2015/2015 Farklı Çalışma Masası Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015/2015 Farklı Çalışma Masası Modelleri
Çalışma masaları çocuklarınızı için ders çalışmak amacı ile olmazsa olmaz olarak bilinen ihtiyaçlar arasında yer almaktadır. Sizler için bir araya getirdiğim fonksiyonel çalışma masaları modellerini incelediğiniz zaman çalışma masası tercihinizi yaparken nasıl bir model seçeceğiniz konusunda daha doğru karar verebilirsiniz. İşte birbirinden kaliteli markaların 2015/ 2016 yılı için gençlere tasarladığı en güzel çalışma masası modellerinden örnekler:


2015-Çilek-Bilgisayar-Sandalyesi.jpeg

Çilek mobilya en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Yukarıdaki çalışma masası modeline baktığınız zaman eşyalarınız için ayrı ayrı hazırlanmış bölmelerin çokluğu sayesinde farklı zamanlarda kullanacağınız eşyalarınız için ekstra saklama yerine ihtiyaç duyamayacağınızdan emin bir şekilde bu modeli tercih edebileceğinizin farkına varabilirsiniz. Dilerseniz bilgisayaraınızı da masanızın üzerine koyarak ders çalışma imkanı elde edeceğiniz bu çalışma masası modeli ile çalışma sandalyenize oturup rahat bir şekilde çalışma ortamı yaratabilirsiniz.



2015-Yeni-Bilgisayar-Masaları.jpg

Yukarıdaki bilgisayar masası modelini incelediğiniz zaman hem masa üstü bilgisayarınızın tüm parçalarını koyabileceğiniz alan zenginliğini elde edebileceğiniz gibi kitaplarınızı dekoratif aksesuarlarınız içinde ekstra yer elde etmiş olabileceksiniz.



2016-yeni-bilgisayar-masaları.jpg


Yazıcınız, bilgisayarınız, klavyeniz, cdleriniz, hoparlörleriniz, kitaplarınız.... Kısacası eski çalışma masanızda her malzemenize yer bulamıyor musunuz? 2016 yılı içinde tasarlanmış olan yukarıdaki beyaz çalışma masası modelini hem ders çalışırken hem bilgisayar kullanırken rahatlıkla kullanabilir; hem de geniş bir alanda çalışma ferahlığı içerisinde ders çalışmaktan keyif alabilirsiniz. Ayrıca tüm malzemeleriniz için yeterli alan zenginliğinin yer alıyor olması sizin rahat ders çalışmanızı sağladığı gibi sonradan masamı toparlamalıyım diyerek ekstra zaman harcama durum oluşumunun da önüne geçer.

adore-calisma-masasi-modelleri-modafollowcom-2015-dekorasyon-598x600.jpg
beyaz-renkli-calisma-masasi-modelleri-dekorasyon-ev-dekoru-400x600.jpg
bilgisayar-masasi-modelleri-dekorasyon-es.jpg

Fonksiyonel ve odanızda ferah bir görünüm yakalayan beyaz bir çalışma masası modeli arayışınız için yukarıdaki modeli tercih edebilirsiniz. Bu çalışma masasına şöyle bir göz attığınız zaman uzandığınız zaman dilediğiniz kitabı bulabilme imkanı elde edebileceğiniz alan zenginliğinin elinizin altında oluşu; bilgisayarınızın karşısında olması sizin için yeterli bir çalışma ortamı yaratacaktır. Tercihinizide bu modelden faydalanmayı düşünmelisiniz.


genc-aileler-icin-modern-cocuk-odalari-calisma-masasi-2015.jpg
koçtaş-çalışma-masası-görselleri-2015-e1417466640278.jpg
koçtaş-çalışma-masası-modelleri-2015-e1417466675809.jpg

Koçtaş'ın kaliteli ürünleri arasından tercihte bulunmak ve çalışma masası tercihinizi bu mağazadan yararlanarak gerçekleştirmek istiyorsanız yukarıdaki model tercihinde bulunabilirsiniz. Sade ve kullanışlı bir çalışma masası modeli ihtiyacınız varsa duvara mont edilebilen kitaplığı, saklama alanı olarak kullanabileceğiniz bölmeleri ve çalışma alanı sunan masası ile bu çalışma masası da hem fazla yer kalmaz; hem de ihtiyacınıza cevap verir.


yeni-cilek-calisma-masalari-fotograflari-MTYxN.jpg


İster sade isterseniz hem çalışma masası hem de bilgisayar masası modeli olarak kullanabileceğiniz bir çalışma masası elde etme hayalinizi Aldora, Çilek Mobilya, Koçtaş gibi fonksiyonel ürünleri incelemesinde bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.
 
Geri
Üst