2017 Kısa abiye modasın da neler var?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 Kısa abiye modasın da neler var?
Özel gün ve gecelerin aranılan giyim stili olan abiye modelleri, her bayanın zevkine, yaşına ve vücut yapısına göre farklı renk ve tasarımlar ile koleksiyonlar da yerini almaya devam ediyor.

Özellikle fiziğine güvenen ve genç bayanlar arasın da oldukça popüler olan mini abiye modelleri, yeni sezon abiye tasarımları arasın da tekrar yerini alarak özel günler de size dikkatleri üzerinize çekecek tasarımlar sunuyor.

2017-Kısa-Elbise-Modelleri-Genç.JPG


2017 kısa abiye modellerinden kısaca söz edecek olursak, oldukça dikkat çekici, taşlı, pullu ve payetli mini abiyeleri bol bol göreceğimizi söyleyebilirim. Kumaş olarak şifon ve saten abiyeler farklı renk ve modeller ile bayanların da beğenisini kazanacak.

2017-20-21-22-23-24-25-yaş-abiye-elbiseler.JPG


Her ne kadar düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerin en çok kutlandığı yaz sezonunu geride bıraksak da , sonbahar ve kış aylarında da bayanları bekleyen özel davet ve günler olacaktır.

Yılbaşı ve sevgililer günün de şık bir mekana yakışır gösterişli ve dikkat çekici kısa abiye modeli düşünebilir ve gecenin en şık bayanları arasın da olmanın tadını çıkartabilirsiniz.

8628e1bc-3889-4e74-8af3-94a316fe76ee.JPG


Dore renkli yani altın sarısı payetli ve gümüş rengi abiye renkleri yeni sezon da trendler arasın da olacak. Dar kesim kısa abiye elbiselerin yanısıra etek kısmı kloş olan mini abiyeler, straplez kısa abiye modelleri, tek omuz mini abiyeler 2017 yılının abiye tasarımları arasın da yerini alarak bayanlara koleksiyonlar da sunulmaya başladı bile;)

güzel-Kısa-abiye-modelleri.JPG


Tabi bunun yanın da abiye renginin değişmez ikilisi siyah ve beyaz renk abiye elbise modellerini de unutmamak gerekiyor. Dantelin zerafetini ve şık dokunuşlarını yeni sezon kısa abiye modellerinde de görmemiz mümkün olacak.

Sarı-Kısa-Abiye-Modelleri-2016.JPG


En yeni 2017 kısa abiye modellerini merak ediyormusunuz? Sizler için yeni sezondan seçtiğim kısa abiye örneklerinden seçtiğim görselleri incelemeye ne dersiniz;

Stylish-clothes-for-women-3.JPG

Tek-Askılı-Kısa-Abiye-Modelleri-2016.JPG

Tek-Omuz-Lacivert-Kısa-Abiye-Modeli-Taşlı.JPG

Tozlu-Giyim-Kısa-Abiye-Modelleri-2016.JPG

vizon-rengi-kisa-abiye-modeli-2017.JPG
 
Geri
Üst