2016 Romantic Çekirdek Genç Odası Modeli

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016 Romantic Çekirdek Genç Odası Modeli
Çilek Mobilya her zaman kalitesi ile adını duyurmayı başarmış bir markadır. Çilek Mobilya'nın birbirinden güzel genç odaları her zaman genç kızların ve delikanlıların hayallerini süslemektedir. Bugünkü yazımda Çilek Mobilya'nın genç kızlar için tasarlanmış 2015/ 2016 yıllarının popüler modeli Romantic çekirdek genç odası takımından bahsedeceğim. Bu genç odası takımını gördüğünüz zaman bayılacağınıza eminim.

cilek-mobilya-romantic-genc-odasi-takimi-1-610x292.jpg


635391569526793993.jpg


Romantic tasarım bir genç odası arayışı içerisinde iseniz bu genç odası takımı modelini gördüğünüz zaman işte benim tarzım diyeceğiniz konusundan eminim. Karyolasındaki işlemelerin şık ve zarifliği ekstra yatak içeren çekmeli bölümündeki konforlu ve iki kişilik yatak konumunda olması Romantic karyola tercihinde bulunurken bu model tercihinde bulunma sebebiniz olacaktır. Alt kısımdaki karyola dilerseniz genç odası takımı haricinde ekleme yaparak alabileceğiniz bir karyola olarak genç odası takımı ile uyumlu bir karyoladır.

cilek-mobilya-romantic-genc-odasi-takimi-2-610x292.jpg


romantic-large-dolap.jpg


687196-500x450.jpg


Geniş gardırobuna koyacağınız elbise sayısı oldukça fazladır. İç kısmı görüldüğü üzere üst kısımda ve alt kısımda farklı bölmeler şeklinde karşınıza çıkarak eşya çeşitliliğiniz düşünülerek sizler için ekstra depolama alanı olarak işlevsellik kazandırılarak tasarlanmıştır.

cilek-mobilya-romantic-genc-odasi-takimi-4-610x292.jpg


1.jpg


2.jpg


Çok yer kaplamayacak standartta tasarlanmış kitaplık da odanızı tamamlayacak olan son parçadır. Siz de Çilek Mobilya kalitesindeki bir kitaplıkta o çok sevdiğiniz kitapları her zaman görmek istemez misiniz?

cilek-mobilya-romantic-genc-odasi-takimi-5.jpg


romantic-large-calisma-masasi.jpg


Çalışma masası ünitesi de kitaplarınız için derinlik ve boy bakımından tüm malzemelerinizi koyabileceğiniz standartlarda medium boyutta bir çalışma masasıdır. Pembe renkli bir genç odası hayalini gerçek kılarken odanızın tonuna uygun düşecek bu beyaz romantik çekirdek genç odası modeli ile hem odanız dağınıklıktan kurtulacak hem de fonksiyonel bir genç odası takımı sahibi olabileceksiniz. Bu genç odası takımı karyola, çalışma ünitesi, kitaplığı ve gardırobu ile son derece uygun fiyatta alabileceğiniz standarttadır. (3,921,00 TL peşin, 4,128,00 TL taksitli)
 
Geri
Üst