2016 nın en yeni değişik abajur modelleri

Uzman SühaN

Administrator
2016 nın en yeni değişik abajur modelleri
Mekanların olmazsa olmazıdır aydınlatmalar. Doğru aydınlatma kullanmak ,mekana ayrı bir görsellik katar.Geçmişten günümüze kadar gelen aydınlatma modellerinden biri de abajurlardır.Abajurlar geçmişte aydınlatma için kullanılırken günümüzde daha çok dekorasyon amaçlı kullanılıyor.Yatak odalarında,salonlarda ,oturma odalarında,antrelerde kullanılan abajurlar artık vazgeçilmez aksesuarlardan diyebiliriz.


Abajurları sadece dekoratif amaç dışında kullananlarda var tabi .Özelliklede kitap severler.Gecenin sessizliğinde loş bir ışıkta ,yudumlanan kahve eşliğinde kitap okumak gerçekten çok zevkli.Sevgili takipçilerimiz konu hazır abajurdan açılmışken
2016 yatak odası abajur modelleri , Tekzen Çocuk Odası Abajur Modelleri , En şık abajur modelleri adlı konularımızı da incelemenizi öneriyoruz.


2016 abajur modellerine baktığımızda birbirinden ilginç,güzel ve göz alıcı her dekorasyona uyum sağlayacak bir abajur tasarımı görmek mümkün.İster ofisinizde,ister çalışma odanızda , isterseniz mekanınızın herhangi bir alanında dekorasyon amaçlı kullanabileceğiniz abajur bulabilirsiniz.


Tasrımlarda en çok dikkati çeken modeller taşlarla bezenmiş,tüylü renkli abajurlar.Bunun dışında metal abajurlarda yılın en çok tercih edilen modelleri arasında.Biz mekanlarınız da kullanabileceğiniz, son derece şık dizayn edilmiş 2016 nın en yeni abajur modellerini sizler için araştırdık.İşte her biri diğerinden güzel en yeni 2016 bajur modelleri .





abajur 0.jpg




abajur 01.png




abajur 1.jpg





abajur 2.jpg



abajur 3.jpg



abajur 4.jpg



abajur 5.jpg






 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst