2017 portmanto modelleri tamda meleklerime göre :)

Uzman SühaN

Administrator
2017 portmanto modelleri tamda meleklerime göre :)
Portmanto , eski adıyla vestiyer olarak biliyoruz.. Günümüzde niteliklerinde ki değişim ile , hem ihtiyacı karşılıyor , hemde tasarım olarak göze hitap etmesi ile antrelere farklı bir boyut kazandırıyor..



İşlevsel olarak en ihtiyaç duyulan mobilya türüdür portmanto. Mekanların giriş bölümün de bulunan önemli detaylardandır diyebiliriz . Mekanın girişinde ilk göze çarpan bu detay, ayakkabı,dışarı kıyafetleri,terlik vs gibi aşyaların depolanmasını sağlar. Portmantolar sayesin de antreler daha estetik bir hal alır. Dağınıklığı toplayan portmanto seçimi dikkatli yapılmalıdır. Alanın büyüklüğüne göre seçilmeli ,aynı zaman da göze de hitap etmelidir.

Yazımızın devamın da portmanto dekorasyon fikirlerini bulabilirsiniz. Öncesi ; Yeni Sezon Modern Portmanto Modelleri adlı konumuzu incelemenizi öneriyoruz.

Modern dizayn ve özelliklerle tasarlanan portmantolar evlerimizin en önemli ihtiyaçları arasındadır. Portmantoların özelliklerinden biri de dağınık görünmesini istemediğimiz eşyaları organize etmesi. İşlevsel oluşu kadar estetik görünümü de önemli. Portmanto seçimi yaparken ihtiyacınıza göre bir seçim yapmalısınız.


Raflar,askılıklar , ebat ve tasarım. Günümüzde çok değişik ve farklı tasarımlarda portmanto bulmak mümkün. Lakin her mekan portmanto için özel bir alana sahip olmayabilir. Böyle bir sorun ile karşılaşırsanız , boş alanlarda şık askılıklar kullanabilirsiniz. Portmanto dekorasyonu ile ilgili görsellerimizi inceleyerek , sizde mekanlarınız için şık pormanto seçimiyle mekanınıza harika bir dizayn kazandırabilirsiniz.2017 portmanto modelleri ile antre düzeni nasıl sağlanır adlı konumuzu da ziyaret ederek , portmantoyla antre düzeninin sağlanması hakkında fikir edinebilirsiniz.



portmanto modelleri 0 0.jpg



portmanto modeli 0.jpg



pontmanto modeli 4.jpg



portmanto dekorasyonu.jpg



portmanto modeli 3.jpg


pormanto dekorasyonu 2.jpg


 
Evet ya eskiden vestiyer diyorduk şimdi kibarcası pormanto :D Modeller zamanla birlikte değişime uğramış . Dağınıklığı en iyi şekilde organize eden portmantolar ayrıca mekanlara ayrı bir şıklık kazandırıyor .Portmanto modellerini çok beğendim adminim özellikle yanında pembe çiçek dekoru olana bittim ;)
 
Geri
Üst