2017 ilkbahar yaz sezonunun moda renkleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 ilkbahar yaz sezonunun moda renkleri
Her sene sezonuna göre değişen moda trendleri 2017 yılının ilkbahar yaz aylarının gelmesi ile birlikte tekrar gündeme gelerek sezonun trend renkleri moda dünyasın da yerini alarak ünlü markaların defilelerin de modaseverlerle buluşmaya devam ediyor.

İlkbahar yaz aylarının moda renkleri tam da mevsimine yakışır renklerden oluşuyor. Açık renklerin ön plan da olduğu renklerin yanısıra metalik renkler de sezonda yerini alıyor.

2017-ilkbahar-yaz-moda-renkler-ve-elbise-modelleri-3.JPG


2017-ilkbahar-yaz-moda-renkler-ve-elbise-modelleri-6.JPG


İlkbahar yaz aylarının moda renklerinden biri de pembenin her tonundan oluşan ve oldukça dikkat çekici pembe renkten oluşuyor. Şimdiden ünlülerin katıldıkları davetler de bu akıma uyarak pembenin tonlarını giydiğini görebiliyoruz. Pembe elbise modelleri, pembe abiye modelleri, toz pembe ve şeker pembe tasarımlar bu yazın en trend renkleri arasın da yer alıyor.

2017-ilkbahar-yaz-moda-renkler-ve-elbise-modelleri-8.JPG


2017 ilkbahar yaz mevsimi mora teslim olacak. Elektrik rengi mor ve tonlarından oluşan tasarımlar sezon da birçok markanın koleksiyonun da yerini almaya başladı bile... Oldukça sıcak ve dikkat çekici bir renk olan mor, yeni sezonun trend renkleri arasın da yer alıyor.

2017-ilkbahar-yaz-moda-renkler-ve-elbise-modelleri-9.JPG


Sezonun bir diğer trend rengi niagara mavisinden oluşuyor. Niagara mavisi ve tonlarından oluşan tasarımlar arasında elbiseler, pantolon ve bluz modellerinin yanısıra daha farklı giyim ve aksesuar modelleri koleksiyonlar da bir bir yerini alarak moda sever bayanlara sunuluyor.

2017-renk-trendleri.JPG


Gelelim yaz aylarının değişmez trend rengi sarı v etonlarına... Güneşin ve sıcağın rengi sarı, bu ilkbahar yaz ayların da farklı tasarımlar ile yer alıyor. Göz alıcı neon renkleri seviyorsanız şimdiden sarı ve tonları için dolabınız da yer açmaya başlamanızı tavsiye ederim;)

ilkbahar-yaz-2017-modasi-renk-trendleri-mavi.JPG

Yaz ayları denince birçok kişinin aklına gelen deniz, havuz ve güneş oluyor. Tabiki bunları çağrıştıran da mavi renktir. Aqua mavisi, ilkbahar yaz aylarının trend renkleri arasın da yer alarak özellikle sahillerin vazgeçilmez rengi olmaya aday renkler arasın da olacağının sinyallerini veriyor.

32017-ilkbahar-yaz-renk-trendleri.JPG


Aqua mavisinin aksine daha canlı bir mavi olan lapis mavi de ilkbahar yaz sezonun trend renkleri arasın da yer alıyor. Lapis mavisi ve tonlarını bu sezon farklı giyim ve aksesuar modellerin de görmeye kendini şimdiden hazırlamanız da fayda olacaktır.

ilkbahar-yaz-2016-renk-trendleri-Fiesta-kırmızı.JPG


Turuncu ve kırmızı renkler ve tonları da 2017 yılının ilkbahar yaz sezonunun moda renkleri arasın da yer alıyor. Eğer modayı yakından takip ediyor ve modanın gerisin de kalmak istemiyorsanız şimdiden bu trend renklerden oluşan kıyafetlere bir an önce sahip olaya bakın;)
 
Bu yıl metalik renkler kıyafetlerde , ayakkabılarda ve takılarda ön plana çıkıyor. Metalik renkler kışın sonunda tercih edilmeye başladı. Açık pastel renkler de vitrinlerdeki yerini aldı. Anlaşıldığı üzere bu yıl çok rahat kombinler yapabileceğiz. Yelpazemiz çok geniş .Ben sarı ve açıık mavi tonların da kıyafetler almayı düşünüyorum.Dolabım da bu iki rengin eksikliğini gördüm. Diğer renklerden sayısız kıyafetim var.Çok güzel bir konu olmuş adminim ellerinize sağlık.
 
sarı hariç diğerleri benimde çok severek giydiğim renkler sarıyı nedense bir türlü benimseyemedim bana sanki çok ciyak bir renk olarak geliyor.niagara mavisi, elektrik moru ve diğer mavinin tonları çok hoşuma gitti genelde koyu renkler favorim olsada arada bir değişiklik olsun diye farklı renkleride tercih ettiğim doğrudur yaz ayları için açık renkler oldukça uygun ve yaza yakışır bir trend olmuş
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
mavi ve mavinin tonlarına ve pembeye bayılıyorum benim olmazsa olmazım favori renklerim.sarı çok gözü yoruyor gibi bende pek sevmiyorum.esmer tenli olduğum için açık renkler bana yakışıyor bu yüzden koyu renkleri mümkün mertebe giymiyorum.bu yaz oldukça renkli olucak gibi .paylaşım için teşekkürler adminim.
 
Geri
Üst