2014 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumu
2014 başak burcu eylül ayı, başak burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili başak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


başak.jpeg



Eylül 2014 Başak Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs burcunuzda ilerleyecek. Bu geçiş sizler için hem dışarıda dengeli ve hoş paylaşımların önemini vurguluyor hem de doğanız gereği beli bir mesafeyi korumanızı. Çünkü karşınızdaki kişiyi bir hayli inceleyecek, kusursuzluk arayacak, kriterlerinize göre testten geçireceksiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem vereceksiniz. Her zamanki stilinizi koruyacaksınız.

8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, ruhunuzla örtüşen, sizi aşkla sarıp sarmalayacak birine duyduğunuz ihtiyacın simgesidir. Artık yalnız başınıza yol almak istemediğiniz için, bir an önce hayatınıza girecek doğru insanın hayalini kurarsınız. Devam eden ilişkilerde çiftleri birbirine bağlayıcıdır. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişinde başka bir yere taşınabilirsiniz. Ev alanında hızlı değişimler görülür.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta ilişkide ortaklaşa hareket etmek zor olabilir. Bir hayli titizlenirsiniz. Her şeyin düşündüğünüz gibi olmasını istersiniz. Bu olmadığında endişelenirsiniz. Ya, mantıklı bir şekilde ilişkinizi gözden geçirin veyahut bu denli kendinizden ödün vermeyin.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde eğitim, yerleşim, ailevi, özel hayatınızla ilgili bir konuda çok önemli bir yolculuk gerçekleşebilir. Bu yolculuk bir bilgi edinmek amaçlı veya çok daha önemli bir proje için yapılabilir. Yapmak istediğinizden eminseniz ve gerçekten bunun sizin için doğru olduğunu düşünüyorsanız yapınız. Ancak abartıyla düşünmeden karar vermeyiniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül Ayı Başak Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi burcu geçişi 3 Eylül tarihinde başlıyor. Kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de bağlantılarda bulunacağız. Bu bağlantıların hem çok akıllıca iletişime dayalı yapılması, ne konuşulacağının bilinmesi hem de fayda sağlıyor olması bizim için önemli. İşimizi bileceğiz dersek daha doğru olur. Nabza göre şerbet vermek hali.

8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde planlarımızı, işlerinizi, girişimlerinizi karşınıza çıkan olumlu yöndeki fırsatlarla başarılı şekilde uygulayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde finansal her konuda, borçlar alacaklar, yatırımlar, ortaklıklarda lütfen sakin olunuz. Aklınız başınızda hesabınızın farkında olunuz.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta, iş girişimleri ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Piyasanın durumuna göre işlerimizi yoluna koymaya çalışacaksınız. Derinlikli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunacaksınız. Bir araya geldiğiniz kişiler sizin işinizdeki ciddiyetinizin ve ilişkilerinizdeki özenin farkına varırlar.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs görünümü, farklı bilgiler, inanışlar, yenilikler ve zengin bir iç dünyanın kapıları açar. Sanattan felsefeye kadar geniş bir alanda gizli ve farklı öğretilerle uğraşma arzusu yoğundur.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Başak Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Maddi konularda Merkür-Terazi geçişi, kurulan bağlantıların maddi anlamda faydalı olacağını gösteriyor. Giyim ve kuşama önem vermekte de yarar var. Çünkü mesleğimiz sanatla alakalı ise, kendimizi itina göstermemiz birçok açıdan ye kürküm ye misali bir sözle özetlenebilir. Başak genelde hesabını bildiği için, bunu ekonomik bir şekilde halletmenin yoluna gidecektir.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihindeki görünüm, parasal ilişkiniz olan kişilerle doğru bir iletişimde bulunmanız çıkarlarınız gereği yararlıdır. Belki içimizden başka şeyler geçiyor olabilir. Ancak deyim yerindeyse çam devirmenin alemi yoktur.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde gelirinizle alakalı bir konuda geleceğe dönük bir karar verebilirsiniz. Çok iyi düşünmeli, tarafsız bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Bu sizin hayatınızda gelişim yönünde çok önemli bir karardır. Gerçekçi olmanız, konusunda uzman kişilere danışmanız yararlı olur. Karşınıza bir teklif çıktığında mali ve diğer açılardan artı ve eksileriyle ele almalısınız. Hukuk davanızda uzlaşma sağlanabilir.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihindeki Güneş-Terazi geçişi, parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst