2014 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumu
2014 yengeç burcu eylül ayı, yengeç burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili yengeç burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Yengeç Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


yengeç.gif



2014 Eylül Yengeç Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda ilerlediğinde ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır. 5 Eylül tarihindeki Venüs-Başak burcu geçişini de hesaba katarsak, bu hafta ilişkilerde dengelerin yerle yerinde olacağını söyleyebilirim. Çünkü bu iki gezegen birbirlerini güçlendirecek pozisyondalar.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihideki görünüm, çeşitli nedenlerle düşüncelerinizi açıklamaktan çekinmenize neden olabilir. Hatta sırf uyumlu davranayım diye, sabır gösterebilirsiniz. Bu durum ilişki meselelerinde sizi yorabilir. 10 Eylül tarihinde, çalışma ortamınız, kararlarınız, nefes aldığınız ortam, yakınlarınız ve etrafınızla olan her türlü ilişki alışverişinizi, iş hayatınız dahil olmak üzere gözden geçiriniz. 13 Eylül tarihinde aileniz, ev yaşamınız, iç dünyanız ve sizinle alakalı özel konularda lütfen sakin olunuz.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta yakın çevrenizle ilgili konular üzerinde titizlikle duracaksınız. Bazı durumlar sizde endişe yaratabilir. Kendinizi zayıf hissedebilirsiniz. İnancınız sarsılacak gibi olur. Sürekli her şeyi kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Aşırı fedakarlık veya tümüyle gergin şekilde davranabilirsiniz. Lütfen sakin olunuz. 17 Eylül tarihinde ailenizi ilgilendiren konularda iki yönlü düşününüz. Geçmişten ziyade bugünkü duruma bakınız. Tarafsız bir şekilde inceleyiniz.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi yaşantımız evimizin içindeki huzur ve uyum arzumuz, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşam sürme ihtiyacımız yoğun olacaktır. Eğer sorunlarımız varsa, ev içinde rahatsızsak bunlara susmak yerine ılımlı bir şekilde konuşmak, sıkıntılarınızı dile getirmek, birbirinizi dinlemek faydalı olacaktır.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül 2014 Yengeç Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: Çalışma hayatında bu hafta hem işlerimizi derleyip toparlamak hem de iş ortamında ilişkilerimizi düzenlemek mümkün. Herkes görevinin başında ve sorumluluklarının bilincinde olacaktır. Kişisel anlamda duruma bakarsak, iş girişimlerinde becerikliliğimiz, ustalığımız bizi rakiplerimizin karşısında güçlü kılacaktır. Ortaklaşa işlerde, ikili görüşmelerde üstümüze düşeni özverili şekilde yerine getiririz ve karşımızdaki kişiden de dürüstlük ve sağlamlık bekleriz.

8-14 Eylül haftası: 3 Eylül Balık burcu Dolunayı, hayata olan bakış açınızı olumlu hale getirici, inançlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcı, eğitim, akademik kariyer, yenilik anlamında arzu ettiğiniz gelişmeleri destekleyici, ruhsal ve mistik konular aracılığıyla kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde rehberlik edicidir. Ayrıca, bilgiyi önemsemeniz, incelemeniz, çalışmanız, dengeli bir şekilde hareket etmeniz, düzenli çalışmanız ve ne istediğinizi bilerek hayatınızı şekillendirmeniz gerektiği yolunda da uyarıcıdır. 11 Eylül tarihinde, çevrenizle olan ilişkiniz, çocuklarınız ve partnerinizle ilgili konular üzerinde faydalı gelişmeler yaşanacaktır.

15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde, yakın çevremizden birisi, çalışma hayatımızla ilgili bir konuda bize yardımcı olabilir. Biz de birilerine destek sunabiliriz. İleriye dönük bir plan ve projemizle alakalı olarak birileriyle iş görüşmesinde bulunabiliriz.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde maddi açıdan rahatlatıcı bir gelişme yaşanır. Bu yaptığınız bir işten gelebilir veya maaşınızda bir artış yaşanabilir. Bir iş yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bunun için ekstradan bir para elinize geçebilir. İki ayrı iş için kaparo alabilirsiniz. Bir iş teklifi alabilirsiniz. Maddi açıdan rahatlatıcıdır.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Ayı Yengeçin Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Maddi konularda bütçemizin şartlarına göre hareket edebiliriz. Güçlü bir eş veya iş ortağıyla kendimizi güvende hissedebiliriz. Bu hafta harcamalarda dikkatli ve ölçülü davranacağız.

8-14 Eylül haftası: 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınızla, ilgili konularda abartılı kararlardan kaçının. Çünkü bundan bütçeniz de etkilenebilir.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta maddi konularda titiz ve dikkatli düşünürsünüz. Ancak değer verdiğiniz kişiler mali anlamda bir destek isterlerse elinizden geleni yaparsınız. Çocuğunuz varsa onun okul ihtiyaçlarına bir miktar ayırabilirsiniz.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi sizin için kazançlı işlere yönelmenizi sağlayıcıdır. Değişim iş hayatında yoğun bir şekilde görülür. 23 Eylül tarihindeki Güneş-Terazi geçişi finansal konularda da etkilidir. Güzel görünmek, modayı takip etmek, kaliteli ürünler satın almak amacıyla kesenin ağzını bir hayli açabilirsiniz. Partnerinize hediyeler sunmak, jestler yapmak, ne kadar kibar ve zarif biri olduğunuzu göstermek istersiniz. Evinizle ilgili alışverişlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizin dengelerini bozmamaya gayret ediniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst