2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları
mart ayı burç yorumu, 2014 mart ayı burç yorumları, mart ayı burç yorumları 2014


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için günlük burç yorumlarının dışında mart ayına ait genel burç yorumlarını bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


burç.jpg




MART AYI

Mart ayı hepimiz için hareketli ve coşkulu geçebilir. Birçok olayı üst üste yaşayacağımız bir dönemdeyiz, kâh hüzünlenebilir kâh gülebiliriz. Siz siz olun 17 Mart -18 Mart arası Venüs Jüpiter kavuşumunu kaçırmayın. Hem hamle yapın, hem de dilekler dileyip umut edin. Berrak duygulara ihtiyacınız olduğu bir dönem. Zaman, isteme zamanı. Unutmayın! Evrene kendimizi duyurmak için gerekenler sesimizde gizli.


KOÇ

Maddi anlamda zor zamanlar geçirdiğinizi biliyoruz sevgili Koç, istemediğiniz halde paranızın akıp gitmesi sizi üzüyor fakat üzülmeyin, sizin için, akıp giden para yerine gelecek paraların işareti olacak. Ve tabii ki ‘’aşk ‘’, neşeniz, baharınız… Venüs’le Jüpiter’in olumlu açısı hayatınızda ki son 2,5 yıldır ters giden her şeyi değiştiriyor. Zaman size torpil yapacak sakın kaçırmayın.


BOĞA

Yaptığınız planların ters teptiğini, beklediğiniz şeylerin gerçekleşmediğini düşünüyorsunuz. Ama unutmayın bu günler herkesin için zor, hele bir de Merkür bu kadar sert retrolar yaparken! Umutlanın, çünkü yönetici gezegeniniz Venüs’ün olumlu açısı size büyük torpil yapıyor. Evlilik kararı da aldırtabilir, evlilikle sonuçlanacak ilişkiyi de başlatabilir. Kariyerinizde büyük olaylar söz konusu. Hadi, olup bitenleri unutun ve kendinize odaklanın.


İKİZLER

Merkür, bu kadar kendini yerden yere vururken sizin psikolojinizi rahat bırakacağını mı zannediyorsunuz? Hatalarınızın üzerinde durup kendinizi üzmekten vazgeçmeyen tarzınız ön planda, bir de yöneticilerinizin hiç olmadığı kadar alıngan olduğunu da düşünürseniz, zor günler gelirken karamsar ruh haline girebilirsiniz. Unutmayın, bu yıl para kazanacaklar ve kariyerinde çıkış yakalayacaklar listesinde ilk üçtesiniz. Teknoloji ile yaşayacağınız sorunlarda sabır!


YENGEÇ

Sinirlenseniz mi gülseniz mi? Küsseniz mi? Evet siz mutlaka birinden birini yapardınız fakat Merkür sizin de kafanızı karıştırdı. Uyku problemleriniz, sağlığınızla ilgili halsizlikler, üstüne üstlük belirsiz giden ilişkiniz… Zaten bunlar enerjinizi yeteri kadar aşağı çekiyor. Dedikodular ve duyacaklarınız da cabası. Siz siz olun, bu dönem de duygusallığa teslim olmayın. Aynı yollarda yürümek yerine kendinize yeni yollar üretin. Hazır Merkür kafanızı karıştırırken, başkalarına değil kendi ruh halinize yatırım yapın.


ASLAN

İlişkinizde yaşadığınız limoni dönemlerin sizi yıpratmasına izin vermeyin. Ailenizde sağlık sorunları, taşınma, evinizdeki eksikler, köstek olan iş arkadaşlarınız sıra ya girmiş olabilir. Mars’ın geri hareketini dikkate alın ve her şeyin başı sağlık deyip geçin. Her ilişkinin tatlı ve tuzlu zamanları mutlaka olacaktır, bu anlara takılı kalmayıp, güzel anları kaçırmamak sizin elinizde.


BAŞAK

Kendinizi, hiç bu kadar isyankâr hissetmemiş olabilirsiniz. Üstüne üstlük uzun zamandır ilk defa Başak burcu gibi davranıyor da olabilirsiniz. Hem sorunlara tepkileriniz enteresan bir şekil almış olabilir, hem de her şeyin mükemmel olmasını istiyor olabilirsiniz. İş, ev, aile ve hatta dış kapının önü, her şey gözünüze batar oldu. Eee, Merkür -yönetici gezegeniniz- ortalığı bu kadar karıştırırken, sizi de olayların insanı yapması çok normal! Biten ilişkilerinizin ardından kendinizi daha da güçsüz hissettiğinizi biliyoruz ama bu olumsuz düşüncelerinizin çözümü değil. Her şeyi hızlı düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Bir şeyler imzalarken dikkatli olun!


TERAZİ

Birlikteliğin anlamı bu dönemde sizin için iyice değişti. Kariyer konusundaki hırsınız birden bire duruyor. Venüs-Jüpiter kavuşumu sayesinde 14 Mart’tan itibaren sizi kimse tutamayabilir, siz bile kendinizi durduramayabilirsiniz. Eski defterleri tek tek kurcalarsanız hem kafanız karışır hem de ne istediğinize gene karar veremeyebilirsiniz. İnsanların hayatlarında inişler ve çıkışların olabileceğini kavradığınız gün, her şey daha güzel olacak sevgili Terazi. Sürekli dengeye siz bile sahip değilken bunu beklemek ve kendinizi üzmek biraz yersiz. Bu aralar kendiniz rahat bırakın, rüzgârın tersine yürümek isteyen ruhunuza gem vurmayın.


AKREP

Dikkat! Patronunuzu boğabilirsiniz! Merkür’ün gerilemesi, üstüne de 6. evinizdeki konumu sayesinde sağlığınız da, sinirleriniz de bozulabilir. Birçok randevunuzu iptal edebilir, evden çıkmak istemeyebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Venüs ve Jüpiter 12 Mart’tan sonra temponuz arttırıyor. Eski sevgilinizi arayabilirsiniz. Kendinizi yargılamayın sakın, Venüs’ün suçu! Yoksa siz gururunuzdan kolayca vazgeçemezsiniz ki. Kendinize biraz zaman verin ve baş ağrısı gibi bir süreç olduğunu düşünün. Yeni bir sayfa açmak için 2 Nisan’ı bekleyin!


YAY

“Yeni başlangıçlar yapabilir miyim?” sorusunu sormak bile size yakışmıyor. Hayata yeniden tutunmak, ürkek olmanız gereken bir konu değil, hiç düşünmeden tutunmalısınız. Merkür’ün 5. evinizdeki hareketi sebebi ile çatışmalarla dolu bir dönem yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Aksine, yaratıcılığınız ön planda. İş ile ilgili fırsatlar kapıda! Peki, ters giden ne diye soracak olursanız söyleyeyim; kıskançlığınız! Bu, sevgilinize, nefes aldırmayabilir. Kendinizi bırakmak ve uyumak yerine, kendinize ve beyninize de bol bol spor yaptırın. Ex sevgilinizin ayrıldığını duymak hoşunuza gidecek. Hiç inkâra gerek yok. Eşyalarınıza bu dönemde sahip çıkın, dalgınlığınız ve unutkanlığınız başınıza iş açabilir.


OĞLAK

Kolayı seçmek size göre değil bunu artık çevrenizdeki herkes biliyor. Merkür’ün 4. evinizdeki hareketi yüzünden hiç kimseye söz vermeyin. Aldığınız kararları bu dönemde o kadar çok değiştirebilirsiniz ki bu sizin için iyi değil. Mars’ı sakın unutmayın! En çok da sizi etkiliyor, hem sizi ön plana itiyor hem de daha kavgacı biri haline getiriyor. Yukarı çıkmak sizin işiniz. Hem de dağın tepesine, aşağıya bakmadan koşarak çıkabilecek kadar hırslısınız ama yaramazlık yapmayın, kimsenin özel eşyalarını kurcalamayın. Bu sizin sevgiliniz bile olsa. Kimseye nispet de yapmayın, en yakın arkadaşlarınızın güvenini kaybedebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olabilir ama bu ara rahat durmanız sizin hayrınıza. Yeni iş teklifleri kapıda.


KOVA

Başkalarının psikoloğu olabiliyorsunuz da neden kendinize çözüm üretemiyorsunuz? Kabul edin bazen fazla tembel oluyorsunuz. Merkür ile Uranüs’ün açısı aile bireyleriyle, özelikle de annenizle bol bol tartışabileceğinizi ifade ediyor. 22 Mart’ a kadar yani, yeni Ay oluşana kadar ailenizle iletişim kuramayacağınızı kabul edin ve bekleyin. Hayatımızdan çıkan insanlar, yerlerine daha iyileri geleceği için çıkarlar, buna emin olabilirsiniz. Bu yüzden her zaman olduğu gibi, üzülmek yerine ‘’yeni’’ gelecek olanı kutlamalısınız. Hee bir de eski sevgilinizin sizi arayacağını biliyorsunuz, lütfen ne zaman diye saatleri saymayın.


BALIK

Para para para demekte haklısınız! Hem lüks merakınız hem tüketiciliğinizin arttığı bir dönem. Ne iş yaparsanız yapın ticarete merakınız artıyor, alım satım konularında 2 Nisan’ı bekleyin çünkü Mars’ın gerilemesi karşıt burcunuzda devam ediyor, yani Başak’ta. Bu da sizi daha titiz, alıngan, ilgiye muhtaç bir döneme sokuyor. “Ey sevgili!” diye başlayan konuşmaların zamanı. Aşkı bir de siz yaşarken görsünler. Batıl inançlarınızdan uzak durun. Kuruntularınız içinizi şişirebilir. Kendiniz düşünüyor, kendiniz üzülüyorsunuz. Bu kadar da yapılmaz ki! Araba ile ilgili yaşayacağınız sorunlar parayla çözülebilecek türden.
 
Geri
Üst