2014 Yılı Haziran Ayı Balık Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Haziran Ayı Balık Burcu Yorumu
haziran balık burcu, 2014 haziran balık burcu, aylık burç yorumları


Balık burcu olan sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, sizleri bu bir ay boyuunca neler bekliyor öğrenmek ister misiniz? İşte uzmanlardan haziran ayı balık burcu yorumları...


balık-burcu.jpeg



2-8 Haziran haftası: Hafta boyunca olumlu anlamda denilebilecek tek tarihi 4 Haziran. Yakın çevre ilişkileri ve sağlam dostluklar kurabilme yönünden de bu tarih faydalıdır. Sevginizi duruşunuz, güvenilir tavırlarınız, abartmadan, sakin ve ılımlı şekilde sözcükleri seçişiniz karşınızdaki kişiyi etkileyicidir. Bu tarihte romantik karşılaşmalar, jestler, fanteziler ön plandadır. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında ilişki meselelerine odaklanmalı, güven unsurunu göz ardı etmeden düşünmeliyiz.

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar açısından etkin görünümlere ev sahipliği yapan bir haftaya adım atıyoruz. 9 Haziran tarihinde maddi ve manevi anlamda güven duygunuz yerindedir. Hayattan, ilişkilerden, arkadaşlıklardan zevk alırsınız. Uyum ve güzelliği fazlasıyla önemsersiniz. Çevrenizdeki kişiler de sizin güvenilir ve dürüst bir kişi olduğunuzu düşünürler. Venüs-Boğa burcunda sizi destekleyicidir. Ancak Merkür geri hareketinde, dikkatli düşünmek gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Yeni başlayan veya uzun süredir devam eden ilişkilerde, evliliklerde iletişimin tekrar gözden geçirilme zamanıdır. Bir evde huzur son derece önemlidir. Birbirinizden farklı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak çatışarak, dinlemeyerek, konuşmasını bilmeyerek nasıl mutlu olabilirsiniz? 1Temmuz tarihine kadar özellikle evli ve çocuk sahibi olan çiftlerin, daha dikkatli olmaları, iyi bir örnek oluşturmaya gayret etmeleri lazım. Birlikte yaşamak isteyenler de, acele etmemeli, ortak yaşamın artı ve eksilerini gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelidirler.

23-29 Haziran haftası: Kendi dünyamızda, evimiz içinde birlikte olduğumuz kişiyle konuşmaya, onu anlamaya ve kendimizi de ifade etmeye çalışacağız. Kendi fikrimizi önemseyeceğiz. Ailemizle bir araya geleceğiz. Onlarla ortaklaşa bir konu üzerinde duracağız. Merkür de geri harekette olduğundan, bu sohbetler hep aynı mesele üzerinde yoğunlaşabilir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
Balık Burcu Haziran Ayı İş ve Kariyeri

2-8 Haziran haftası: Bu hafta iş girişimleri anlamında 4 Haziran tarihinde olumlu bir enerji var. Yaratıcı tarzda çalışan, sanatla uğraşan, yayıncılık, edebiyat, ev, emlak, mistik konularda uğraşanlar için olumlu buluyorum. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu süre içinde yeni bir planlama yapmamalı, yarım kalan işlerimizi bitirmeye önem vermeliyiz.

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihindeki Dolunay kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde birebir etkili olup, yanlış bir karar vermemek için öncelikle enine boyuna düşünmeniz gerektiğini işaret eder. Gerçekçi olmak ve abartmamak gerekir. Dış dünya ile ev arasındaki dengenin mutlaka sağlanması gerekir. Eğer tek başına yaşıyor ve mücadele veriyorsanız, tabii ki bu dengeyi kurmak kolaylaşır. Fakat aileniz veya eşinizle yaşıyorsanız ve bir karar vermek istiyorsanız, geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde hoş bir görünüm var. Kariyer hayatımızla ilgili konularda veya bu tarihteki işlerimizi huzurla yapmamızı sağlıyor. İnsanlarla ilişkimiz gayet güçlü, fikirlerimiz gayet yaratıcı ve gün boyu kendimizi güvende hissedeceğiz. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatımızla ilgili hususlarda bize yararlı olacaktır. İşimizi sahipleniriz. Bilgimizi geliştiririz. Hobilerimizle ilgileniriz.

23-29 Haziran haftası: Yeniay 23 Haziran tarihinde Yengeç burcunda oluşacak. Çalışma hayatımızda hem liderlik gücümüzü sergilemek hem de güvencemizi sağlamak üzere kararlar alacağız. İnsanların en gizli sırlarına ışık tutarak, onları hayata kazandırıcı çalışmalar bizi çekiyor. Bazen bir yazı bazen farklı bir yolla onlara ulaşacağız.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Haziran Balık Burcu Para Durumu

2-8 Haziran haftası: Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu hafta destekleyici görünümler var. Bir miktar getiri sağlayabilir. Rahatlatır. Ancak gölgeli günleriyle birlikte ayın başı itibariyle yapılan işlerde garantiyi önemseyelim.

9-15 Haziran haftası: Maddi konular üzerinde ve ortaklaşa kazançlar anlamında, yasal davalar ve alacaklar, bankalarla ilgili meseleler bu hafta zorlayabilir. Bir ortaklığı bitirmek, bir borcu ödemek veya bir kredi başvurusunda bulunmak zamanı değildir.

16-22 Haziran haftası: Mars-Terazi geçişi devam ediyor. Eşimiz, iş ortağımızla olan parasal ilişkimizde, borç ve alacak konularında dikkatli olacağız. Gerektiğinde esnek ancak tümüyle de ipleri teslim etme anlamında davranmayacağız. Çünkü bu alanda menfaatler söz konusuysa ve herkes kendi payını düşünmeye devam ederse epeyce sıkılırız. Artık uzun aylardır bu geçişe alıştık. Neler yaşandı neler görüldü. Yine gözümüz açık olsun ancak biz de kendimizi kontrol edeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Bu hafta mali konularda yine bizi zorlayan görünümler var. 25 Haziran bu anlamda bir hayli sıkıştırıcı. Ev veya ofis yerinin değiştirilmesi, bütçemizin düzenlenmesi derken elimize bir şey kalmıyor. Bu tarih finansal anlamda yaşanabilecek bir krizin işaretçisi. Ancak bu kriz sayesinde biz de bir şeylerin daha iyi farkına varıyoruz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst