2017 Halı modelleri

Uzman SühaN

Administrator
2017 Halı modelleri
Mekanların olmazsa olmazıdır halılar.Dekorasyona verdiği estetiğin yanı sıra kışın zemini sıcacık tutar. Halı seçerken alanda kullanılan her detay göz önünde bulundurulmalı. Mobilyadan ,perdeye alanın büyüklüğüne kadar her nokta iyi değerlendirilmelidir. Geçmişten günümüze kadar halı modellerinde tasarımlar çok farklılaştı. Kare halılar,yuvarlak halılar,oymalı halılar bu çeşitlikte halı modellerinin olması seçim yapmayı ve kullanmayı kolaylaştırıyor.

Biz mekanlarınıza uygun halı modellerini sizler için araştırdık ve resim galerimizde bir araya getirdik. Galerimizi ziyaret etmeden önce ; Atlas Halı Modelleri , Tekzen Halı Modelleri , Gümüşsuyu Halı Modelleri adlı konularımızıda incelemenizi öneriyoruz.


Halı seçimi yaparken zeminin rengi odada kullanılan renkler baz alınarak seçim yapılmalıdır. Oturma odası aile bireylerinin kullandığı bir alan olmasından ötürü daha yumuşak görünümlü,daha ekonomik ve kullanıma elverişli olanları tercih edilmelidir. Tüylenen halılar oturma odası için uygun olmaz. Zira bu oda sık kullanıldğı için odada uçuşan tüyler görebilirsiniz.


Salona halı seçimi yaparken burda özel konuklarınızı ağrıladığınızdan imkanlar dahilinde şık ,modern görünümlü halı tercihi yapmalısınız. Tabi yine alandaki mobilyalara,zemin rengine uyumlu olmasına dikkat edin. Halıyı mekanın hangi alanında kullanırsanız kullanın uyum çok önemlidir. Mesela koyu renk mobilyalarla dekore edilmiş alanda açık renk halı kullanılmalıdır. Antrelerde kullanılan halılar genellikle çiçek baskılı,yada geometrik desenlidir.


Bu alanlarda kullanılan halılar uzun yolluklar olmaktadır. Antreler geniş ise yuvarlak yada kare profillli halılar tercih edilebilir. Mekanların genel görünümünde halının çok büyük bir etkisi vardır. Halının bir mekana nasıl bir etki gösterdiğini görmek için görsellerimizi yakından incelemenizi öneriyoruz. 2017 en şık en yeni halı tasarımlarını sizlerin beğenisine sunuyoruz.



Not :Halı seçerken dikkat edilmesi gereken detay zeminlerin fayans olduğu alanlarda halılar da kayma olduğundan küçük sakatlanmalara yol açabilir. Bu yüzden halı seçimi yaparken kaymaz tabanlı olmasına özen gösterin.




halı modelleri 1.jpg


halı modelleri 2.jpg



halı modelleri 3.jpg



halı modelleri 4.jpg



halı modelleri 5.jpg


halı modelleri 6.jpg


halı modelleri 7.jpg


halı modelleri 8.jpg

 
Her evin olmazı farz olan ihtiyacıdır halılar .Zemini sıcak tutar dekorasyona şıklık katar. Günümüzde modern çizgilere hakim halı tasarımları herkesin zevkine ve bütçesine uygun. Özellikle antibakteriyel özelliklerde olması sağlık açısından çok önemli . Açık pastel tonlarındaki halı tasarımları benim tercihim. Açık renk olması mekanı ferah ve geniş gösteriyor.
 
Geri
Üst