2014 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumu
2014 boğa burcu eylül ayı, boğa burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili boğa burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Boğa Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...

boğa.jpeg





2014 Eylül Boğa Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bir yandan ilişki kurmayı isteyeceğiz ancak diğer taraftan bir hayli inceleyeceğiz. Oldukça seçici davranacağız. Kolay kolay da aşık olmayacağız. Çünkü kriterlerimizin yüksekliği ister istemez karşı cinsle aramızdaki mesafeyi çoğaltabilir. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz. Aslında bütün bunlar zorlayıcı gibi gözükse de, bu hafta diğer görünümler gayet olumludur. Bu seçicilik, dış dünyada bizi ciddi ve ölçülü, kolayca elde edilmeyen ciddi biri olarak gösterecektir.

8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, aşk hayatınızla ilgili konularda da kıymetlidir. Seçici düşünürüz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini de işaret etmektedir. Kişi bu Dolunayın güçlü ışığı altında, sadece kendisi için değil, yaşadığı toplum adına da güzellikler diliyor. Kardeşçe paylaşımda bulunmaktan, inançla yol almaktan yana. 10 Eylül tarihinde, aşk hayatımız başta olmak üzere, hedeflerinizi ve şu sıralarda yaşadıklarınızı gerçekçi bir şekilde değerlendiriniz. Bu size doğru yolu gösterecektir. 11 Eylül tarihinde aşk hayatınız, evlilik ve uzun süreli ciddi ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta aşk hayatınız, çocuklarınız ve her konuda fazlasıyla titiz düşünürsünüz. Bir şeyler eğer yerli yerinde değilse, sizin önemsedikleriniz başkaları tarafından endişeli biri olarak görülmenize yol açıyorsa, bir de fedakarlıkta bulunmanız bekleniyorsa canınız epeyce sıkılır. 21 Eylül tarihinde, bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesi aşamasında her iki tarafın da bilinçli hareket etmesi yararlı olacaktır.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde özgüven duygunuzu ayakta tutarak, iç dünyanızdaki zenginliklere ulaşabilirsiniz. Bu tarih, hem ailevi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda içe yöneliş ve kendinizle temasa geçmenizi sağlar. 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Evlilik, iş ortaklığı, uzun süren ilişki, rakiplerimiz ve sizden farklı görüşte olan kişilerle alakalı meseleleri derinlikli bir şekilde gözden geçireceksiniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül 2014 Boğa Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz.

8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, ideallerinizi doğru ve düzgün bir şekilde gerçekleştirmek, sosyal ilişkilerinizi şefkatli ve ılımlı bir şekilde sürdürmek, amaç ve hedeflerinizi yaratıcı gücünüzle ortaya koymak anlamında da destekleyici ve şifalandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, iş hayatında sizin doğrularınız başkalarıyla çakışabilir. Arzu ettiğiniz gelişimi sağlamakta, ilerlemekte zorluk yaşayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde, günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. Gerilimli bir gün.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihi çalışma hayatınızla ilgili konularda da son derece önemlidir. İşe başlama, işten ayrılma, beceri kazanma, ortak bir iş kurma, bir projeye ekip olarak başlama, sanatsal konularda karar verme, işle ilgili davalar, sağlığınızla ilgili her konuda mantıklı düşünmelisiniz. Bu konularda şartları iyice gözden geçiriniz, ölçüp tartınız. Önemli bir gündür. Geçmiş değil gelecek açısından bakarak karar veriniz.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince, iş ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Ayı Boğaların Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Bu hafta ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bir işi öğrenmek için bir kursa yazılabilirsiniz. Bu yönde bir harcamanız olabilir. Çalışma hayatınızdan elde ettiğiniz gelirle ilgili işveren pozisyonundaki kişilerle görüşmede bulunabilirsiniz. Güzellik ve bakımınız için bir miktar para harcayabilirsiniz.

8-14 Eylül haftası: 14 Eylül itibariyle etkili olacak Mars-Yay burcu geçişinde, hukuki konularda alacaklarınız, bankalarla alakalı her türlü girişiminiz, bir başka insanla olan maddi münasebetiniz mevzularında da atak davranabilirsiniz. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz mümkündür.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde maddi konularda kazançlı çıkabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bunlar sanatsal ve ortaklaşa yapılan işler ve projeler şeklindedir.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi, tüm burçlar için fırsatlarla dolu bir gün. Ailenizden ve ortaklaşa kazançlar yoluyla gelir temin edebilirsiniz. Ancak hukuki bir davanız varsa, uzlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bir borcunuzu bitirebilirsiniz. Ancak ev veya farklı bir şey için kredi çekmek istiyorsanız ben yine de iyi incelemenizden yanayım. Öyle bir gün ki, insana bir anda kararlar aldırabilir. Hesabımızı da bilelim.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst