2014 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumu
2014 balık burcu eylül ayı, balık burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili balık burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


balik-burcu-1780.gif



2014 Eylül Ayı Balık Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: Bu hafta ilişkiler açısından önemli bir geçiş başlıyor. 5 Eylül tarihindeki Venüs-Başak burcu ilerleyişinde beraberliğinizdeki paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız üzerinde duracaksınız. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir. Hafta içindeki görünüm olumludur. Sağlam ilişkilerin işaretçisidir.

8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, sorunlara rağmen nefes aldığımız her anın kıymetini bilmemiz gerektiğinin bir kez daha farkına varmanızı sağlar. İlişkiniz-evliliğiniz-iş ortaklığınız-kontrat ve sözleşmeleriniz-sağlığınız anlamındaki konuları bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizde yardımcıdır. 10 Eylül tarihinde, ilişkinize geçmişte yaşananlar etrafında gerçekçi bakın ancak endişeli düşünmeyin. Sakin olun ve özgüven duygunuzu, inancınızı koruyun.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde ilişki meselelerinde dikkatli olmak gerekiyor. İlgisizlik, soğukluk ve can sıkıcı tarzda davranışlar, iletişimsizlik sizi bir hayli üzebilir. Bırakın üzerine gitmeyin. Birkaç gün beklemede kalın. Eğer uzun süredir aranızda bir soğukluk varsa, hatta birkaç kez ayrılmışsanız bu tarihte yine bir ayrılık gündeme gelebilir.

22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Genel olarak bu dönemde karşımıza çıkan kişinin nasıl bir niyetle bize yanaştığını çok iyi sezeriz. Hoş olmayan bir yaklaşımı varsa, onu kendi oyunuyla alt ederiz. Fikirsel anlamda kafamıza yatan kişilerle oluruz. Derinliklerimizi ele vermeyiz, düşüncelerimizi pek açıklamayız. Partnerimizi bize yalan söyleyip söylemediğini kolayca sezeriz.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Balık Burcu Eylül Ayı İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: Venüs-Başak burcu geçişi ortaklık ilişkilerinde de önem taşır. Bir iş için belli süreliğine bir araya gelinebilir veya ciddi anlamda bir ortaklık düşünebilir. Ancak her şart ve olabilecek durumlar olasılıklar dahilinde ele alınmalıdır. İhtiyaçları ve hedefleri birbirinden farklı olanlar için bu ortaklık zamanla sorunlara yol açar. En başından konuşulmalıdır. Devam eden iş ortaklıklarında yeni ve güçlü kararlar alınabilir. Bir iş teklifi ayrıntılarıyla gözden geçirebilir. İş ilişkilerinde karşılıklı uzlaşı gözetilmelidir. Hizmet götürülecek çevre ve bu hizmetin arka planındaki düzenlemelere de dikkat edilmelidir.

8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde iş ortaklıkları, ticari anlaşmalarda olumlu fırsatlarla karşılaşacaksınız. İşlerinizi gayet düzenli ve çıkarlarınıza uygun şekilde başarıyla uygularsınız. 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Mesleki ve toplumsal alanda hem hedef belirlemek hem de çok dikkatli bir şekilde hareket etmek lazım. Bir anda maceraya atılabilirsiniz. Şu andaki mevcut işinizi riske etmeden kararlarınızı bilinçli gözden geçirmek lazım. İşiniz gereği yolculuklar yapabilirsiniz. Birçok kişiyle tanışabilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: İş konularında çok önemli bir görünüm yok. Genel olarak aşk hayatımız ve parasal konularda daha fazla duracağız. Sadece 19 ve 20 Eylül Ay-Aslan burcu geçişlerinde kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteriz.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde, yolculuklar, görüşmeler, hareketlilik bir hayli yoğun olur. Hangi işe koşturacağınızı bilemezsiniz. Birçok hedefiniz vardır ve bunların hepsini gerçekleştirmek istersiniz. Karşınıza fırsatlar bir hayli çıkar. Değerlendirmede bulunurken, becerikli olduğunuz alana yöneliniz. 25 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda güven duygunuzu yükseltici mali anlamda destekleyicidir.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Balık Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi geçişi, başkaları kaynaklı gelirlerimizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, kazanç-kayıp anlamında tetkikler yapılır. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, bir iş teklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlam iş için, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, maddi konularda akıllıca hareket etmenin konuşmanın önemi büyük. Özellikle mahkeme, soruşturma, tahkikat, mal mülk alacak ve verecek konularında akıllıca hareket etmeye çalışmak, anlaşma yollarını açık tutmak gerekiyor. 13 Eylül tarihinde mali konularda lütfen akıllıca düşününüz. Ani kararlar vermeyiniz.

15-21 Eylül haftası: Parasal konularda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Kazanç elde etmek bir ortaklık düşünüyorsanız tarafsız bir şekilde artı-eksileri tümüyle gözden geçiriniz. 17 Eylül tarihinde, ortaklaşa kazanç anlamında bir iş, planlama, girişimle alakalı konularda önemli bir görüşme, haber, gelişme yaşanabilir. Parayla birebir alakalı olabilir veya partnerinizin hayatında önem taşıyan mali bir konu olabilir. İlerisi adına ölçün, biçin, tartın. Bilenlere danışın, artı ve eksi yönleriyle gözden geçirmeden karar vermeyin.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ortaklaşa kazançların adil biçimde pay edilmesini bekleriz. Eş veya iş ortağımızla finansal konular üzerinde görüşürüz. Kazançlı çıkmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst