2014 Yılı Mart Ayı Boğa Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Boğa Burcu Yorumu
mart ayı boğa burcu yorumu, 2014 mart ayı boğa burcu, 2014 yılı boğa burcu mart ayı yorumu


Boğa burcu sevgili meleklerimiz ve sayın misfirlerimiz için astrolog Nuray Sayarı'dan 2014 yılı mart ayı boğa burcu yorumlarını alıyoruz...


boğa-burcu.jpg



1-2 Mart arası: Sosyal ilişkilerde fedakarlıklar ve özverili davranışlar sergilersiniz. Arkadaşlarınıza destek olmaya çalışacaksınız. İlişkilerinizi şefkat ve güvenilirlik olguları etrafında değerlendirecek ve yakın çevrenizle uyum içinde olmak isteyeceksiniz. Yeniay, bu hafta Balık burcunda oluşacak. Sosyal çevremizde birebir tanıdığımız insanlarla veya tanışacağımız kişilerle empatide bulunabileceğiz. Duygularımız bir hayli ılımlı, insanları sevgiyle kucaklamamız mümkün. Hayatı olumsuz yönleriyle ele almak yerine, her şeyin mutlaka bir çözüm yolu vardır diyerek kucaklayacağız. Hafta sonunda ilişkilerimizde aradığımız ciddiyeti bulmakta, görmekte zorlanabiliriz. Biz dürüstlük ararız, ancak karşı taraf sanki ikili oynuyor gibidir.

3-9 Mart haftası: Sosyal ilişkilerde paylaşımların, şifa verici çalışmaların, dostlukların, ılımlı duyguların sizi güçlendirdiği hafta başındaki enerji size bir hayli iyi gelecektir. Venüs Kova burcunda seyrine başlıyor. Bu durum ilişkinizle ilgili konularda birbirinize baskı uygulamanıza yol açabilir. Arkadaşça ve birlik bütünlük içinde hareket etmekte yarar var.

10-16 Mart haftası: Hafta başında ilişkilerde belli bir zorlanma oluşabilir. Partnerinizin inatçı yaklaşımları, iletişimde kendini haklı gören sözleri, alakasız meseleler yüzünden sizi rahatsız edişi bir hayli sıkıntı yaratabilir. Düşüncesiz ve davranışlarındaki inatlaşma canınızı sıkabilir. Haftanın ikinci günü olumludur. Eğer karşı taraf da gerekli esnekliği gösterirse, problemler çözümlenebilir. Hafta sonunda Başak burcunda oluşacak Dolunay, aşk evinizde etkili olup titizlikle ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Duygularınız hayli seçici ve mükemmeli arzulamaktasınız.

17-23 Mart haftası: Merkür Balık burcunda seyrine başlayacak. Sizden farklı görüşte olan kişilerle empatide bulunarak gayet iyi anlaşabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Sosyal ilişkilerimiz gayet ılımlı ve hoş paylaşımlara dayalı bir şekilde ilerliyor. Hem dostlarımızı sevgiyle kucaklayacağım hem de onları koruyacağız, kollayacağız. Bize ihtiyaçları olduğunda yanlarında olacağız. Ancak ikili ilişkilerde aradığımızı bulmakta, mutlu olmakta zorlanıyoruz. Belki de bu yüzden tüm enerjimizi sosyal hayata yönlendirmiş durumdayız. Bu haftanın sonlarına doğru ilişkimizde bir hayli baskı altındayız. Yeniay Koç burcunda oluşacak ve biz de iç dünyamızda gerilimden uzak durmanın çarelerini arayacağız.

Mart 2014 Boğa Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: Mars çalışma ve sağlık evinizde geri hareketine başlıyor. Mayıs ayına kadar sürecek bu dönemde, hem günlük hayatınızı, hem de çalışma şartlarınızı, hedefleriniz her ne ise ona göre gözden geçirmekte yarar var. Sağlık kontrollerinizi mutlaka yaptırınız. Diyetinize özen gösteriniz. Bazen detaylar arasında bütünü görmekte zorlanabilir bazen de birileriyle iyi geçinmek için kendinizden ödün verebilirsiniz. Ancak şu bir gerçek ki, çatışmak, uzlaşıdan uzak durmak kadar, kendinizden ve amacınızdan uzak durmak da, o denli yanlıştır. Bu hafta oluşan Yeniay, sadece sosyal ilişkilerde değil, ideallerimiz doğrultusunda inançla hareket etmemizde yardımcımız olacak. Bilinçli bir şekilde ilişkilerimizi, amacımızı gözden geçirmeyi de ihmal etmeyelim.

3-9 Mart haftası: Hedefinize varmak, yeni bilgiler öğrenmek, güçlü olmak arzunuz bir hayli yoğun. Enerjiniz yüksek şekilde haftaya adım atıyorsunuz. Venüs-Kova burcunda seyrine başlıyor. Yeni iş ilişkileri, farklı tarzda çalışmalar, işinize yenilikler getirmek çok önemli. İş ortaklıklarında bazı istenmeyen durumlar oluşabilir. İnatçı davranan ortağınız nedeniyle sıkılabilirsiniz.

10-16 Mart haftası: İş konularında çok önemli bir haftaya adım atıyoruz. İki etkili görünüm, hem kariyer hem çalışma hem de ortaklıklar anlamında çok dikkatlice incelemede bulunmak gerektiğini gösteriyor. Mars geri hareketini sürdürdüğü için, değişimlerde bulunmak, yenilikleri uygulamak pek kolay değil. Bir de işlerimize ağırlık vereyim derken, sağlığımızı ihmal etmememiz lazım.

17-23 Mart haftası: Mistik konularda bilgilenebilir, ruhsal anlamda başkalarına destek olabilirsiniz. Kariyer hayatınızı ciddi anlamda ilgilendiren konularda ise, yenilikçi düşünmekte yarar var. Başkalarından farklı yönde bir yeteneğiniz varsa cesur davranın ve insanların bunu görmesini sağlayın. İş ilişkilerinizi önemseyin. Bu hafta itibariyle gelişim yolunuz çalışma hayatı ve sağlığınız olacak. Bu konular işbirliğinde bulunmayı, kendinizi mutlaka bir alanda geliştirmeyi unutmayın.

24-30 Mart haftası: İdeallerimiz doğrultusunda hareket etmeli ve sosyal ilişkileri güçlü tutarak ilerlemenin önemi büyük. Sanatsal anlamda yeteneklerimizi, başka becerilerimizi istediğimiz şekilde göstermekte zorlanıyoruz. Daha sağlam ve güçlü bir şekilde kendimizi göstermemiz gerekiyor. Yaptığımız işlerin dış dünyada görülmesi, başarılı bulunması gerekiyor. İşte bunu tam olarak elde etmek için mücadele vermek zorundayız. İş ortaklıklarında sorunlarımız bizi zorlamakta.
2014 Mart Ayı Boğaların Para Durumu

1-2 Mart arası: En azından bizi biraz rahatlatacak ufak miktarda paralar elimize geçebilir. Çevremizdeki kişilere destek olabiliriz. Ailemize yardımcı olmak isteyebiliriz. Aynı şekilde arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidermeyi düşünebiliriz. Fakat sınırımızı da bilmemizde yarar var.

17-23 Mart haftası: Merkür Balık burcunda seyrine başlıyor ve kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, size sosyal çalışmalar, sanatsal konular, medya arkası faaliyetler, mistik çalışmalardan gelir getirebilir, bağlantılar olumlu yönde gelişebilir. Tabii ki yine dikkatli olmayı da bileceğiz. Ne de olsa Merkür-Balık burcunda fazla iyi niyetin zararlı olabileceğini işaret eder.

24-30 Mart haftası: Daha önce girişimde bulunduğumuz veya yaptığımız işlerden para kazanabiliriz. Bu hafta maddi konularda girişim gücümüz yüksek.

2014 Boğa Burcu Genel Yorum

Sevgili boğa 2014 yıllı sizler için aşkta ilk üç aylık dönem ilişkilerde ciddi adımlar atmanız sizi ruhen rozlayacak hicbir iliski ve beraberlik icin acele etmeyin. İş ve kariyer adına asla hırs enerjisi ile hareket etmeyin. Maddi konularda tedbirli ve dikkatli olucaksınız. Özellikle 29 Nisan yıllın ilk güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor size etkisi ise eski enerjilerden arınmanız yönünde etkili olurken hayatınızın akışını yenileyeceksiniz. Sağlıklı bir yil yaşıyorsunuz fakat beslenmeye önem verin ve yaşam kalitenizi artırın.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst