2017 kanepe modelleri ve salon dekor değişikliği

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 kanepe modelleri ve salon dekor değişikliği
2017 yılında değişimi yakalamak için bu sefer mobilyalarınız arasında bulunan kanepe model değişimini tercih etmeye ne dersiniz? Birbirinden şık, özel görünümlü kanepe modelleri ile oda dekorasyonlarınızı anlamlandırıp görüntüde beklentinize cevap verebilecek şıklıklara yer açabilme ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. 2017 kanepeleri arasında yer alan en renkli çözümleri sizlere aşağıda sunarken birbirinden farklı dekoratif çizgiler ve moda renk seçeneklerinin yer aldığı tasarımları sizlere sunmaya çalıştım kızlar. Beğenerek alıp oturma odanızın en özel yerine koyarak dekorasyonlarınıza anlam kazandırabileceğiniz kanepe tasarımları ile baş döndürücü etkileri yakalayarak yepyeni salon ya da oturma odası görünümlerine ev dekorasyonlarınızda yer vermenize yardımcı olmaya çalıştım.
en-güzel-kanepe-modelleri.jpg

En güzel kanepe modelleri arasında gözde diyebileceğimiz bir örnek olan üstteki görünüm şıklığı ile odalarınızda en modern görünümlere yer açabilmek elinizde. Gerek kırlentlerinin modern görünümü gerekse renklerin kombin hali ile göz alıcılığı üzerinde zaptetmeyi başarmış olan bu kanepe modelleri beğenebileceğiniz tarzda dekor değişimlerini yakalayabilmenize yardımcı olabilecektir.


istikbal-neva-koltuk-takimi-esterella-turkz-080514-1.jpg


Kanepe modelleri 2017 şıklıkları arasında takımlardaki görünümleri ile de renk ve görünümde 2017 trendini elde tutmada usta olan salon takımı modelleri de en şık görsel sunumları ile sizleri karşılayacak. Kilim Mobilya'nın kanepe modelleri bu yönden göz alıcılığı oldukça fazla şekilde elde tutabilmeyi başarabilmişe benziyor. sizlerin beklentilerinizi üst mertebelerde tutabilen ve şıklıkta aradığınız her ayrıntı ile yanıt bulabileceğiniz çözüm seçeneklerinden biri olan üstteki yeşilin harika bir tonu olan kanepeye ne dersiniz? Yeni bir ev alsam salonum da tercih etmesem bile bu grubu oturma odamda kullanmaya doyamam doğrusu.

kilim-mobilya-modern-kanepe-modelleri-6.jpg

Renklerin farklı tonları ve kırlentlerde her sezon mevsimi canlandırıcı versiyonda karşımıza çıkan dal tasarımları ile odalarımızda özel bir yer edinen bu kanepe modelleri ile ev dekorasyonunuzda çığır açıcı bir değişime yer açabileceksiniz. Sizlerin beğeninizi karşılayabilecek bir tasarım zenginliği olabilen kanepe tasarımı resim görselleri yanı sıra vitrin ziyaretlerinde ya da katalog incelemelerinde de kolaylıkla bulabilirsiniz. Tercihleriniz için zaman kaybetmenize gerek kalmayacak seçimler adına harekete geçmeye ne dersiniz?


2017-kanepe-modelleri-ve-fiyatları.jpg


Bilinen markalardan olan Mondi, Bellona, Doğtaş, İstikbal gibi seçimleriniz için en yakın mağaza ziyaretlerinde bulunmaya ne dersiniz?

2017-kanep-fiyatları.jpg
 
Kanepelerin miladı doldu diye düşünüyorum. Her ne kadar rengârenk görünseler de benim ilgimi çekmiyor. Günlük odalar için belki biraz daha hoş durabilir ama salon takımı olarak düşündüğümde biraz hafif kaçıyor. Yıllar önce ben de oturma odamda kanepe kullanmıştım. Biz hanımlar, kanepelerin altına bir şeyler tepiştirmeyi çok severiz. Kanepeleri hem çok hantal hem de demode bulduğumu söyleyebilirim.


Pastel tonlardaki köşe takımları bence çok daha zarif ve şık; her odaya hava katan köşe takımlarının altını ve arkasını temizlemek her ne kadar zor olsa da ben çok seviyorum. Fotoğraflardaki kanepelerin tek iyi tarafı, altlarını temizlemeye el verişli olmaları. Malum viledanın koltuk ve kanepe altına rahatlıkla girebilmesi çok önemli :D
 
Geri
Üst