2017 sezonunda yılbaşı dekor önerileri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 sezonunda yılbaşı dekor önerileri
Yılbaşı yaklaşırken ev dekorasyonunda farklı fikirlere yer açma düşüncesi içine girmeniz normaldir. Her ne kadar yılbaşı kutlamaları bana çok da hoş kutlamalar olarak gelmese de maalesef toplum olarak vazgeçemediğimiz eğlencelerimiz arasına girmeyi başarmıştır. Birbirinden şık ayrıntıları içinde barındıran yılbaşı dekor fikirleri ile karşınızdayım. son derece mükemmel görünümlü yılbaşı dekorasyonları için sizlere süslemeler, masa düzeni, yiyecek aperatif fikirleri gibi önerilerim ile harika bir yeni yıl partisi için hazırlanmanıza destek olmaya çalışacağım. En şık sofralar ve en eğlenceli yılbaşı saati girişleri sizlerle olsun istiyorsanız fikirlerime göz atma fırsatını mutlaka değerlendirmeye bakmalısınız.

14.jpg


Yılbaşında masanızda nasıl aperatifler bulunur sorunuza şık bir sunum ile yanıt vererek başlamak istiyorum. misafiriniz gelecek ve özel bir masa hazırlayacaksanız üstteki tatlı fikrine karşı koyamayacaksınız. Meyveler ve kuru atıştırmalıklarla renklendirilen tatlı sunumu sizce de harika görünmüyor mu?

yeni-yil-sofralari.jpg


Yılbaşının vazgeçilmezi olan sofra dizaynına gelince kırmızı renkten vazgeçemeyeceğiniz son derece kaçınılmaz bir gerçektir. Kırmızı renkten faydalanarak hazırladığınız masa düzeni içinde yer alan mumluklar, şamdanlar, peçeteler, mezelerin yer aldığı kapalı çanaklar gibi fikirler ile sizleri üstteki masa dizaynı ile baş başa bırakıyorum. Yılbaşına özel bir masa düzeni ve yılbaşı için ev dekoru nasıl olmalıdır sorunuza sadece bir örnek teşkil ediyor üstteki resim.

yilbasi-suslemeleri.jpg


Gelelim süslemelere. Çam kozalağı vazgeçilmezimizdir değil mi? Çam kozalağını boyayarak elde edilen üstteki şık süslemeye ne desiniz? Boyama sonrası kendi ürününüz olan çam kozalağına ekleyeceğiniz süsler ile son derece şık dekoratif süslerle masanızda ayrı bir görünüm yakalama fırsatına sahip olabilirsiniz. Masa düzeninizde her sene gerçekleştirdiğinizden farklı bir emek olmasını isterseniz bu süsler son derce şık ve yılbaşının manasına uygun görünümlerle masanızı taçlandıracaktır.

yılbaşı-ev-dekorasyon-fikirleri-e1449511071619.jpg


Yılbaşı ağacı çok yapay dursa da siz onu canlı olarak görmek istiyorsanız canlı ağaç üzeri süslemesi de tercih edebilirsiniz. Ama çevre dostu biri olarak bu konuda biraz da yapaylık tercih ederek illa ki görünümde şıklığa yakın bir görünüm sunumu elde edebilirsiniz. sizlerin beklentilerinizi karşılayabilecek bir yılbaşı partisinde bu süslemeler vazgeçemeyeceklerinizden olacaktır.

yılbaşı-süslemeleri-7.jpg



Sofra süsü tercihinizde ya da şömine üzeri gibi yerlerde faydalanabileceğiniz süslerden olan mumlarla gerçekleştirilen süslemelere öneri olan üstteki görünümler tarçın kokulu bir yılbaşına hayır diyemeyeceklerin alternatifleri arasında yer alanlardandır. Bu süsler ile harika bir görünüm elde ederken aynı zamanda cam kavanoz şıklığına son derece alternatif bir sunum yakalama fırsatını değerlendirmiş olabiliriz.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst