2017 trendi banyolarda yeni paspas tasarımları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 trendi banyolarda yeni paspas tasarımları
Banyo dekor değişimleri her zaman olmasa da zaman zaman ihtiyaç duyduğumuz değişimler listesindedir. Banyo dekorasyonlarınızda yeniliğe yer açmak istiyorsanız ve güzel görünümlü bir banyo dekoru yakalamak için bu sene ekonomik yollu bir tercihte bulunma kararı verdiyseniz öncelikli tercihiniz banyo dekor tamamlayıcılar olmalıdır. Bunlar arasında yer alan banyo paspasları her sezon tıpkı halı modelleri gibi yeni moda çizgileri üzerine toplayarak şık görünümlere davetiye çıkarmaktadır.

banyo-paspasi.jpg


2016 sezonunda da birbirinden farklı banyo paspas modelleri tercihi ile banyo dekorasyonlarını özelleştirmeyi başarmış pek çok kişi bulunmaktadır. Kişilerin tercihleri arasında yer alan banyo paspasları dekor tarzını yansıtan değişik trend görünümleri ile ilgiyi üzerlerine çekmeyi başarmaktadırlar. Çiçekli görünümlü modeller ve renkli alternatifler ile dekorasyonda trend görünümleri yakalayabilmek mümkün görülebilmektedir. En beğenilen alternatif seçenekler arasında yer alan klozet ile takımlaştırılan paspaslar her sene dileyenin değiştirebileceği ekonomik bütçe ile gerçekleştirilebilecek bir dekorasyon tarzıdır.


cemil-ipekci-banyo-paspas-seti.jpg


İrya Home en şık banyo paspas modelleri ile banyo dekorasyonlarına yeni bir anlam yükleyen tasarım zenginlikleri olarak lüks banyo dekoru ihtiyacınızda tam anlamı ile yanıt olabilecek bir çeşitlilikte karşınıza çıkmaktadır. Lüks sevenler böyle kaliteli bir marka tercihi ile seçimlerinde aradıkları ihtişam zenginliğinin kendiliğinden ortama adapte olmasını sağlayabilmektedirler. Ayrıca bir diğer kaliteli marka olan İstikbal banyo paspas modelleri ile de görünümde kaliteden ödün verilmeyecek standartta görünümlere ter açılabilmektedir.


irya-home-dantelli-banyo-paspası.jpg


Lüks dekor için önerilen üstteki görünümde tamamen şıklıktan vazgeçemeyen bayanlar için bulup eklemiş olduğum modeller arasında. İşlemeleri ile kurdele tasarımlarının birbiriyle uyumda kusursuz olduğu bu tasarım harikası modeller ile şıklık ve ihtişamlı görünüm adına aradığınız tüm her şeyi bulabileceğiniz hususundan emin olabilirsiniz.


istikbal-banyo-paspas-modelleri.jpg


Kimileri için sadeliği yansıtan üstteki resim gibi ahenkli bir görünüm tavsiye edilirken kimileri için ise alttaki gibi biraz da suyu anımsatıcı imgelerin yer aldığı paspas tasarımları ile zengin görünüm yakalanabilmektedir. En beğenilen paspas model tercihi için bir an önce seçimde bulunup hayatınızda özel bir görünümü hak eden banyonuzda yeni bir görünüm yakalamaya ne dersiniz?


dekoratif-banyo-halisi-modeli-1024x1024.jpg
 
Banyoların olmazsa olmazıdır paspaslar. Banyoları şık göstermesinin yanın da ıslak ,kaygan olan zemin de olası düşmeleri de engeller. Her banyo için farklı formlar da modeller görmek mümkün.Banyonun tasarımına göre seçim yapmak , konsepti bütünleştiricektir. Gerçekten şık modeller .Özellikle açık pastel tonlarda ki modelleri çok beğendim.
 
Geri
Üst