2014 Yılı Mart Ayı Aslan Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Aslan Burcu Yorumu
2014 mart ayı aslan burcu yorumu, aslan burcu mart ayı yorumu, aylara göre burç yorumları


Sevgili aslan burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, 2014 yılı mart ayında iş, aşk ve para durumunuzu merak ediyorsanız, astrolog Nuray Sayarı'nın yıldızlara bakarak öngörülerini paylaştığı aşağıdaki makalemize göz atabilirsiniz...


aslan-burcu.jpg




Mart 2014 Aslan Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz ve ilişkileriniz yönünde etkili olacak Mars geri hareket döneminde, çevre değişimi, hedef belirleme, kardeşlerinizle alakalı konular ve girişim anlamında dikkatlice hareket etmekte yarar var. Birilerine uymak veya birilerinin size uzlaşı içinde yaklaşmasını bekleyeceksiniz. Ancak şartlar gereği karar vermek, kararları uygulamak pek kolay ve doğru olmayabilir.

3-9 Mart haftası: Bu hafta Venüs-Kova burcunda seyrine başlıyor. İlişkilerde arkadaşça yaklaşım ve paylaşım bir hayli etkili. Bağlanmak istemeyen bir partnerle karşılaşabiliriz. Aslına bakarsınız size tavsiyem, sevgilinizin en yakın dostu olun kafidir. Cinsellik de bu dönemde hayli etkili. Onu kendinize çekebilecek bir başka tavsiyem, karşınızdaki kişiyi bunaltmayın, sıkmayın ve özgürlüğüne saygı duyun.

10-16 Mart haftası: Bu hafta ilişkilerimizde dikkatli olacağız. Birbirimizin görüşlerine, farklılıklarına saygı duyalım. Mars iletişim evinizde geri hareketini sürdürmekte. Bu nedenle de, bazı konuların, gereksiz detayların, meselelerin bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var.

17-23 Mart haftası: Hafta içinde karşı cins bir hayli ilgimizi çekebilir. Yenilikten yanayız. Bize heyecan veren, arkadaşlık etmekten hoşlanan, gelenekselden ziyade hayatı oluruna bırakan kişileri beğeneceğiz. Hatta kısa süreli olsa da, birine aşık olabiliriz. Güneş-Koç burcu ilerleyişiyle macera hevesimiz yükseliyor. Hiçbir şey düşünmeden, hesap kitap yapmadan ilişki kurmak, kendimizi güçlü hissetmek isteyeceğiz.

24-30 Mart haftası: Birlikte olduğunuz, yaşadığınız, ortaklık kurduğunuz kişilere destek vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta iki önemli görünüm, ilişkilerde zorlayıcı olabilir. Ancak birlik ve beraberlik içinde olan çiftler açısından halledilmeyecek bir problem yoktur. Fakat aralarında bir takım sorunlar olan çiftler dikkatli ve geçmişe dönük bir şekilde durumlarını gözden geçirmeliler. Birbirinizle örtüşmeyen fikir ve geleceğe dönük konularda uzlaşmazlık yaşanabilir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
Mart Ayı Aslan Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: Her ne kadar Pazar gününe denk gelse de, 2 Mart tarihindeki görünüm iş hayatımızla ilgili konularda bizi bir hayli baskı altına alabilir. Öyle yorgunuzdur ki, tüm gün evde dinlenmek isteriz. Bazı yanlışlar veya aksaklıklar nedeniyle mesaiye kalabiliriz. İnsanları idare etmekten, buna karşılık istediğimiz gibi hareket etmemekten dolayı canımız sıkılır.

3-9 Mart haftası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda dikkatsizlik, dağınıklık, fazla çalışmanın neden olduğu yorgunluklar görülebilir. Molalar önemli, bir de lütfen sağlığınıza dikkat ediniz. İş ortaklıklarında hafta sonu baskılar söz konusu olabilir.

10-16 Mart haftası: Çalışma hayatımızla ilgili görüşmelerde özellikle yazılı ve sözlü olarak bize sunulan tekliflere, şartlara, çalışacağımız ortama dikkat edelim. Bu hafta birçok detayla uğraşmak zorunda kalabiliriz.

17-23 Mart haftası: Bu hafta iş hayatımızı ilgilendiren konularda etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimiz önemli. Enerjimiz gayet yüksek. Değişik insanlarla tanışabiliriz, görüş alışverişinde bulunabiliriz. Bunlar bizden farklı karakter yapısında olabilirler. Hızlı ve aktif bir şekilde hareket ederken, başkalarına da önem vereceğiz. Hafta sonuna doğru Kuzey düğüm burcumuzla uyumlu görünüm yapan Terazi burcunda etkili olmaya başlıyor. Çevre değişimleri gelişimimiz anlamında önem taşıyacak. Güneş Koç burcu ilerleyişi sayesinde gayet cesur ve girişken olacağız.

