2017 Tüm burçların yorumları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 Tüm burçların yorumları
2017 burç yorumları, burç yorumları, 2017 de sizi neler bekliyor

2017 yılına girmemize artık sayılı günler kaldı. Burcunuza göre yeniyıl da sizleri neler bekliyor merak ediyormusunuz?

Günlük, haftalık ve yıllık burç yorumları içinden sizler için bu konumuz da hazır yeniyıla girerken sene boyunca sizi neler bekliyor yıldızlar sizi nasıl etkileyecek?

Burç yorumlarına göre kişiler bazen yorumlara dayanarak hareket edip karar almaktadır. Şunu unutmayın ki burçların yorumlarının birçoğunun çıktığı gözlemlense de amacımız sizlerin keyifli ve hoş vakit geçirmenize vesile olmaktır;)

b08ff8771-1.JPG


KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): Mars tarafından yönetilen bu burç altında doğan hırslı, bazen inatçı insanlar bu yıl özellikle kariyerleri alanında geçerli olabilecek birçok değerli deneyim bekliyor. Doğanız sayesinde sıkıntılarınızı en iyi şekilde atlatabileceksiniz ki 2017 burç yorumunuzun son derece pozitif olma nedeni de budur. Kişisel ilişkilerde bu yılın burç yorumu uyum ve aşkı gösteriyor. Yıldızlar belirli bir konumdadır.

Senenin başında iş yerinde sorunlarınız olmayacak. Koç dürüst ve çalışkandır, bu nedenle herhangi bir meslekte yaklaşım ve bağlılıkları sayesinde başarı gösterecek. Üstlerinin bu nitelikleri takdir edecekleri aşikardır. Bunu suistimal etmeye çalışmayın ve diğerlerinden üstün olmaya çalışın. Bir takım oyuncusu olmalı ve daha zayıflara yardım etmelisiniz. Bu iyiliğin Mart ayında size geri döneceğini göreceksiniz.

2017 yılı baharı özellikle de Mayıs biraz telaşlı olacaktır. İş yerinde isteyebileceğinizden daha fazla zaman harcamanız gerekecek. Bu durumun sadece geçici bir süre için olduğunu unutmayın. Belki gücünüzün dibine ulaşacaksınız, ancak bu tür deneyimler sonunda çok daha güçlü hale geleceksiniz.

Partneriniz muhtemelen kaygılanacaktır. Kabul etmelisiniz ki son zamanlarda özellikle iş yerinde biraz streslisiniz. Nasıl gevşeyeceğinizi öğrenin. Yazın ihtiyacınız olan şey iki kişilik aktif gevşemedir. Bekar Koçlar bu dönem süresince burçlarına göre ideal bir partner ile tanışma şansına sahip olacaklar. Bir ilişkisi olanlar ise küçük anlaşmazlıklar sonrasında tekrar uyum içinde olmanın keyfine varacaklar.

2017 sonbaharı Koç'a kazanma şansı getirecek. Cazip bir iş teklifi alacaksınız. Bu şüphesiz ki belirli fedakarlıklar anlamına gelir. Her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışmamalısınız, bu ikilem zorlayıcı olacaktır. Birilerinden tavsiye alın. Birlikte gerçekten de uygun bir çözüme varacaksınız. Eylül ayında yıldızlar belirli bir konumdadır. Sağlığınızla ilgili dikkatli olun, önlemi hafife almayın.

Bu yılın sonunda, ilişkilerde yeni bir enerji keşfedeceksiniz. Ailenizle geçirdiğiniz zamanın tam anlamıyla tadını çıkarabilirsiniz. Bu yılın olayları sizi birbirinize yaklaştırdı ve artık her şey iyiye gidecek. Daha fazla boş zamanınız olacak. Yeni bir spor deneyin, kendinizi güzel bir şeylerle ödüllendirin. Son olarak daha kendinden emin olacaksınız ve flörtleşmekten ve yeni insanlarla tanışmaktan keyif alacaksınız.
Yeniyılda-Hangi-Burcu-Neler-Bekliyor.png

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Boğa için 2017 burç yorumu bu yıl için çok fazla çalışmaları nedeniyle kendilerini strese sokmamalarını öneriyor. Onların zamanı yılın ikinci yarısında gelecek. Venüs gezegeni tarafından yönetilen bu burca mensup olarak doğan insanlar genellikle sorumlu ve güvenilirdir. Bu olumlu niteliklerin avantajını elde etmekten korkmayın. Özellikle insan ilişkileri sözkonusu olduğunda gezegenlerin elverişli pozisyonları sayesinde çok başarılı olacaksınız.

2017 yılı başından itibaren Boğa'nın yoluna ufak tefek engeller çıkacak. Kariyeriniz durgunlaşıyor ve harekete geçip geçmemeyi düşünüyorsunuz. Bu ikilemi çözmeden önce ulaşılmaz ve kapalı görünebilirsiniz. Ancak sevdiklerinizi bir kenara itmemelisiniz. Burç yorumunuza göre bu dönemde ilişkilere ve kişisel gelişime daha çok odaklanmalısınız ve kariyerinizle ilgili olarak tarafsızlığı tercih etmeli ve beklemelisiniz. Merak etmeyin "hiçbir şey yapmayan yanlış olamaz" derler. Ayrıca çevrenizde görünebilecek hilekarlardan sakının. Kötü insanlar huzursuzluğunuzdan yararlanmaya çalışabilirler.

Yeni yıla giriş bu burçta doğanlara aile içinde küçük sorunlar getirecektir. Geçtiğimiz ayları çok aktif şekilde geçirdiniz, ama artık çok fazla enerjiniz ve küçük işlerle ilgilenecek zamanınız yok. Ev halkından bazı kişiler böyle bir davranıştan rahatsız olabilir. Temmuz'da dürüst konuşmalarla anlaşmazlıkların önüne geçebilirsiniz. Boğa bir uzlaşmayı bekleyebilir, bu çok tatlı olacak.

Boğalar en çok 2017 yılının sonbaharında başarıya ulaşacaklar. Bu dönemde yıldızlar istikrarlı bir konumda olacaklar böylece tüm alanlarda başarı yaşayacaksınız. İlişkiler özellikle de uzun vadeli olanlar bazı küçük sorunlar ortaya çıkmış olsa bile, çok yoğun olacak. Bekarlar için potansiyel partnerler ile temas kurmak çok kolay olacak ve ruh eşinizle bile buluşacak olma şansını yakalayacaksınız. Bununla birlikte aşık olma durumu kaçınılmazdır. Burç yorumlarına göre kariyerinizle ilgili olarak nihayet bir ödül kazanacaksınız. Çok sağlıklı olacaksınız; tüm hastalıklar sizden uzak olacak.

2017 yılı sonunda iş yerinde ödül bekleyebileceğiniz en çalışkan döneminizde tekrar kariyeriniz üzerinde duracaksınız. Boğaların iş yerindeki ilişkileri çok cana yakındır ve yaklaşan tatiller için sabırsızlanabilirsiniz. Dinlenmeyi de unutmayın ve mesela enerjinizi toplamak için aktif bir kış tatilinin tadını çıkarın.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): Yıldızlar İkizler burç yorumlarının özellikle yılın ikinci yarıcısında çok olumlu olacağını gösteriyor. Merkür gezegeni tarafından yönetilen bu burçta doğan kişiler genellikle entelektüel temelli ve hassas kişilerdir.Özellikle ilişkilerle ilgili olarak bu yıl başarılı olacaklar, kariyerlerinde iyileşme yaz aylarında gelecek. Ancak, hayattaki olumsuz deneyimler bile çok önemli ve anlamlıdır. Sizi daha güçlü yaparlar ve iç huzurunuzu bulmanıza yardım ederler.

2017 yılının başı burç yorumlarına göre aile ve ilişkiler burcunda gerçekleşecektir. En yakın arkadaşlarınızın arasındaki uyumun nedeni olacaksınız. Ufak tefek anlaşmazlıklar en başında savuşturulacaktır. Uzlaşma herhangi bir şeyi başarılı bir şekilde çözebilir. Bu becerileri iş konusunda kullanın, ihtiyacı olanlara yardım edin. Bu iyilik size kesinlikle geri dönecektir.

Eğer lehinize olan durumu kötüye kullanmaya çalışırsanız sıkı çalışmanız ve sürekli çabanıza karşın iş yerinde garip bir durum içine girebilirsiniz. Burcunuz size 2017'nin ilkbaharında hiçbir şeye karışmamak yerine işinizi korumanızı tavsiye ediyor. Sizin zamanınız gelecek. Bir ihtilaf içine girerseniz sakinliğinizi korumanız ve öfkenizi kontrol altında tutmanız önemli olacaktır. Muharebenin sıcaklığında daha sonra pişman olabileceğiniz kelimeler kullanabilirsiniz. İlişkilere daha çok dikkat edin, bu şekilde uyumun keyfine varacaksınız.

İkizler iyi bir döneme giriyor, özellikle de nihayet hedeflerine ulaşabilecekleri kariyerleri alanında. Pozitif ruh hali özel hayatlarına da geçecek. İyi hissetme sayesinde sizin için yabancılarla temaslarda bulunmak çok kolay olacaktır. Pek çok yeni deneyim sizi bekliyor. Eğer doğru kişiyle tanışma şansına sahip olmadıysanız şimdi tetikte olmalısınız. Ağustos ayında burç yorumunuza göre yıldızlar en iyi konumundadır ve aşkı destekler.

2017 yılının sonlarına doğru, beklenmedik bir olay size kazanma şansları sunacak. Riske değer olup olmadığını göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu ikilemi tek başına çözmeye çalışmayın. Yakın bir arkadaş size tavsiyelerde bulunmaktan mutluluk duyacaktır. Kariyerinizde daha iyi bir dönüş bekleyebilirsiniz. Ödül neredeyse garantidir. Ancak İkizler iş nedeniyle partnerlerini ihmal etmemek için dikkatli hareket etmelidir. Boş zamanınızı daha iyi organize etmeyi öğreneceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): Dünyanın doğal uydusu Ay'ın yönetimi altındaki burç Yengeç genellikle hassas, duygu temelli ve empatiktir. Ancak yıldızlar Yengeç'in 2017 yılı boyunca hiç kolay bir burç olmayacağını söylüyorlar. Özellikle yıl sonuna doğru. Bununla birlikte ilişkilerde pozitif enerji bekleyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili olarak büyük dalgalanmalar yerine pasif olmaya hazır olun. Bu yıl kişiliğinizle ilgili ilerleme sizi es geçmeyecek, her şeyin ötesinde herkes yine de olgunlaşır.

2017 yılının hemen başında boşta olmayacaksınız. İş yerinde diğerleri uykulu iken veya baş edemezken siz gerçekten çalışacaksınız. Böyle yüksek bir çalışma temposunu sürdürürseniz iş yerinde ödüller bekleyebilirsiniz. Diğer yandan eve beraberinizde iş getirmek gerçekten iyi bir fikir değildir. Bunun yerine boş zamanınızı ailenizle ve sevdiklerinizle geçirmelisiniz. Ayrıca gevşemek için de biraz zamana ihtiyacınız var.

Baharın gelmesiyle birlikte Yengeç ilişkilerde pozitif bir enerji bekleyebilir. Etrafınız nazik ve mutlu insanlarla çevrili olacak. Ama mükemmel bir balonun içinde yaşamaya ve dış dünyayı unutmaya kalkmayın. Gözlerinizi açık tutmalısınız, özellikle de karşı cinsle birlikteliği arzu eden bekar kişiler. Bu dönemde romantizm yaşamak için en yüksek şansı bulacaksınız. Ve kim bilir, belki bu sefer bir kaçamak ilişki halini alacak. Bu nedenle sosyal hayat içine çıkmalı ve eğlenmelisiniz.

