2014 Yılı İkizler Burcu Haziran Ayı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı İkizler Burcu Haziran Ayı Yorumu
2014 ikizler haziran yorumu, aylık burç yorumları, haziran ayı ikizler burcu

İkizler burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için haziran ayının ikizler burcu aylık yorumunu, uzmanların ağzından, aşağıdaki makaleden sizlerle paylaşıyoruz...


ikizler-burcu1.jpg




2014 Haziran İkizler Burcu Aşk ve İlişkiler

2-8 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda hem dikkatli olmanızı gerektiren hem de olumlu yönde etkileyici enerjiler var. Eğer yeni biriyle tanışırsak, onun duruşundan etkileniriz ve güzel zaman geçiririz. Fakat yine de çok güvenmeyin derim. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerimizde güven unsurunu gözetelim. İlişkisi uzun süredir devam edenler hoş ve fantezilerin güçlü olduğu bir hafta geçirebilirler.

9-15 Haziran haftası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri ve Dolunay, ilişki konularında da dikkatli olmayı gerektiriyor. Karşıt burcunuzda 13 Haziran tarihinde gerçekleşecek bu yansıma içtenlikten yoksun, abartılı tepkilerde bulunmaya açık, çelişki ve çatışmalarla dolu, fikirsel anlaşmazlıkların çokça yaşandığı ilişkileri tehlikeye sokar. Bir taraf huzur diye tuttururken, diğer taraf baskı, kıskançlık veya çözümsüzlük peşindeyse işiniz bu hafta epey zor demektir.

16-22 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda iç huzurunuzu bozan ve sizin kriterlerinize uymayan durumları tekrar bir gözden geçirmeniz yararlı olacaktır. Çünkü üstünü örttüğünüz, gizlemek zorunda kaldığınız, kendi dünyanız sınırları içinde yaşadığınız her türlü sıkıntı, güzellik vb. duyguların analiz edilmesi gerekiyor. İleride yaşanması muhtemel olan artı ve eksiler tespit edilirse, yanlışa düşmemiş, doğruya yönelmiş oluruz. Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında burcunuzda geri harekette olacak. Aşk hayatınızı birebir ilgilendiren meseleleri çok iyi düşünmek lazım. Ani kararlardan kaçınınız.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu iyi gibi durabilir. Ancak Merkür geri hareketi devam etmekte. Bu hafta aşkta hızlı gelişmelerin işaretçisi. Sosyal hayatın birebir içinde olmak isteyeceksiniz. Bu aynı anda iki kişiyle tanışmak, iki ilişkiyi sürdürmek veya biriyle sorununuz varsa, başkasıyla olup kafanızı rahatlatmak gibi.

iremSU – Astroloji Danışmanı
Haziran 2014 İkizler Burcu İş ve Kariyeri

2-8 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda bu hafta hem maddi hesaplarımızı bir gözden geçirelim hem de çok hayalci davranmayalım. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Geri planda bitirilmesi gereken işlerimize ağırlık verelim. İş bağlantılarında sadece söz ile değil garanti de isteyelim. Sanatsal ve mistik konularla uğraşan kişiler için enerjiler olumludur.

9-15 Haziran haftası: İş konularında bilhassa önemli bir haftadayız. 9 Haziran tarihi hem mali hem de huzurunuzu kaçırıcı işlere karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Özel ilişkinizdeki sorunlar veya parasal konularda tatmin olmadığınız işler sizi bir hayli rahatsız edebilir. 13 Haziran tarihi tüm burçlar için önemlidir. Ya tamam Ya devam tarzı gelişmeleri işaret eder. Sağlığınız da aynı şekilde önem arz ediyor. Problemler verimli çalışmanızın önüne geçebilir. Aslında sakin ve soğukkanlı bir şekilde durumlara yaklaşılırsa bu çözüm bulmak adına yararlı olacaktır. Bu haftaki görünümler, sadece sizin üstesinden gelebileceğiniz konular olmayabilir. Sizin dışınızda gelişen durumlar bunda etkili olabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
Her türlü karar, girişim veya oluşumların iyi gözlemlenmesi şart. Mantığımızı belli konularda odaklayarak tespitlerde bulunma zamanıdır. Bir mesele üzerinde durup mevcut hale bakma, son haftalarda yaşananları ele alma, kararlarınızı tekrar bir tartma yönünde de geri hareket faydalıdır.

23-29 Haziran haftası: Haftanın iş anlamında öne çıkan tarihleri: 25 ve 29 Haziran. Mevcut işimizi sürdürürken, yan bir gelir olarak istediğimiz bir başka işi de yapmaktan yanayız. Merkür geri hareketi, ardından Venüs burcunuzda ilerlerken bunlar üzerinde iyice bir düşününüz. Sanat ve mistik konular, yaratıcı tüm faaliyetler ilgi alanınızda yer alabilir. Bu hafta iş ilişkileri, tanışmalar, mali konular üzerinde düşünmek çok akıllıca olur.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Haziran Ayı İkizlerin Para Durumu

2-8 Haziran haftası: Sosyal hayatın canlı oluşu, arkadaşlarımızla bir araya gelme, özel bir şeyler yaşama anlamında etkili olduğundan harcamalarımız artabilir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Mali konularda hesabımızı çok iyi yapmamız lazım.

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta paramıza mutlaka sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Güven ve garanti içermiyorsa beklemede kalalım. İş ortaklıklarına dikkat edelim. Sağlığımızı önemseyelim.

16-22 Haziran haftası: Maddi konularda 18 Haziran tarihindeki görünüm, bizim hesaplarımızı, girişimlerimizi, harcamalarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Paramızın bir kısmını ödeyip, daha sonra diğer kısmı ödeyeceklerini söyleyebilirler. Ancak bizim bunun takibini iyi yapmamız lazım. Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş güven içinde yaşamak ve paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmenin yararlı olduğunu söylüyor.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili bir hafta. 27 Haziran tarihindeki Yeniay, gerçekçi bir şekilde parasal konular üzerinde düşünmeniz, analiz etmeniz, kazanç elde etmek amaçlı doğru bir iz üzerinde yürümeniz anlamında önem taşıyor. Disiplinli bir şekilde hareket ederseniz, önümüzdeki iki haftalık sürecin sonunda verdiğiniz kararların olumlu sonuçlarıyla karşılaşırsınız.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst