2014 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumu
2014 eylül yay burcu, yaya burcu eylül ayı, yay burcu 2014 eylül


Yay burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


yay.jpg



Eylül 2014 Yay Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: Toplumsal ilişkilerde iletişimin önemi, 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi burcu geçişiyle ortaya çıkıyor. Fikirlerimizi dile getirip, insanların ne düşündüklerini öğrenmek isteyeceğiz. Bazen artistik bir şekilde bunu yapacağız. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak haftanın etkileri arasında yer alır. Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz.

8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, ailevi-duygusal-yuvanızla alakalı konularda rahatlatıcıdır. Ruhsal açıdan size olumlu yönde tesirleri vardır. Her durumun mutlaka bir çaresi, çözümü olduğunu hatırlatır. 13 Eylül tarihinde sosyal ilişkiler ve aşk hayatınızda hızlı gelişmeler yaşanacak. Özgür bir şekilde karar verebilir, kendinize yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. 14 Eylül Mars, burcunuzda ilerleyecek. Hedefinize dönük özgürce kararlar alabilirsiniz. Çok hareketli, son derece atak davranacaksınız. Maceralar sizi bekliyor.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta ailevi konular üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Kafanız başka şeylere takılıdır. Sözgelimi şu andaki işiniz sizi tatmin etmiyordur. İş ilişkilerinizde sorunlar vardır veya ailenizle ilgili bazı konular kafanıza takılıyordur.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal yaşamda birebir bağlantımız olan kişilerle ilişkimize önem verdiğimiz zamandır. Uyumlu ve dengeli insanlarla bir arada olmak isteriz. Kaprisli, bencil insanlardan uzak dururuz. Yeni kişilerle tanışırız. Bu da dönemin hoş etkileri arasındadır. Elit, kaliteli, popüler mekanları tercih ederiz. Özellikle davetler, organizasyonlar, insanların bir araya geldiği sanat mekanları ilgimizi çeker.
iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül Ayı Yay Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatındaki ilişkilerde tatlı ahenkli gitmekte yarar var. Öyle insanlarla karşı karşıya geliriz ki, selam vermeye değmez deriz. Ancak bu kişi bizim için çok önemli bir konumdadır. Ona göre de davranmayı bilelim. Bu dönem belli mesafede ilişkilerin işaretçisidir. Başkaları da bize karşı seçici davranacaktır. İşimizdeki güzellikler, başarı, insanlarla olan münasebetimiz göz önüne alınacaktır.

8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, iş yaşamınız, mesleki faaliyetleriniz, otorite konumundaki insanlarla olan ilişkinizi düzenleme anlamında uyarıcıdır. Hayattan umudunuzu kesmeden ancak sizi kurban durumuna düşüren fedakarlıkların sınırlarını belirlemeniz anlamında da uyarıcıdır. 10 Eylül tarihide iş hayatı ve ilişkilerinizin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. İşinizde sorunlar veya beraberliğinizde problemler yaşıyorsanız düşünmeden karar vermeyiniz. Olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmamız lazım. 11 Eylül tarihinde iş hayatı, ailevi konular, sağlığımızı ilgilendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünelim.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklar, ortaklaşa bir şeyler yapma arzunuz yükselir. Aynı düşüncede olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bunlar sosyal yaşantınızı güçlendirici, hedefler belirlemenizi sağlayıcıdır. Mevcut işinizden ziyade, farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde harika fırsatlarla dolu bir yolculuğu çıkabilirsiniz. Yurtdışına gezmek veya iş amaçlı gidebilirsiniz. Ticari, hukuk, eğitim, uzmanlık, turizm, sanat vb. alanlarda ihtisas yapabilirsiniz. Bir projeniz kabul edilebilir. Teklifler alırsınız. Eğitim hayatınızla ilgili burç kazanabilirsiniz.
iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Yay Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Maddi konularda etkili olacak 3 Eylül tarihindeki paranın hangi alan ve işlerden gelebileceği yolunda güç kazandırır. Sezgilerimiz ve yaptığımız işe olan güvenimiz de bunda etkilidir. Ben bu işte ustayım diyenler için gelişmeler olumlu yöndedir. İşe başlayanlar için bu dönem sunulan ücret az miktarda olsa da, zamanla artış gösterecektir.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde para konusunda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur.

15-21 Eylül haftası: Mevcut işinizden elde ettiğiniz geliri yetersiz bulduğunuz için, farklı bir şeyler yaparak kazanç elde etmek istersiniz. Ancak tam anlamıyla sağlam olmadıkça risk altına girmeyiniz. Serbest çalışma fikri size daha cazip gelebilir.

22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tatminkar gelişmelerin işaretçisidir. Arzu ettiğiniz yetenekli olduğunuz bir alanda başkalarından büyük fayda ve destekler görürsünüz. Bunlar 29 Eylül tarihi itibariyle görülmeye başlar.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst