2014 Yılı Nisan Ayı Başak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Nisan Ayı Başak Burcu Yorumu
2014 nisan ayı başak burcu, başak burcu nisan ayı yorumu, aylık burç yorumları



Sevgili başak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Astrolog Zeynep Turan'dan 2014 yılı başak burcu nisan ayı yorumlarını alıyoruz...


başak-burcu.jpg



Haydi, gelin kabul edin; geçen ay kendinizi boşu boşuna yıprattınız. Aslında verimli ve üretken olduğunuz Mart ayı sizin için hem işleri toparlama, hem de özel hayatınızı dengeye oturtma açısından oldukça uygun bir süreçti. Satürn gerilemesinin gazabına sadece siz değil, tüm burçlar uğradı. Bu yüzden sürekli kendinize dert yaratmayın. Geçen ay burcunuzda gerçekleşen Dolunay size pek çok konuda harekete geçme enerjisi vermiş olmalı. Nisan ayı ise planlarınızı devreye sokmanızı ama güvenli sularda yüzmenizi tembihliyor. İç dünyanız karışık mı, evet! Ama insanlara hayır demeyi öğrenirseniz, pek çok sorun kendiliğinden ortadan kalkacaktır.


Riskli işler için uygun bir dönem değil!

Üstünüze aldığınız yüklerin altında ezildiğinizi anlamıyor ve daha fazlasını yükleniyorsunuz. Satürn’ün geri harekette olduğunu hatırlatıp, iş hayatında riskli işlere girmemeniz gerektiğini söyleyerek Nisan ayı ile ilgili ön bilgi verebilirim.


Sözler havada kalıyor…

2 Nisan’da yönetici gezegeniniz Merkür’ün gerileyen Satürn ile yapacağı üçgen açı, büyük iddialarda bulunmanıza sebep olabilir. Karşı tarafın beklentilerini yükseltebileceğiniz gibi, sonuca bağlanmayacak toplantılar da yapabilirsiniz. Benden tavsiye, sonradan yerine getirmeyeceğiniz sözler vermemeniz. Düşünceleriniz ve sözleriniz havada kalacağı için, muhatap olduğunuz insanlar üzerinde olumsuz bir etki bırakabilirsiniz.


B planınız olsun…

Bir yandan yükselmek ve farklı işlere imza atmak istiyor; bir yandan da altından kalkamayacağınız sözler veriyorsunuz. Unutmayın, siz hiçbir zaman iddialı konuşmaktan yana olmadınız. Fakat artık büyük oynamak istiyorsunuz. Yaşam standartlarınız yükseldikçe harcamalarınızın da çoğaldığını fark etmiş olabilirsiniz. Ama bu tavrınız, sizi strese sokabilir ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Büyük kararlar, büyük sorumluluklar getirecektir. Tüm bu işlerin altından tek başına kalkabileceğinize inanıyorsanız; durmayın… Fakat benim tavsiyem, cebinizde daima bir B planınız olsun.

Duygularınız adeta kapalı bir kutu…

15 Nisan’da Terazi burcunda oluşacak Dolunay, içinize kapanmanıza neden olabilir. Duygularınız yoğun; fakat bunu çevrenize yansıtamıyorsunuz. İşte böyle bir süreç düşünün… Kafanızda kurduğunuz senaryoların gerçekleşmesinden o kadar korkuyorsunuz ki, bu korkularınızı paylaşmak bile sizin için ayrı bir dert… Sevdiğiniz insanın desteğine ihtiyaç duyduğunuz bu günlerde, ondan uzaklaşmanız işleri yoluna koymayacaktır. Susarak kendinizi ifade edemezsiniz.

Ertelemelerden ve iptal olan işlerden sıkılmış olsanız da, bu durumlar yolunuza devam etmenizi engellemiyor. Fakat şunu da unutmayın, yaşam sadece kariyer yapmak değil. Özel hayatınızda sizden ilgi bekleyen insanların rahatsızlığı Dolunay ile aynı gün oluşacak Ay tutulması ile en üst noktaya gelecektir. Siz onlardan duygularınızı saklarken ve kafanızda dönüp duran düşüncelerle boğuşurken; onlar ise bu durumu anlamlandırmakta zorlanacaktır. Sevdiğiniz insandan duyacağınız ağır eleştiriler kırılmanıza neden olacak olsa da, “güçlüyüm ben” edasıyla bu hislerinizi karşı tarafa belli etmeyeceksiniz. Tekrar söylüyorum; sizin suskunluğunuz, bir tepki olarak algılanabilir. Sevdiğiniz insana güvenin ve ona açık olun.


Güneş, burç değiştiriyor; sular duruluyor…

20 Nisan’da Güneş Koç burcundan çıkıp, Boğa burcuna gireceği için daha rahat bir sürece de gireceğinizi düşünebilirsiniz. Güneş’in, sizin de içinde olduğunuz Toprak grubunun sağlamcı burcu Boğa’da yükselmesi hedeflerinize ağır fakat emin adımlarla gitmenizi kolaylaştıracak. Çevrenizde kafa karıştırıcı değil, arkanızı döndüğünüzde sizi düşüncelere itmeyecek insanlar olacaktır. İlişkinizde ise suların durulduğu bir süreç yaşanacaktır. Unutmayın, Güneş Koç burcundayken daha hararetli tartışmalar yaşar, daha kavgacı bir tutum izler ve daha cesur oluruz. Ay ortasına kadar hızlı ve stresli geçen bu günlerin acısını çıkartacaksınız, hiç şüpheniz olmasın.


Hukuki kararlar için önemli bir tarih; 29 Nisan…

Nisan ayını önemli kılan olaylardan biri de, ayın 29’unda Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay ve Güneş tutulması… Tutulma 9.evinizde etkili olacağı için uzak yerlere seyahatler, hukuksal olaylar, farklı kültürler, dini olgular gündeminizde önem taşıyan konular olacak. Sizden farklı fikirleri savunan insanlara karşı toleransınız olmayacağı gibi, hayatınızda yer almasına da izin vermeyeceksiniz.

Yeniay ile birlikte ise yapmak istediğiniz ne varsa (ev değişimi, taşınma, iş değişikliği, beraberliğinizle ilgili karar alma, fiziksel olarak değişiklik yapma vb.) gerekli enerji gökyüzünden size akıyor olacaktır. Kendinizi bu dönemde dış çevreye daha kolay gösterebilir, yurt dışı bağlantılarınızı arttırabilir, eğitim ile ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Eğer eğitiminizi yarım bıraktıysanız ya da hazırlandığınız bir sınav varsa, artık bu konulara daha rahat odaklanabilirsiniz. Hatta kendinizi kampa çekmek için de uygun bir dönem. Kişisel gelişimin üzerinde duracağınız için, öğrendiğiniz her şey yanınıza kar kalacaktır. Uzak yerlere seyahatler ve kendinizi geliştirmek için fırsatlar kapıda…


Nisan ayının gündemi: Riskli işler ve ortaklıklardan uzak durmanız gereken bir süreçtesiniz.

Tutkusuz olur mu? Birkaç günlüğüne tatile çıkmaya ne dersin? Partnerinle buna ihtiyacın var.

Ve aşk: Aşkla, işi birbirine karıştırma. Kalbini dinlemeyi unutuyorsun bazen…
 
Geri
Üst