2014 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Yorumları

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Yorumları
nisan ayı yay burcu, aylık burç yorumları, 2014 akrep burcu nisan ayı


Sevgili yay burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, Astrolog Hande Kazanova'nın kaleminden 2014 yılı nisan ayı yay burcu yorumlarını bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz....



yay-burcu.gif



3 Nisan ‘da beşinci eviniz Koç burcuna girerek Satürn, Uranüs ve Plüton’u harekete geçiren Yeni Ayla birlikte geçen ay yaşadığınız sıkıntılar devam ediyor. Yeni Ay sonrasındaki hafta ve sonra tekrar ay sonunda bazı aksaklıklar yaşanabilir. Ne yapacağınızdan emin değilseniz, Merkür’ün harekete geçeceği 23 Nisan’ı bekleyin. O zaman sorunuza yanıt alacaksınız. Nisan’da Neptün dördüncü eviniz Balık burcuna ilerliyor. Bu tarihten Kova burcuna döneceği 4 Ağustos’a kadar ailenize özellikle çok düşkün olacaksınız ve kendinizi, bedeninizi ve ruhunuzu yenilemek için evde zaman geçirmeyi tercih edeceksiniz.

Aynı zamanda Neptün yaratıcılığınızı harekete geçirecek. Bunu ev içindeki işlerde kullanabilirsiniz. Bir alanı, kişiliğinizi ve ilgi alanlarınızı yansıtacak şekilde baştan dekore edin. Arkadaşlarınızla, özellikle yakın dostlarınızla geçireceğiniz keyifli zamanlar bu ay sizi mutlu edecek. 18 Nisan’da on birinci eviniz Terazi burcuna gelecek Dolunay ‘dan en iyi şekilde faydalanmak için Nisanın son iki haftası arkadaşlarınızla planlar yapın. Eğer birkaç arkadaşınızı veya çifti eve davet etmek ya da çevrenizi genişletebileceğiniz bir yere gitmek istiyorsanız 8 Nisan iyi bir tercihtir.

Nisan ayının büyük bölümünde iş hayatınız ve parasal durumunuzda bîr değişiklik olmayacak. Ancak ay sonunda, Güneş altıncı eviniz Boğa burcuna geldiğinde, bu iki alandan birinde veya her iki alanda bir sorun çıkabilir. İyi bir fikir gibi görünse bile, büyük bir satın alma işini Mayıs’a, hatta sonbahara ertelemek mantıklı olabilir. Bu sırada siz de para biriktirin, çünkü gelecek aylarda beklenmedik masraflar çıkabilir.
 
Geri
Üst