2014 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumu
2014 terazi burcu eylül ayı, terazi burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili terazi burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


terazi.jpg




Eylül 2014 Terazi Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 3 Eylül tarihinde Merkür, burcunuzda ilerleyecek. İletişiminiz ve insanlarla olan başarılı paylaşımlar karşı cins üzerinde bir hayli etkili olabilir. Kim nasıl bir hitaptan hoşlanır, kime ne söylemek gönül okşar, kim ne bekler ne ister? Bütün bunları iç sesiniz size söyleyecektir. Ancak bu demek değil ki, herkese mavi boncuk dağıtacaksınız. Ancak Venüs-Başak burcunda ilerlediği için ağzınız laf yapsa da, öyle kolay kolay aşkta tatmin olmanız zordur.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, ailenize yönelik konularda sizin o meşhur adil ve tarafsız, mantıklı düşünmenizi gerektiricidir. Evet, geri planda sizi bir çok mesele zorluyor. Ancak sabırlı olunuz lütfen ve planlarınızı tekrar gözden geçirin.10 Eylül tarihinde, ilişki-iş hayatı ve genel olarak şöyle bir geriye dönerek, yaşadığımız tecrübeler ışığında ele almalıyız. Sizi neler kısıtlıyor, neler engelliyor, neler sağlıklı bir karar vermenizin önüne geçiyor. Bunlara gerçekçi bir şekilde bakınız. 13 Eylül tarihinde, partnerinizle aranızdaki görüş farklılıkları sorun yaratabilir. Karşı karşıya gelebilirsiniz. Fikirsel anlamda taban tabana zıt düşebilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde geleceğini yakından ilgilendiren bir teklif alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz bir konuda başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte yarar var. İlişkinizle alakalı konularda vereceğiniz kararla ilgili yine tarafsız bir bakış açısıyla hareket edin. Bu tarihte yapılacak görüşmeler sizin adınıza hayırlıdır.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş burcunuzda ilerleyecek. Dış dünyada kişisel anlamda kendimizi merkeze almak ihtiyacı duyabiliriz. Bir yaş daha büyümek, ister istemez hüzün veya heyecan yaratır. İlişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Uyum ve paylaşımdan yana olacağız.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül Ayı Terazi Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi geçişi, çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde de size kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz ona göre insanlarla bir araya gelerek düşüncelerinizden bahsedebilirsiniz. Nazik sözleriniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet bu iş için hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir.

8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, şifa teknikleri, arınma ve ruhsal farkındalık gibi alanlarda insanlara destek vermenizi, yol yöntem öğretmenizi sağlayıcıdır. Hem zihinsel hem de ruhsal anlamda kendinizin, sağlığınızın, iş gücünüzün, verimliliğin ne kadar kıymetli olduğunu anlamanızda, keşfetmenizde yardımcıdır. İşlerinizin akıllıca planlanması, günlük rutin hayatınızın düzene kavuşturulması, fedakarlıklarınızın sınırlarının belirlenmesi anlamında da uyarıcıdır. Özel yeteneklerinizi, ilham gücünüzü, sezgilerinizi ortaya çıkarmanızı ve bu alanda çalışmanızı teşvik edicidir. 14 Eylül tarihinde yolculuklar, yeni girişimler, birçok kişiyle görüşme, özgürce kararlar verme zamanıdır.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta, çalışma hayatınız başta olmak üzere, iç dünyanızda fazla endişeli düşünebilirsiniz. Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Eğer içinizden gelmiyorsa kimseye ağam paşam demek zorunda değilsiniz. Sakin ama mantıklı bir şekilde durumları ele almakta yarar var.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde çok önemli bir görüşmeniz başarıyla sonuçlanacaktır. Karşınıza çok güzel bir fırsat çıkabilir. Başka bir şehre yerleşim, eğitim hayatında çok olumlu bir gelişme, istediğiniz hedefe ulaşmanızı sağlayacak güzel bir haber alabilirsiniz. Her anlamda sizi memnun edecek gelişmelere hazırlıklı olunuz.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Terazi Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Mali konularda şu anda bir sıkışıklık dönemi yaşıyor olabilirsiniz. Bu sıkışıklığı gidermek adına bir hayli endişeli olabilirsiniz. Haftanın tümüne baktığımızda ben derim ki, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir.

8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde, canınızı sıkan, kafanıza takılan bir meseleyi sakin ve bilinçli bir şekilde ele alırsanız panik olmazsınız. Özellikle mali konularda daha dikkatli düşünmemizde yarar var.

15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde finansal konularda çok dikkatli olunuz. Bilip bilmediğiniz kişilerle parasal alışverişlerde bulunmayınız. Nakit sıkıntısı çekmemek için alışverişlerinize dikkat ediniz. Kimseye borç vermeyiniz.

22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Maddi konularda çıkarlarınızı gözetecek şekilde düşünürsünüz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı bilirsiniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst