2014 Sevgiliye Söylenecek En Romantik Sözler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 Sevgiliye Söylenecek En Romantik Sözler
2014 aşk sözleri, 2014 romantik sözler, 2014 duygusal sözler
Bir sevdiğiniz mi var, hasret çektiğiniz ve özlediğiniz?... Sevdiğiniz kişiye duygularınızı en iyi anlatan romantik aşk sözlerinden oluşan duygusal mesajları sizler için paylaşıyoruz. 2014 Yılının en yeni romantik aşk sözleri sizlerle...
sevgililer gunu.gif

Sevgilinize,sevdiğinize seni seviyorum diyeiblmek için sayfamızda bulunna seni seviyorum sözlerini kullanmaya ne dersiniz?Cevabınız evet ise mutlaka aşağıda sizler için derleidğimiz seni seviyorum sözlerini okumanızı tavsiye ediyoruz.

Bir Rüzgar Gibis hayat Bazen Durgun Bazen Olabildiğince Hızlı hayat benim için Sensin Rüzgarı ise Sevgin, Bazen Hızlı Bazen Durgun Herşeye rağmen Sevgi Dolusun Seviyorum Seni Bebeğim Benim Olurmusun?

uçan kuşlara anlatsam seni anlamaz hiç biri bendeki sevgiyi kaldırmaz dünya dili, Seni Çok Seviyorum bebeğim unutma Bu Sözlerimi..

Yaşamakmı benimkisi Söyle Sevgili? Seni gördüğümden beri Çekiyorum Aşk Derdini, Sana Söylemek istiyorum Sevgimi cesaret edemiyorum utanıyorum Belki Ama 2 kelime Kurdum içimde Seni Seviyorum…

Yalansız Dolansız Bir aşk benimkisi, Kimse Bilmez içimdeki Seni, Derdimin Dermanısın Sevgin içimde Ebebdi Kimse Durduramaz içimdeki Sevgini Seni Seviyorum..

Sen Yıldızlar gibi parlak Ol geleceğimde Sen Ay Gibi Yıldızlara Eşlik Et her gününde, Sen benim Ayım Yıldızım oL Sen Sadece benim Dünyama Güneş Gibi Doğ Aşkım Seviyorum Seni.

Sözlerimi Aşık Olamayan Anlamaz içimdeki Derdi Aşkın Çilesini Ağlamayan Kalp Anlamaz, Seni Sevdim Delice içimdeki Ben Senin için Ağlıyor Her Gece Kalbim Adına Hasret kaldı Seviyorum Seni Aşkım yarım Kaldı, Adın kalbimde Yazılı Sensizlik Aldı Güzel Anılarımı Ama Yinede Seviyorum Seni..

Kum tanesi bir özlemse seni kumsallar kadar özledim

Olmadi sensiz olmadi gözlerim sözünde durmadi agladi yokluguna agladi yüregim seni unutmadi-

Ben senin gözbebeklerinde kaybolmayi sevdim,seninleyken sana doyamamayi sensizkense doyasiya seni yasamayi sevdim-

Dünyadaki herkes için herhangi birisin, ama herhangibiri için dünyalara degersin

Sevginin kutsalligini biliriz biz yüregimiz rehin yüregimiz daragacinda iken bile, ölüme küsüp sevmeyi sevdik biz

Sen benim Meleğimsin Senin için Besteledim hayatımızın Şarkısını Seninle bir ömür boyu giderim Korkmam Asla, Sana Güveniyorum Bu hayat Senin Bunu Unutma Sen BenimSin Seviyorum Seni Sonsuza Denk Kimse Giremez Aşkımızın Arasına..

Sensiz öLmem Bu hayatta Korkma Senin için yaşarken Nasıl öLürüm Seni bensiz Bırakırım? Senin için Yaşamaya Başlamışım Ben Sensiz Olmama iStesende istemesende Seviyorum SENi Delice!…

Seni Canımdan çok Seviyorum Seni Hayatla Paylaşamayacak kadar Kıskanıyorum Seni Helalim geleceğim Olduğun için Saklıyorum kendime içimde Yaşıyorum Seni Seviyorum bebeğim..

Ne Kara kışlar Aşkımızı Bitircek kadar Soğuk Olcak Nede Yazlar Aşkımızı Eritecek kadar Bunaltıcı Olcak Sakın Unutma ben Seninle 4 Mevsim Değil 1 ömür boyu varım Seviyorum Seni Aşkım!

Sen Benim kadınımsın, yarınlarıma umutlarımsın, sen benim hayat kaynağımsın, yarınlarım için bir merhabasın… seviyorum seni aşkım..

Her gün Senin için ağlıyorum, Senin için yazıyorum Sözlerimi ve Resmine Okuyorum Aşk Dolu Sözlerimi, Seni nekaadr Sevdiğimi Bilmeni iStiyorum Seni Çok Seviyorum..

1 Damla Gözyaşı Değil Yağmuları Yüklerim Bedenime, Sevinçleri Değil Mutluluk Aşısını Vururum Senin için kendime Senin için Hayatın Acısını Alır Mutluluğa Çevirir Senin için yaparım Bunları Seviyorum Seni.

Kırık Bir Hayatın Sakat Kalmış Bir Oyuncusuyum, Kalbim Kırıldı Sakat Kaldım Aşk Acısını Çektim Ağladım, Seni Bulmuşum Hayatta Susarmıyım Sanıyorsun? Sana Sevgim Delice Susturamaz Beni Kimse Seviyorum Seni öLümüne…

Yeşil ağaçların sevgi kokan dalı gibisin, el değmemiş suların en saf örneğisin, sen benim dilberim sen benim biricik bebeğimsin seviyorum seni bebeğim..

Saatler geçsede Acımasız, Seni unutturmuyor bana hiç bir dakika, odamda yalnılığımı paylaşıyorum kalbimle, kalbim anlatıyor seni ben dinliyorum sevgiyi, Odamda Sessizliğin Müziği Kalbimde Sen Gözyaşlarımda resmin, Seviyorum Seni..
 
Geri
Üst