2017 en tarz mobilya tercihleri ile özel dekoratiflikler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 en tarz mobilya tercihleri ile özel dekoratiflikler
2017 sezonunda ev dekorasyonlarınızda en trend görünümlerin hakim olması fikri hoşunuza gidiyor mu? Sizi mutlu edecek olan trend çizgiler, 2017 moda renk seçimleri, en şık mobilya grupları ve dekorasyonda farklılık adına senenin en beğenilenlerini ev dekorasyonunuza hakim kılacağınız gerçeği ile yepyeni görünümler odalarınızda kendini gösterebilecektir. Odalarınızda ahengin yer alacağı ve ben burdayım dercesine varlığını gösteren mobilya grupları ile 2017 en tarz mobilya modelleri tasarımlarının farkındalığını hissettirebileceksiniz.

2016-tarz-mobilya-spazyo-koltuk-takimi.jpg


Bej ve sütlü kahve renklerinin kombinasyonunu her sezon görüyoruz. Bu sezonda alt ve üst resimde karşımıza çıkan 2017 mobilya grupları ve modern görünümlü yatak odası takımı ile muhteşem değişi modalarda kendini belli etmişe benziyor.

country-2017-Kelebek-Mobilya-Yatak-Odası-Ve-Fiyatları.jpg
lady-modern-yemek-odasi-takimi.jpg

Yemek odası şıklığı, en güzel dresuar modelleri, orta sehpa da model olarak 2017 trendini vurgulayan seçimler ile evlerimizde görünümler kendiliğinden yeni senenin hakimiyeti altına girebilecektir. 2017 ev dekorasyonu önerilerinden en tarz görünümlerle dolu resim galerimden de fikir alarak evlerinizde yeniliğe yer açmaya ne dersiniz?

nuvo-country-tv-sehpasi-29003-13-B.jpg
Saloni-Mobilya-Yeni-Sezon-Koltuk-Takımı-Modelleri-6.jpg
tarz-mobilya-yuvarlak-orta-sehpa-modelleri.jpg
 
Geri
Üst