2017 senesinde mutfaklarda dekoratif şıklıklara yer açın

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 senesinde mutfaklarda dekoratif şıklıklara yer açın
Mutfak dekorasyonları birçok oda dekorasyonundan daha çok önem arz eden dekorasyon modelleri arasındadır. Cam mutfak ürünleri ya da mutfaklarda dekoratif görünümler yakalamamıza yardımcı olan ürünlerden olan akseauar zincirleri arasındaki İkea ürünleri de pek çok kişinin hyr diyemediği zengin görünümlere yer açan mutafk ürünlerindenidr. mutfağınızda hem kolay kullanım hem de fonksiyonel çözüm olabilecek nitelikteki İkea mutfak ürünleri her zaman mutfağınız için daha akılı çözümler üretebilmeyi başarmış ürünlerdendir.


4734-sevimli-mutfak-aksesuarlari.jpg


Ev dekorasyonlarında görünüm birinci planda ise aksesuar seçimlerimizde biraz daha şık tercihlerde bulunma ayrıcalığını tercih edebiliriz. Üst resimde de gördüğünüz üzere mutfakta şık görünüm elde edimi sağlayacak tarzdaki pasta resimli, büzgülü modeller cam saklama kaplarınızın üzerinde son derece şık görünümler yakalamanızı kolaylaştırabilecek tasarımlardandır.

aşk-temalı-Mutfak-Aksesuarları.jpg


Farklı ürünlerinizi saklarken üstteki gibi özel şık dekoratif ürünleri de tercih edebilirsiniz. 2017 sezonunda tercih edeceğiniz dekoratif akseauarlar zinciri arasında her odaya uyum sağlayabilecek farklı sunumlar veren dekoratif ürünler arasında mutfağınızda zıt durmayacak model tasarımları da mevcuttur.

lav-coral-nectar-renkli-mesrubat-bardagi-ayakli-6li_1500x1500.jpg

Renkli kadehlerde mutfak dekorasyonlarında cam ürün seçimlerinde şık detay arayanlar için farklılık sunacak şıklıklar arasındadır. Mutfak dekorasyonlarınızı canlandırabilmek adına mesela dondurma sunumu gibi sunumlarınızda bu tarz seçimlerden faydalanabilirsiniz. Bazen tatlı ikramları içinde seçiminiz olabilecek olan bu ürünler farklı markalarda da değişik tarzlarda seçimlerde bulunabileceğiniz şekillerde karşınıza çıkabilecektir. Paşabahçe ya da Lav serisi cam ürünler son senelerde en çok tercih edilen mutfak ürünleri arasındadır.


lav-derin-cay-seti-6li_1500x1500.jpg

Cam lav ürünleri şık, estetik, kaliteli ve yeni sezon model tercihleri arasında bayanların gözde tercihlerindendir. Mutfağı kadar sunumlarını misafirlerinin beğeneceği tarzda yapanlar içinde tercih seçeneceği olabilecek tasarımlar arasında yer alan cam lav seçenekleri uygun fiyat seçenekleri ile de sahip olabileceklerinizdendir. Resimde de göreceğiniz şık lav derin çay bardağı serti ile misafirlerinize çay ikramlarınız oldukça estetik seçimleriniz ile gerçekleştireceklerinizdendir.

mudo-concept-çok-şık-mutfak-ürünleri.jpg


Mutfak sunum ürünleri arasındaki üstteki salata sunum aperatifleri de Koçtaş ya da İkea da sık karşılaşabilecekleriniz listesinde yer alanlardandır. Misafirlerinizde istediği kadar alsın diye ortaya bir tercih seçeneği olan salata tabağı sunarken bu tarz bir mutfak aksesuarı seçeneğinden faydalanmanız yerinde olabilecektir.


siyah-Mutfak-Aksesuarları.jpg


Toparlayıcı mutfak ürünleri peçetelik çeşitleri, sıvı sabun ve aparatif küçük saklama üniteleri gibi seçeneklerle kombin edinilen aynı model, aynı renk takımlaştırılmış modellerde seçimleriniz olabileceklerdendir. Tercihlerinizde mutfağınıza uyum sağlayacak seçimler için harekete geçmeye var mısınız?
 
Son düzenleme:
Geri
Üst