2014 Yılı Haziran Ayı Başak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Haziran Ayı Başak Burcu Yorumu
haziran ayı başak burcu, aylık burç yorumları, 2014 haziran başak burcu


Sevgili başak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için haziran ayı başak burcu aylık yorumlarını aşağıdaki makaleden inceleyebilirsiniz...



başak-burcu.jpg




Bu ay yöneticiniz Merkür'ün, İkizler ve Yengeç burçlarında olmak üzere iki ayrı geri hareketi söz konusudur. Yöneticiniz olması vasfıyla iletişim konularında özen gösterilmesi gereken bir dönemdir.


7-17 Haziran tarihleri arasında ileriye dönük hedefler ve amaca uygun girişimlerde bulunma, sosyal aktiviteler yönünde bir yavaşlama dönemindeyiz. Burada hassasiyet yoğun olabilir. Yapılmak istenenler gözden geçirilmeli, aceleci kararlar verilmemelidir. Geri hareketin ikinci bölümü ise 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasındadır. Bu da kariyer hayatıyla ilgili konular üzerinde önemlidir. Otoritelerle olan ilişkileri çok güçlü tutmak gerekir. Dinlemek, anlamak, aceleci hareket etmemek, iyi planlamak ve sorumlulukların farkında olarak çalışmakta yarar görüyorum.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay aileyle ilgili meseleler üzerinde bir hayli önem taşıyor. Merkür geri hareket zaman diliminde olduğumuz için, çok aceleci bir karar veremiyoruz. Taşınma, satın alma, yuvayı ilgilendiren konularda beklemede kalarak gözlemde bulunmak gereklidir. İletişime önem verilmelidir. Yeni tanışılan ve hayatı birleştirmeyi düşünülen kişilere hemen evet yanıtı vermemek gerekiyor. Bu dolunayda abartıdan da uzak durulmalıdır.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşuyor. Yapılması planlananlar iyi ölçüp biçilmelidir. Kendi bakış açımızla hayatı ele alacağız halbuki tam tersinedir. Yapmamız gereken bütün ortam şartlarını, önerileri, seçenekleri bilinçli şekilde ele alarak kararları vermek gerekir.



AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Eğer yeni biriyle tanışmışsak, ondan etkilenmemiz mümkün. Görüşleri, tavırları, aklı başında hareketleri ve sağlamlığı ile dikkatimizi bir hayli çekecektir. Uzun zamandır ilişkisi olanlar, bu hafta romantik ve huzurlu ortamlarda bir arada olmaktan mutluluk duyacaklardır. Bu anlamda 4 Haziran günü ve gecesi daha olumlu gözükmekte. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında güven unsurunu mutlaka gözeteceğiz.

9-15 Haziran haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle, eğer ilişkimizde sorunlar varsa, lütfen oturup iyice bir düşünelim. 13 Haziran tarihinde önceden kararlaştırılmış yolculuklar iptal edilebilir. Maddi bir zorluk veya bazı meselelerin kafanızı kurcalaması bunda etkendir. Çevremizdeki insanlara bu hafta güvenmekte zorlanacağız. Ailevi konularda etkili olacak Dolunay, genelde gereksiz meselelerin büyütüleceğinin işaretçisi olabilir. Hoşgörülü olmakta yarar var. Ailenizle ilgili konulara dikkat ediniz.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihindeki görünüm rahatlatıcı ve güzellikleri kendinize kolayca çekebilmenizi sağlayıcıdır. Hem yakınlarınızla hem de düşünceleri, yolu aynı olan insanlarla olumlu bağlantılarda, sevgi alışverişinde bulunabilirsiniz. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu da eski dostlarımızla teması, can bildiğimiz insanlarla olan muhabbetimizi ve güven içinde yaşamanın kıymetini bize hatırlatıyor.

23-29 Haziran haftası: 29 Haziran tarihi hayli ilginç. Sanki kafamızı karıştıran bir ilişki yüzünden ne yönde karar vermemiz gerektiğini bilemiyoruz. Bir yandan duyarlıyız, kaybetmek istemiyoruz, diğer taraftan kendi kendimize engel koyuyor bu iş olmaz diyoruz. Kafamızda onlarca düşünce var. Parasal ve iş konuları bizi öylesine etkiliyor ki, belki de bu yüzden ilişki anlamında tutarlı ve dengeli davranmakta zorlanıyoruz.



İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili meselelerde iki ayrı görüşmede bulunabiliriz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bizim de çok dikkatli bir şekilde güven olgusunu gözetmemiz lazım. Ortaklaşa işlerde de çok iyi düşünülmelidir.

9-15 Haziran haftası: İş konularında da etkili olacak Dolunay, internet yoluyla yapılan iş başvurularında mutlaka şartları iyice gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. İşverenlerle aranızda hoşgörü yetersizliği, fikirsel problemler yaşanabilir ve bunlar işimizde huzursuzluğa, gereksiz polemiklere sebebiyet verebilir. İş yoğunluğu çok artabilir. Ancak Dolunay öncelikle ailevi konulara önem vermenin, işlerinizi de buna göre ayarlamak gerektiğini gösteriyor. Belki mevcut işinizdeki değişimler ailenizi de yakından ilgilendiren hale gelebilir. İki ayrı işle uğraşıyorsanız ailenizi ihmal etmeniz mümkündür. Bunlara dikkat edelim.

16-22 Haziran haftası: Kariyer hayatınızla ilgili konularda etkileyici Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İşlerinizi dikkatli bir şekilde yapabilmeniz için, öncelikle dağılmamak gerekiyor. Hangi iş üzerinde çalışıyorsanız, onunla ilgili noktaları gözden geçirmeden, başka bir işe başlamayınız. İş tercihlerinizi yaparken hem maddi hem de güven olgularınızı önemseyiniz.

23-29 Haziran haftası: Venüs İkizler seyri 23 Haziran tarihinde başlıyor. Merkür ikizler burcunda geri harekette. Bu demek oluyor ki, iş ilişkilerimizi de dikkatle gözlem altına alacağız. 27 Haziran tarihide Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, hedef belirleme, güvencenin önemini işaret ediyor. Böylece bir yandan maddi yönde rahatlamak diğer taraftan kalıcı işleri tercih etmek gerekiyor. 25 Haziran tarihindeki görünüm, mali konularda zorlayıcı. Nakit sıkıntısı ve ödemeler bizi sıkıştırabilir.



PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda şansımız 4 Haziran civarında olumlu gözükmekte. Eşimizden veya daha önceki bağlantılarımızdan kazanç elde edebiliriz. Ödemelerimizi yapabiliriz. Gereksinimlerimizi alabiliriz. Venüs, burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, sizi maddi açıdan destekleyecektir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bizim de hesabımızı bilmemizde yarar var.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta genel olarak tüm burçlar için bir dikkat içermekte. Maddi açıdan işimizin durumu, yeni kararlar veya sorun çıkartan meseleler keyifsizlik yaratabilir. Maddi konularda karar vermekte zorlanabiliriz. Bazen oldukça çelişkili düşünürüz. Dengeli bir bütçe yapmak, buna uymak zor olabilir. Kafamız karışabilir. İşimizden elde ettiğimiz geliri arttırmak amaçlı faaliyetler zamanla yerine oturacaktır.

16-22 Haziran haftası: Ortaklaşa kazançlar ve işinizden elde ettiğiniz gelirle alakalı olarak çok iyi bir analiz yapmak gerekecek. 18 Haziran tarihinde olumlu bir görünüm var. Bu mali anlamda rahatlatıcıdır. Ancak bir iş bağlantısı kuruluyorsa, bir proje önünüze gelirse veya siz yeni bir değişim düşünüyorsanız, lütfen çok dikkatlice analiz ediniz.

23-29 Haziran haftası: 23, 25 Haziran tarihleri zorlayıcı gözüküyor. Bir yandan nakit para ihtiyacımız var diğer taraftan bir borcun altına girsek, iş durumumuz veya elimize geçenle ödemek kolay olmayabilir. Finansal anlamda ölçümüzü kaçıran, bizi sıkıştıran insanlarla konuşmamız, anlaşmamız gerekecek. Buna zorunluyuz. Bu da bizi rahatsız edebilir.
 
Geri
Üst