2014 Yılı Nisan Ayı Balık Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Nisan Ayı Balık Burcu Yorumu
2014 nisan balık burcu, aylık burç yorumları, balık burcu nisan ayı 2014


Sevgili balık burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Hande Kazanova'nın öngörülerinden 2014 yılı nisan ayı balık burcu yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz...



balık-burcu.jpg




Beklenmedik masraflar da dâhil parasal sorunlarınız Nisanda Yeni Ay ile karşınıza çıkacak gibi görünüyor. Ayın ortası ve sonu da diğer zorluklara meyilli zaman dilimleridir. Hata olma olasılığına karşılık kredi dökümlerinizi kontrol edin ve finans bilgilerinizi korumak için gerekli tüm önlemleri alın. Sîzin veya eşinizin geliri ya da şirketin sağladığı ayrıcalıklar da bu durumdan etkilenebilir. 4 Nisan harika bir gündün 4 Nisan’da yönetici gezegeniniz Neptün burcunuza geliyor. Bu sizin için rahat bir enerjidir ve bunu hemen her şey için, yaşamınızın tüm alanlarında olumlu yönde kullanabilirsiniz.

Cazibe ve karizmanız zirvede olacak ve altıncı hissiniz aktif olup size pek çok durumda avantaj sağlayacak. Ayrıca hayallerinizi gözünüzde canlandırma işini günlük bir rutine dönüştürün. Hayaller size ilham verecektir. Venüs 20 sinden itibaren burcunuzdan geçerken pek çok insan sizin zamanınızı ve ilginizi isteyecek. Çekim güçlerinizdeki bu yükselmeyle romantik anlar büyüleyici olacak ve siz eşiniz ve diğer insanlarla uyum içinde olacaksınız.

20 ve 28 Nisamda çevre kurmak ve sosyalleşmek, doğru insanlarla iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Nisan ayı finansal sıkıntılar getiriyor olsa da rahat nefes alacağınız zamanlar da olacak ve beklenmedik anda elinize bir miktar para geçme olasılığı yüksek. Şanslı Jüpiter yanınızda oldukça, biraz zaman kazanabilir, hatta yapacağınız ekstra işlerle kendinize ek bir gelir yaratabilirsiniz.
 
Geri
Üst