2014 Yılbaşında Gideceğiniz Yere Göre Kıyafet Seçiminiz Nasıl Olmalı?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılbaşında Gideceğiniz Yere Göre Kıyafet Seçiminiz Nasıl Olmalı?
yılbaşında ne giyeceksiniz, 2014 yılbaşı kıyafet seçimi, 2014 yılbaşı için kıyafetler

Sevgili melekler, yılbaşının gelmesine az bir zaman akla pek çoğunuz o geceki planlşarınızı yapmış durumdasınız. Kiminiz evde ailesi ya da dostlarıyla birlikte sakin bir gece geçirecekken, kiminiz de dışarda hareketli bir geceyle yılbaşını karşılayacaksınız. O geceyi nasıl geçirecek olursanız olun, bulunacağınız ortama göre giyinerek son derece şık olmak elinizde. Bunun için aşağıda sizlerle paylaşacağımız 2014 yılbaşı stil rehberine göz atmanızı tavsiye ediyoruz...



2014-YILBAŞI-KOMBİNİ.jpg



1- Parti
Yılbaşını hareketli kutlamayı, o gece arkadaşlarınızla dans edip coşup eğlenmeyi sevenlerdensiniz. Nasıl başlarsa öyle gidermiş, yeni yıl size bol eğlence bol kahkaha getirsin. Peki haftalar önce planını yaptığınız bu parti için ne giyeceksiniz?Bir kere mutlaka diz üstü mini bir elbise olmalı. Renk tercihi size kalmış ama minik siyah elbiseler her partinin olduğu gibi bu partinin de gözdesi. Biraz daha dikkat çekmek istiyorsanız adres kesinlikle kırmızı.

Sezonun parıltı modasına uymak isterseniz de bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Parıltılı altın renkleri, metalik griler sizi beklemekte! Tek omuzlu elbiseler, sırt dekolteleri ve vücudunuzu saran kesimler yılbaşı gecesi parti için harika. Ayakkabı tercihiniz mutlaka şık topuklu bir ayakkabı olmalı, parıltıyı ve parlak taşları ayakkabılarınızda da kullanabilirsiniz. Çanta olarak da kesinlikle bir clutch almalısınız. Eğer o minicik clutch'ın içine nasıl sığdırayım ben esyalarımı derseniz XL clutch modellerini deneyin.


2- İş yemeği
Bir iş kadını olarak tabi ki bu yılbaşı da katılmanız gereken bir hatta belki birden çok iş yemeği var. Bu durumda kurtarıcınız tabi ki yine elbiseler. Yine diz üstü ama kesinlikle mini olmayan bir elbise sizin için doğru seçim.

İş yemeklerinde genellikle herkes siyah giydiği için ortama biraz renk katmak isterseniz siyah yerine natural renklerden bir tercih yapın; mesela somon, sütlü kahve ya da mürdüm, bordo gibi bir renk hem sizi diğerlerinden ayıracak hem de bir iş yemeğini kaldıracak kadar ağır duracaktır.

Ayakkabı olarak yine topuklu bir model tercih edebilirsiniz veya babet gibi rahat bir ayakkabı ile de geceyi geçirebilirsiniz. Bootie'ler iş yemekleri için gayet uygun. Çanta tercihinizi ise ister büyük bir clutch'tan yana ister her eşyanızı rahatça koyabileceğiniz bir omuz cantasından yana kullanın, her ikisi de geceyi kurtaracaktır.


3- Dışarıda
Yılbaşında bir yere tıkılıp kalmak size göre değil ise, gece dışarı çıkmak açık havada hafiften üşüyüp gökyüzünü seyrederek yeni yıla girmek niyetindesiniz. O zaman elbisenizi seçerken de sizi sıcak tutacak bir model olması en önemli kriterlerinizden biri olmalı.

Yün ve kaşmir elbiseler böyle zamanlar için mükemmel seçim. Ayrıca kat kat giyinerek "layering" trendinin takipçisi olmanın tam zamanı! Boğazlı bir elbise modeli ile de üşümemeyi garanti altına alabilirsiniz. Üzerinize kalın bir palto, elinize en kullanışlı çantanız ve ayağınıza da uzun çizmelerinizi geçirdiniz mi geceye hazırsınız demektir. Atkı bere ve eldiveninizi de unutmayın!



4- Evde
Yılbaşı evde en yakın arkadaşlarla güzeldir diyerek, yeni yılı evinizde ya da bir arkadaşınızın evinde geçirmeyi planlıyorsunuz. Bir yandan televizyonda Victoria's Secret şovu izlerken bir yandan da kutu oyunlarınızı oynayıp leziz yemekler eşliğinde sakin ve eğlenceli bir akşam geçireceksiniz.

Akşamınıza eşlik edecek elbisenizi seçerken "rahatlık" ön planda olmalı. Mesela diz hizasında veya hafif diz üstü sweat elbiseler ya da triko elbiseler bu akşama gayet uygun. Gömlek elbise seviyorsanız, bu gece için en iyi seçimlerden biri. Rahat elbisenizi seçtikten sonra, minimum aksesuar ve rahat bir çift ayakkabı ile geceye hazırsınız!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst