2017 sezonu Karaca Home nevresim takımı seçmeleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 sezonu Karaca Home nevresim takımı seçmeleri
Nevresim takımı modelleri yatağımızın en önemli aksesuarlarındandır. Görünümlerindeki estetik etkileri ile uzun senelerdir asla terk edilmeyen bir dekorasyon unsuru olan nevresim takımları en şık versiyonları ile görünümlerindeki modernliğin bir yansıması olarak evlerimizde yer almaktadır. Kimi zaman çok yoğun desenli kimi zamansa daha başarılı olan sadeliğin hakim olduğu nevresimler tüm beğeniyi hak edebilecek kadar özel tasarım zenginlikleri ile karşımıza çıkmaktadır. Farklı bir görünüm ve şık bir dekoratiflik için resim galerimdeki yeni sezon nevresim görünümlerden faydalanmayı deneyebilirsiniz.

18.jpg


2016 en yeni Karaca Home nevresimlerine şöyle bir baktığınız zaman beğenilebilecek tasarım zenginliğinde karşınıza çıkabilecek önerilerle baş başa kalabileceksiniz. Sizlerin beğeneceğiniz tasarımlar arasında bulunan çiçekli bir model olan üst resimdeki model baharın coşkusunu hissettirebilecek bir modeldir. en hoş görünümdeki bu çiçekli versiyonu ilkbahar için tercih edebileceğiniz gibi dört mevsime göre dekor değişimi yapmıyorsanız yorulmadan yapacağınız seçimler için harika bir seçenek olarak satın alabilirsiniz.

b01e3621c6b549da5b9d54e611ed6176.jpg
cadf75bd60557ed061a6396f12202885.jpg


Hayvan figürlü üst model ise yine sizde etkili bir dekoratifliği sunmada başarılı olabilecek bir tasarım olarak karşınıza çıkmaktadır. En hoş renk bütünlüğü ile karşı koyamayacağınız bir ahenkte karşınıza çıkan bu nevresim takımında mavi renk ile dekorasyon severler için seçilebilecek bir öneri olabilecek. Son derece kaliteli bir görünümü vurgulayabilen bu nevresim takımı size yakın bir Karaca Home mağazasından satın alabileceğiniz bir modeldir. Bunu vitrinlerde ya da kataloglarda rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

karaca-home-nevresim-takimlari.jpg


Alt ve üstte yer alan renk yoğunluğunun hissettirildiği özel tasarım nevresim takımı da beğeniyi üzerinde hapsedeceğe benziyor. Birbirinden şık nevresim takımı denildiğinde bazı sezonlar ile benzerlik ilgili linkteki önerileri incelediğiniz zamanda kolayca anlaşılabilecektir. Çiçekleri, görünüm estetiği ve özelliklerindeki kalite ile sizi büyüleyebilecek bir nevresime sahip olabilme ayrıcalığını yakalamak için bir an önce harekete geçmeye ne dersiniz?

yeni-trend-karaca-home-nevresim-takimi.jpg
 
Geri
Üst