2016 Osmanlı stili ev dekorasyonu nasıl olmalıdır?

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016 Osmanlı stili ev dekorasyonu nasıl olmalıdır?
Osmanlı tarz dekorasyon denildiği zaman ilk akla gelen bir tarz olan ihtişamlı ev dekorasyon modelleri hiç hatırdan çıkmayacak olan şıklığı evinizde hissetmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda lükslüğü evinizde hissederek sanki bir saray misali uygulama gerçekleştirdiğiniz odanızda kaliteli zaman geçirme fırsatını yakalama fırsatı edinebileceksiniz. Resimlerde hissedeceğiniz üzere Osmanlı dönemine ait kumaşlar, desenler, el sanatları ya da geleneksel uygulamalar ev dekorasyon tarzınıza adeta ayna gibi yansıyabilecektir.

etkileyici-klasik-tarz-dekorasyonlar.jpg
osmanlı-ev-dekorasyonu.jpg


Osmanlı dönemine ait püskül uygulamalar, sedir, kadife, çini uygulamaları, eskitme mobilya, mermer ya da pirinç gibi uygulama tercihleri Osmanlı tarz uygulamada 2016 Osmanlı tarz uygulamalarda da gerçekleştirebileceğiniz uygulama çeşitliliği olarak hayatınızda yer alabilecektir.


osmanli-tarzi-ev-dekorasyonlari.jpg
osmanli-tarzi-ev-dekorasyonu-02.jpg




Osmanlı tarz uygulama tercihinizde aynı zamanda sütunlar, kolonlar, Osmanlı tarz tekstil uygulamaları gibi tercihlerde de bulunabilir; dekorasyonlarınıza farklı bir anlam katma mutluluğunuzu sonsuzlaştırma fırsatını yakalayabilirsiniz. An özel 2016 Osmanlı tarz dekorasyon model uygulamaları için harekete geçmeye hazır mısınız?

Osmanlı-tarzı-yatak-odası.jpg
 
Son düzenleme:
Geri
Üst