2014 Yılı Temmuz Ayı Koç Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Temmuz Ayı Koç Burcu Yorumu
koç burcu temmuz 2014, 2014 koç burcu temmuz ayı, aylık burç yorumları


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, burçlarla ve insan üzerindeki etkileriyle ilgilenenler için işte Nuray Sayarı'dan Temmuz ayı Koç burcu yorumları...


koç.jpeg



Temmuz 2014 Koç burcu için biraz hareketsiz geçecek diyebiliriz. Temmuz burç yorumlarında koç burcu zorlu günler bekliyor diyebiliriz. 8 Temmuz’a kadar seyahat, iletişim, haberleşme gibi konularda iyi gelişmeler yaşanabilşir. Fakat 8 Temmuz’dan sonra daha zor günler Koçları bekliyor. Özel ilişkilere dikkat etmeleri gerekiyor. Özellikle 4 Temmuz’dan sonraki dönemde ani ayrılıklar yaşanabilir.

2 Temmuz’da iş ve aile konularında, 4 Temmuz’da eş konularında sıkıntı yaşayabilirsiniz. 20 Temmuz’a kadar olan sürede ise ev ile ilgili geçmişteki konular tekrar gündeme gelebilir. Yarıda kalmış bir mimari gelişme de bu dönemde karşınıza gelebilir.

13 Temmuz’da aile ile seyahata çıkmak ve ev tasarımları ile birlikte ev kazaları yaşanabilir. Yine bu dönemde yani Temmuz 2014′te Koç burcunu yeni emlak sahibi olma imkanı bekliyor diyebiliriz.

Aşırı heyecan ve aşırı motivasyonlardan kurtulmanızı ve daha sakin olmanızı tavsiye ediyoruz.

Koç Burcu 2014 burç yorumlarına genel olarak bakarsak aile konularına ve ayrılık konularına dikkat etmeli ve iş konularında biraz daha dikkatli davranmanızı tavsiye edebiliriz.
 
Geri
Üst