2016 En yeni havlu kenarı modelleri

Uzman SühaN

Administrator
2016 En yeni havlu kenarı modelleri
Çeyiz sandığı hazırlamak bir türk geleneğidir.Gelin adayının iftihar sebebidir.Bir çeyiz sandığının olmazsa olmazlarından biride havlulardır.Çok şık bir şekilde dizayn edilmiş havlu kenarları çeyiz sandığını süslemektedir.Havlu kenarlarında nerdeyse uçan kuşun bile motiflerini görebiliriz..

Maharetli hanımların ellerinden çıkan 2016 nın en yeni çeyizlik havlu kenarı modellerini sizlerle paylaşıyoruz.Diğer havlu kenarı modellerimize buradan ulaşabilirsiniz.Kurdela işi havlu kenarı modelleri , Çeyizlik havlu kenarı modelleri , yepyeni havlu kenarı modelleri .Bu sayfaları inceleyerek fikir edinebilir farklı modeller tasarlayabilirsiniz...

Çeyiz sandıklarının olmazsa olmazı havlularda bir çok modele rastalamak mümkün.Havlu kenarlarında en çok tercih edilen modeller genelde çiçek motifleridir.İşlemelerde renkler altın sarısı, ve gümüş olarak tercih edilmektedir.Havlu kenarlarında kullanılan teknikler dantel,mekik,iğne oyası ve etamindir..Çeyiz sandığındaki havluların modelleri ve sayıları öyle bir kaçtaneden ibaret değil.Mutlaka 20 adet çeşitli modellerle bezenmiş havluları görmek mümkün..Bu birbirinden şık hazırlanmış havlular genelde damat beyin yakın akrabalarına geleneklere göre hediye edilir.

Düğünü yaklaşan çeyiz hazırlığı yapan sevgili gelin adaylarımız.Sizlerde çeyiz sandıklarınıza değişik modellerle işlenmiş havlu kenarları arıyorsanız en güzel modellere sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.2016 en yeni en şık iğne oyası,mekik,etamin ve dantel havlu kenarları modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz..


ceyizlik havlu kenarı 1.jpg


ceyizlik havlu kenarı 2.jpg


ceyizlik havlu kenarı 3.jpg


ceyizlik havlu kenarı 4.jpg


ceyizlik havlu kenarı 5.jpg


ceyizlik havlu kenarı 6.jpg


[album=medium]42[/album][album=medium]41[/album][album=medium]40[/album]






ceyizlik havlu kenarı 7.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya çok güzeller valla insan kullanmaya kıyamaz.Bunlar teşirlik olur ancak. Çeyizimden kalan çok güzel havlu kenarlarım var ama kullanmaya kıyamıyorum . Geçenlerde bir arkadaşım ev hediyesi olarak bana iğne oyası havlu getirdi. Modeline bayıldım. Onuda kullanmaya kıyamadım kaldırdım. Bu gidişle istifçi olacam :D
 
Geri
Üst