24-30 Mart haftası: İş hayatınızdaki paylaşımlar, birlikte çalıştığınız insanlarla olan iletişim yapmak zorunda olduğunuz görevler ve hepsinden önemlisi sağlığınız bu haftanın öne geçen konuları arasında yer alacak. Koç burcunda oluşacak Yeniay, değişime açık, yeniliklerde bulunmaya gönüllü olmanızı sağlayacak. Bir yolculuk, görüşme tekrar gündeme gelebilir. Bu arada yine sağlığınıza özen göstermenizde ve tedavinizi yaptırmanızda yarar var.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Mart Aslan Burcu Para Durumu

1-2 Mart arası: Parasal tüm bölüşümlerde, başkalarının sizi yanıltmasına izin vermeden, durumları kontrol ediniz. İyi niyetinizin çıkar maksatlı kullanılmaması için, hesabınızı iyi biliniz. Dürüst olmayan fakat çok da iyi kamufle edildiği için, anlamanızın zor olacağı davranışlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Mali konularda aklımız yine başımızda olsun. Balık burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tespitlerde bulunmamızda ve hesaplarımızı kontrol etmemizde önem taşıyor. Kimlerle finansal yönde paylaşımlarımız varsa bunları gözden geçirmemizin faydalı olacağının işaretçisidir.

3-9 Mart haftası: Çalışma hayatınızdan elde ettiğiniz gelir, sizi tatmin etmediği için, hafta başında biraz sıkılabilirsiniz. Bilinçli bir şekilde durumunuzu gözden geçiriniz.

10-16 Mart haftası: Maddi konularda dikkatli olacağız. Kimlerden finansal anlamda destek bekliyorsak veya bağlantı içindeysek mutlaka aklımız başımızda hesaplamamızı yapmalıyız. Başkaları kendine göre bir teklif sunar ancak bu sizin şimdilik kaydıyla çözüm bulmanız demektir. Oysaki yetersizdir ve tatmin edici olmayabilir. Bu hafta Başak burcunda oluşacak Dolunay, işte bu konuları bir hayli vurgulayıcıdır.

17-23 Mart haftası: Haftanın ilk etkili enerjisi başkalarıyla bölüşülen kıymetlerimiz ve ortak kazançlarımız yönünde bizi dikkatli olmaya çağıran Merkür-Balık burcu seyridir. Hesap anlaşmazlıkları, iyi niyetin çoğu zaman kullanılabileceğini, gözden kaçanların sıkıntı yaratabileceği ve zihnimizi yorabileceğini bilerek lütfen iyi düşünelim. Özellikle ailevi bölüşümler, ev konularında uzman görüşü alalım. Yavaş yavaş çevre değişimleri gerçekleşecek. Yeni bir yere taşınmak isteyenler, bu hesap kitap işlerine dikkat etsinler.

24-30 Mart haftası: Parasal konularda güven içinde olmak istiyoruz. Herhangi bir durum olduğunda zorda kalmamak için birkaç kuruş kenarımızda bulunması fikri gayet yararlı olacaktır. Ancak bakmak zorunda olduğumuz veya ödememiz gerekenler, ihtiyaçlarımız bizi bazen zorluyor. İşte bu nedenle gelir miktarımıza göre hareket etmek durumundayız. Bu hafta bunlara dikkat edeceğiz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Yılı Aslan Burcu Genel Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı Aslanlar için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili Aslanlar yeni yılla özgür duygularla giriş yapacaksınız. 5 Mart – 6 Nisan İlişkilerde daha özgür ve yenilikçi yanınız öne çıkabilir. Geçmiş aşklara ilişkilere yönelik konuşmalar ve teklifler gündeminizde olacak. İkili ilişkiler birliktelikler bu dönem öne çıkıyor. 3-28 Mayıs günlerinde kendinizi daha tutkulu heyecanlı ve cesur hissedeceksiniz. Seyahatlerde, yurt dışında veya eğitim aldığınız yerde hayatınıza önem katacaksınız. Uzun süredir istediğiniz başarıya sahip olacaksınız. Ayrıca yeni ve sorarken ortamlarda farklı arkadaşlıklarla karşılaşabilirsiniz. 16 Temmuzda Jüpiterin aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte 1 yıl boyunca; hobi faaliyetlerinde kendinizi yeteneklerinizi daha iyi sergileyebileceksiniz. Sağlıkta formunuz lütfen koruyun.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst