2014 Nisan Ayı Akrep Burcu Yorumları

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Nisan Ayı Akrep Burcu Yorumları
akrep burcu nisan ayı yorumu, aylık burç yorumları, 2014 akrep burcu nisan ayı yorumları



Karşınızda 2014 yılı nisan ayı akrep burcu yorumları. Astrolog Hande Kazanova'nın öngörüleriyle tüm akrep meleklerimiz ve misafirlerimiz için....


akrep-burcu.jpg




Sevgili Akrepler ay ortasında çılgın temponuzun arasında kısa bir mola vermek sizi mutlu edecek. Neyse ki Nisan’da Dolunayın yenilenmeyi temsil eden on ikinci eviniz Terazi burcunda olması, size tam da bu fırsatı sunuyor. Uzaklasın, bir masaj yaptırın, bir akşam bir saatliğine kimse size ulaşamasın; kendinize zaman ayırmak, dinlenmek ve rahatlamak için ne gerekiyorsa yapın. Neptün 4 Nisan’da beşinci eviniz Balık burcundaki kısa ziyaretine başlıyor.

Sonraki dört ay boyunca, ilişkiniz olsa da olmasa da romantizmin doruklarında olacaksınız. Bu gizemli gezegen aynı zamanda birinin kalbini kazanmanıza yol açabilir. Çocuğunuz varsa, çocuklarınız size ilham verecek ama zaman zaman aklınızı karıştıracaklar. Ancak dikkatli olun; çünkü siz bu ara sadece görmek istediklerinizi göreceksiniz. Ama süreç böyle işlemeyebilir. Bu ay iş yerinde yaşanacak sıkıntılara rağmen Koç burcunda olacak Venüs sayesinde pek çok keyifli gün geçireceksiniz. 21 ‘inden sonra aynı burca gelen Mars size işlerinizi tamamlamak için yüksek enerji verecek ancak bu aynı zamanda sabırsızlığın gezegenidir. Aceleniz bile varsa, başkalarının sizin hızınıza yetişmelerini beklemeyin. Düşündüklerinizi açıklamak için zamanı iyi kullanın.
 
Geri
Üst