2014 İstanbul Düğün Organizasyon Firmaları, İletişim Bilgileri

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 İstanbul Düğün Organizasyon Firmaları, İletişim Bilgileri
düğün organizasyonları, istangul düğün organizasyon firmaları, istanbulda düğün organizasyonu



Sevgili melekler, hayatınızın en özel gününü en güzel ve sorunsuz şekilde yorulmadan geçirmek istiyorsanız, düğününüz için bir düğün organizasyon firmasıyla çalışmanızı tavsiye edebiliriz. Mekan seçiminden, davetiyelere, mekan süslemesinden, düğün pastasına kadar, anlaşmanız dahilinde hemen her konuyla ilgilenen düğün organizasyon firmaları hayalinizdeki düğünü siz yorulmadan size en iyi şekilde sunmayı taahhüt ediyor. Aşağıda İstanbul'daki bazı düğün organizasyon şirketleri isimleri ve iletişim bilgileri hakkında sizlere bilgiler veriyoruz. Siz de bildiğiniz ya da memnun kaldığınız düğün organizasyon şirketleri hakkında bilgilerinizi paylaşabilirsiniz...


ist-düğün-organizasyon.JPG




1- Sapphire Davet & Organizasyon – İstanbul Düğün Organizasyon Firmaları

Deneyimli bir kadronun sihirli dokunuşlarına ihtiyacınız varsa Sapphire Davet’i tercih edebilirsiniz. Düğün mekanı seçiminden profesyonel fotoğrafçı alternatiflerine kadar her adımınızda yanınızda yer alan firma, İstanbul düğünleri için en iddialı organizasyon firmalarından biri.

http://www.sapphireorganizasyon.com/



2- Şebnem Event Design & Management – İstanbul Düğünleri İçin Organizasyon Firmaları

Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Şebnem Event Design & Management, çiftlerin istekleri doğrultusunda muhteşem düğünler yaratıyor. Tecrübeli kadrosuyla kusursuz düğünlere imza atan firma, neden sizin hayalinizdeki düğün için de çalışmasın!

http://sebnemorganizasyon.com/



3- Bride Room Wedding Cencept & Design – İstanbul Düğünleri İçin Organizasyon Firmaları

Davetiye seçenekleriyle başlayan danışmanlık hizmetleri, mekan süsleme seçeneklerine kadar devam ediyor. Düğün hazırlıkları boyunca yardımınıza koşan firma ekibi, en az düşlerinizdeki kadar nefis düğünler yaratmaya çalışıyor.

http://brideroom.com.tr/



4- İstanbul Davet Organizasyon – İstanbul Düğünleri İçin Organizasyon Firmaları

Çiftlerin istekleri doğrultusunda bir plan belirleyen organizasyon firması, hazırlıkların tüm sürecinde her detaya ayrı bir özen gösteriyor. Bütçelere yönelik çözümler de sunan İstanbul Davet, ihtiyaçlarınız doğrultusunda ekonomik seçimler de belirleyebiliyor.

http://www.istanbuldavet.com/



5- Masal Düğün & Davet Organizasyon – İstanbul Düğünleri İçin Organizasyon Firmaları

Hayatınızın en özel günlerinin değerini çok iyi bilen ünlü firma, düğün töreninizi unutulmaz kılmak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

http://www.masaldavet.com/



6- Millième Event Planning & Designing

Evlenme teklifinden nikah tazeleme organizasyonuna kadar pek çok hizmeti bulunan firma, düğün törenleri için de kusursuz çözülmez yaratıyor.

http://www.millieme-event.com/



7- Hülya Düğün & Event

Hayalinizi gerçeğe dönüştürecek düğün organizasyonları tasarlayan, harika bir ekiple çalışmak ister misiniz? Cevabınız ‘evet’ ise Hülya Düğün & Event muhteşem bir düğün töreni için her şeyi yapmaya hazır.

http://www.hulya.com.tr/



8- Kurdele Organizasyon

‘Siz Hayal Edin, Biz Yapalım…’ sloganıyla yola çıkan ünlü şirket, organizasyon konusunda en az sloganları kadar iddialı. Kalite ve şıklığı ön planda tutan Kurdele Organizasyon, düğün hazırlıkları süresince yaptıkları sürprizlerle de çiftleri şaşırtıyor.

http://www.kurdeleorganizasyon.com/
 
Geri
Üst