2014 Eylül Ayı İkizler Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı İkizler Burcu Yorumu
2014 ikizler burcu eylül ayı, ikizler burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili boğa burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı ikizler Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...



ikizler.jpeg



014 Eylül İkizler Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek haftanın yansımaları arasındadır.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihindeki görünüm, aşkta dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. Uzlaşıya açık tarzda ve akıllı bir şekilde iletişimde bulunursanız, isteklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz. 11 Eylül tarihinde, aile, iş hayatımız ve ileriye yönelik hedeflerinizi olumlu yönde ilerletecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. 13 Eylül tarihinde aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşünmek önemli. 14 Eylül Mars-Yay burcu geçişinde karşınıza maceradan hoşlanan, özgür ilişkiler kurmak isteyen biri çıkabilir. Evli iseniz, eşiniz kendine dönük şekilde hareket edebilir. Abartılı davranabilir.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde aşk hayatınız, çocuk, yaratıcı yetenekleriniz, ortaklaşa projeler, sanatsal faaliyetler başta olmak üzere her konuda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Bu önemli bir karar günüdür. Sizin gelişiminiz adına faydalı olacaktır.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi ilişki anlamında şanslı bir gündür. Hatta duble kısmetlilik desem yerinde olur. 23 Eylül tarihinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
Eylül 2014 İkizler Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi gayet yararlıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilirsiniz. Bu hafta iş hayatında paylaşım, ortaklaşa hareket etmek, güvencenizi sağlamak yönünde düşüneceksiniz.

8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, mesleki konularda bilinçli düşünmenin önemini vurguluyor. Dağınık, her şeyi kadere teslim etmiş, mücadeleden kaçarak başarılı olamazsınız. 10 Eylül tarihinde ailevi konular üzerinde gerçekçi olmak yerine, birbirinizi eleştirmek, armudun sapı var misali her şeyde kusur almak nasıl yanlışsa, iş hayatınızla ilgili meselelerde de hayalperest olmak sakıncalıdır.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda her şeyi büyük bir titizlikle ele alırsınız. Kimse bilmez ama eğer problemleriniz varsa bunları çözmeden rahat etmeniz mümkün değildir. 21 Eylül tarihinde, evimiz ve çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda gözden geçirmelerde bulunalım.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, hem zengin bir düşünce ve iletişim gücü verir hem de özgürce kararlar vererek yeni yol, hedefler tayin etmenizi sağlar.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Eylül Ayı İkizlerin Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Parasal konularda güçlü olma arzumuz bir hayli yoğun. Geleceğin teminat altına alınması, güvence altında tutulması için başınızı sokacak bir ev, şöyle bankada biraz para sizin en büyük isteğiniz. Bu yüzden de bir muhasebeci gibi düşünebilir, bir işveren gibi piyasanın durumunu inceleyebilirsiniz.

8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, maddi konularda da etkilidir. Kendiniz için sağlam bir iş ve kazanç sağlayıcı alanlara yönelmelisiniz. İyi niyet veya ne yaptığını bilmez hallerde geleceğinizi garanti altına alamazsınız. Jüpiter size destek veriyor. 25 Eylüldeki özel görünüm sizi destekleyicidir.

15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihindeki görünüm, eş veya iş ortağınızdan kaynaklanan mali sorunlarla uğraşabilirsiniz veyahut bu kaynakları verimli bir şekilde kullanmak için mücadele verirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var.

22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, maddi açıdan olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Ortaklaşa işler, sanatsal konular, çocuklar ve aileyle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanır.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst