2017 Burç yorumları kısaca

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
2017 Burç yorumları kısaca
Burçlar insanın fıtratını ve ve hayat anatomisini anlatmaktadır. Her insanın bir burcu vardır. Burç, astronomik olarak gök kubbede yer alan 12 Takım Yıldızına verilen isimdir. Burçların farklı özellikleri, farklı karakteristikleri vardır. Bu özelliklerden dolayı, farklı insanların birbiriyle anlaşması burç uyumuna bağlıdır.
Burçlar dört gruba ayrılmıştır: Ateş, toprak, hava ve su. Her grupta üç burç bulunur. Hangi gruba ait olduğunuzu bilerek temel kişilik özelliklerinizi ve tanıdığınız insanları daha iyi anlayabilirsiniz.

burç yorumları.jpg





  • Ateş burçları; Koç, Aslan ve Yay'dır.
  • Toprak burçları; Boğa, Başak ve Oğlak'tır.
  • Hava burçları; İkizler, Terazi ve Kova'dır.
  • Su burçları; Yengeç, Akrep ve Balık'tır.


Koç burcu; 2016 yılında çok fazla iniş çıkış yaşayan koçlar 2017 yılında, gayet huzurlu ve sakin günlere kavuşacaklar. Koç burçlarının 2017 yılında sağlığınıza oldukça dikkat etmeli, küçük ağrılarınızı hafife almamalısınız.

Boğa burcu; lüks tutkunuz yüzünden, maddi açıdan oldukça sıkıntılı günler sizi bekliyor. Aile ve aşk hayatları ise oldukça olumlu ve sevgi dolu geçecek.

İkizler burcu; ilk 6 aylık dönemde, iş hayatından kaynaklanan pek çok problem ve çalkantı yaşayacak olan ikizler, sonraki 6 aylık dönemde iş hayatındaki sıkıntılarından kurtulacak ve buna bağlı olarak aile ve aşk hayatlarında huzura kavuşacaktır.

Yengeç burcu; 2017 yılı yengeçler için fırsat ve imkan yılı olacak. Bu nedenle duygusal tarafınızdan vazgeçmeli ve olaylara mantıksal çerçeve ile yaklaşmalısınız.

Aslan burcu; 2017 yılı aslanlar için aşk ve sürpriz dolu bir yıl olacak. Egolarınızı törpülenmeli ve etrafınızdaki insanları kırmaktan kaçınmalısınız.

Başak burcu; titizlikleri insanı bunaltan başak burçları 2017 yılında, güzel ve başarı dolu bir iş yılı geçirecekler. Bu yıl emlak sektörü sizin için iyi bir yatırım aracı olacak. Ailenizde bazı sıkıntılar yaşasanız da, üstesinden geleceksiniz.

Terazi burcu; aşk, aile ve iş hayatlarında bir yıldız gibi parlayacak olan terazileri, mutluluk dolu bir yıl bekliyor.

Akrep burcu; inişli çıkışlı bir hayat yaşasanız da 2017 yılında, aile, kariyer ve sosyal hayatta önemli başarılara imza atacaksınız.

Yay burcu; 2017 yılı sizin için oturaklı, sakin ve durgun geçecek. Sürpriz iş teklifleri, sizleri bekliyor olacak.

Oğlak burcu; maddi açıdan bol kazançlı bir yıl sizleri bekliyor. Ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Kova burcu; duygunuz ile mantığınız arasında yaşadığınız çalkantılar aşk hayatınızı, olumsuz etkileyecek.

Balık burcu; aile ve iş hayatında sıkıntı görünmeyen balıklar aşk hayatlarında, duygusallıklarından ve gereksiz alınganlıklarından dolayı, büyük sıkıntılar yaşayacaklar.
 
Geri
Üst