2017 yazında, Yengeçler bir ilişkide uyum ve esenlik yenilenmesi bekleyebilirler. Çiftler tatilinizden sonra güzel bir şekilde gevşemiş olacaksınız ve ilerideki daha talepkar iş ayları için hazır olacaksınız. Eylül ayında burcunuza göre kariyerinizde önemli değişiklikler yapmak için son bir şansınız var. Şansınızı kaçırmayın ve kazançlı bir teklif olursa sımsıkı kavrayın. Burcunuza göre şimdi kumar oynamak için iyi bir zamandır.

Burç yorumları yıl sonunun yaklaşmasıyla Yengeç'in işle ilgili başının derde gireceğini gösteriyor. Bu kez, dışarıdan yardıma güvenmemelisiniz. Bununla tek başınıza başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bu deneyim sizi sarsabilir, ama sonunda büyük ölçüde gelişme kaydedeceksiniz. Ayrıca bunu iyi bir şekilde hatırlayacaksınız. Üstelik titizliğiniz nedeniyle bunu tamamen geriye döndürebileceksiniz, hak ettiğiniz ödülünüz kesinlik kazanacak.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): Yıldızlara göre Aslan yılın ilk yarısında daha çok ilişkilere odaklanan bir 2017 burç yorumuna sahiptir. Ancak kariyerinizde de başarı bekleyebilirsiniz. Sonbaharda çok uygun bir teklif olacaktır. Güneş tarafından yönetilen bu amaca yönelik ve otoriter burçta doğan insanlar bazı zorlukların üstesinden gelmek zorunda kalacaklar, ama sonuç buna değecektir. Bu yıl kazanacağınız deneyim sizi büyük ölçüde güçlendirecektir. Kişiliğiniz daha dengeli olacaktır. Tekrar iç huzurunuzu bulabileceksiniz.

Burç yorumlarına göre yılın başında iş yerinde istediğinizi elde etmek zor olacak. Yanlış umutlara kapılmayın, gerçekçi olun. Enerjinizi farklı bir yere odaklamanın daha iyi olacağını çok iyi biliyorsunuz. Bunalıma girmeyin. Bu zamanı kişisel ve sosyal hayatınızı geliştirmek için kullanın. Dışarı çıkın ve eski tanıdıklarınızı silin. Mart 2017'de ruh eşinizle tanışmak için mükemmel bir şansınız olacak. Yıldızlar sizin lehinizde olacaktır.

Baharda Aslan ilişkilerinde - bir ilişkide partnerle yeni delicesine aşk ya da karşılıklı etkileşim - uyumun tadını cesurca çıkarabilir. Her şey plana göre gidiyor. Bu sessiz ve istikrarlı dönemi uzun vadeli sorularınızın üzerine eğilmek için kullanın. Etkin olarak dinlenmek için de zaman ayırın.

Yeni yılla birlikte burç yorumu daha dikkatli olmanızı önerir. Aslan yeni bir ilişki nedeniyle önemli olayları kaçırmamalıdır. Ayaklarınızı hala yere sağlam bir şekilde basmanız önemlidir. Aksi takdirde yine karşınıza gelmeyecek kazançlı bir iş teklifini kaçırabilirsiniz.

Bir şeyleri çok fazla zora sokmaya çalışmayın, bunun yerine her zaman her şeyin üzerinde tam denetime sahip olamayacağınız gerçeği ile barışmaya çalışın. Bunu anladığınız zaman çok daha iyi hissedeceksiniz ve daha fazla stres yaşamak zorunda kalmazsınız. Sağlığınıza da büyük özen gösterin, soğuk algınlığını bile yabana atmayın.

Sonbahar ve kışın gelmesiyle birlikte, Aslan'ın dinlenmek için çok fazla zamanı olmayacaktır. Bir ilişkideki krizin aşılmasından sonra, önceliklerinizi değiştirmek zorunda kalacaksınız.2017 Ekim ayı burç yorumunuza göre iş yerinde birikmiş işiniz olacak ve arayı kapatmanız gerekecek. Mücadeleci yapınız sayesinde her şeyi gayet iyi yöneteceksiniz. Önemli olan şey sadece kendiniz için değil, aynı zamanda çevrenizdeki insanlar için de vazgeçmemek ve her zaman motivasyonunuzu yukarıda tutmaya çalışmaktır. Bu esnada da hak edilmiş bir kariyer gelişimi bekleyebilirsiniz. Son olarak, çabalarınızın meyvelerini alacaksınız. Sadece şansla karşılaşmak için dışarı çıkın.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): Merkür'ün yönetimi altındaki bu burçta doğan insanlar çok çalışkan ve entelektüel temellidir. 2017 yılında özellikle de yılın ortalarında Başak burcu pozitif olacak. Yılın başında yapmakta olduğunuz işin hareketli gidişatında aynı zamanda ilişkiler alanında da önemli olaylarla başa çıkmak zorunda kalacaksınız. En sonunda tüm engelleri aştıktan sonra pozitif değişikliklerle dolu istikrarlı bir dönem sizi bekliyor. Nihayet meditasyon için zamanınız olacak.

Burç yorumlarına göre yılın çok başında görevlendirme ile ilgili bir sorun ortaya çıkacaktır. Yönetici veya çalışma ortamı değişimi olabilir, ancak aynı zamanda para ile ilgili bir kriz olacak. Sizin için bu, görünüş itibariyle bir yığın zor iş demektir, çalışmak için boş zamanınızın birazından vazgeçmeyi düşünün. Bu ilişkinizde sorunlara neden olabilir. Partnerinizin şüpheciliğiyle karşılaşacaksınız. Haftada en az bir akşamı ayırmaya ve partnerinize vermeye çalışın, sorunların kısa sürede kaybolacağını göreceksiniz.

Başak da 2017 yılının ilk yarısında geri kalanı için iş yerinde stresle karşılanacaktır. Terk edemiyoruz akut sorunları çözmek için gerekli olacaktır. Aile, tabii ki, size destek olacaktır. hangi hatta bir tatil ertelemek zorunda kalabilirsiniz, çünkü zor iş sonra, burç başarı nihayet geldi göstermektedir. Siz kariyerinizde bile ilerleme bekleyebilirsiniz.

2017 yılının yaz sonunda ve sonbaharında hem kariyerinizde ve hem de ilişkilerinizde rahatlatıcı bir zaman geliyor. Yıldızlar doğru konumdadır, bu nedenle Başakların yaz aylarından keyif almak için yollarının üzerinde hiçbir şey yoktur. İş yerinde önceki sorunların ardından durum sakinleşiyor ve sonunda doğada, sevdiklerinizle veya belki de eski bir arkadaşınızla bir şeyler içmeye bile gitmek için kullanabileceğiniz daha fazla zamanınız olacak.

Aksilikler nihayet geçecek. Bekar olan Başaklar karşı cinsle tanışmak için şans bulacaklar. Bu dönemdeki burç yorumlarına göre doğru kişiyi bulma şansı artacak. Bir ilişki içinde olan kişiler sadece mutlu olacaklar. Tekrar uyumu yakalayacaksınız ve eviniz güzelleşecek. Kariyer alanınızdaki beklenmedik bir teklif heyecan verici olanakların kapısını açar. Ancak tüm risklere değip değmeyeceğini söylemek için artıları ve eksileri dikkatle tartmak önemlidir. Ayrıca korunmaya da özen gösterin.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): Bu yılın sizin için bir atlıkarıncada olmaya benzemesine şaşırmamak gerekir. Gezegeniniz Venüs sert bir konumda, böyle olunca da Terazi 2017 için çok yoğun bir burç olacak. Ama endişelenmeyin bu zor zamanı iyi geçireceksiniz, böyle bir deneyimden sonra bir sonraki mücadele için daha güçlü ve hazır olacaksınız. Güzel ve yaratıcı doğanız sayesinde kariyerinizle ilgili taze fikirlerle harekete geçip iş yerinde başarılar kazanabilirsiniz. Özel hayatınızda yıldızlar ağırlıklı olarak yılın başından itibaren pozitif enerji vaat ediyor.

Yılın başında Teraziler oldukça heyecanlı olacak. Kış dinlenmesi tanıdık gelmiyor. Burcunuza göre bu dönemde uyum yaşayabilirsiniz ama aynı zamanda ilişkilerde büyük değişimler de olabilir, bu mutlu bir bir ilişki yaşayıp yaşamadığınıza ya da hala doğru kişiyi arayıp aramadığınıza bağlıdır. Şansınızla karşılaşmak ve toplum içine çıkmaktan korkmayın. Çevrenizdeki insanlar sizin pozitif enerji yaydığınızı görecekler. Kariyerde sadece sorunlara yola açacak olaylara çok fazla dahil olmanıza gerek yok.

2017 ilkbaharında kariyeriniz canlanacaktır. Amirleriniz nihayet çabalarınızın farkına varacaklar. Mevcut temponuzda azimle devam ederseniz hedefleriniz yakında ulaşılabilir olacaktır. Hastalıklar ve yaralanmalar sizden uzak duracak. Aynı şekilde ailenizde de huzur dolu uyumun tadını çıkarabilirsiniz.

2017 yazında kırılma noktası olacaktır. Teraziler bütün sorunları bir seferde çözmeye çalışacaklar. Ama sadece tüm görevleri ve işleri karıştırmış ve konumunuzu daha da zora sokmuş olursunuz. Burç yorumunuz size her sorunla ayrı ayrı uğraşacağınız bir öncelikler listesi hazırlamanızı öneriyor. Durumunuzu göz ardı etmeyin, bilirsiniz şu sözü söylemekte haklıdırlar: "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur".

Hatta sonbaharda, dinlenmeyeceksiniz. 2017 burç yorumu Terazi'nin diğer sorunlarla uğraşmak zorunda olduğunu gösteriyor. En yakın aile üyelerinizden biri sıkıntıda olabilir. Önceliklerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Ailenin özellikle zor zamanlarda birbirine destek olması gerekir. İş yerinde muhtemelen boş zamanınız pahasına yetiştirmeniz gereken çok şey olacak.

Yılın sonunda, durum sakinleştiği zaman geçmiş olayları değerlendirmeniz için bolca zamanınız olacaktır. Ayrıca boş zamanı partnerinize de ayırmalısınız, ne de olsa daha önce hak ettikleri miktarda zamanınız yoktu.

AKREP BURCU


Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): 2017 burç yorumları Akrep için maceralar ve değerli deneyimlerle dolu çok aktif bir yıl hazırladı. Pluto tarafından yönetilen bu burç altında doğan kişiler tereddütlü ve hatta utangaçtırlar ama çok güçlü bir irade ile başarırlar. Bu yıl kişiliğiniz ve belirli anlayışlarınızda sizi her zamankinden daha olgun ve daha dengeli hale getirecek bir gelişim ve iş yerinde ilerleme bekleyebilirsiniz. İlişkiler söz konusu olduğunda, bu alanda oldukça pasif ve istikrarlı olacaksınız.

Yenilenen enerji ile 2017 yılının başlangıcına giriş yapacaksınız. Bu dönemde Akrepler kariyerlerine tam zamanlı odaklanırlarsa en iyisini yapacaklar. Hiçbir şey karşılıksız olmayacak ancak önce pek çok engelin üstesinden gelmeniz gerekecek. Daha tatlısı bunlardan sonra sizi bekleyen ödül olacaktır. Bu dönemde iş ilişkilerinde de çok başarılı olacaksınız. Üstlerinize ve arkadaşlarınıza olan canayakın tutumunuz size hiç olmazsa övgü kazandıracaktır. Diğer yandan burç yorumunuz hiç kimseyi çok fazla cezalandıramayacağınızı hatırlatıyor. Diğer kişiler herhangi bir şeyle cezalandıracaklarını düşünebilirler.

Bahar aylarının gelmesi ile bekar kişiler avlanmaya gidebilirler, çok başarılı olacaklardır. Uzun tutku dolu bir gece ve de romantizm yaşayabilirler. Bir ilişki içinde olanlar ise uyum ve iyilik dolu istikrarlı bir dönem bekleyebilirler. Bir çift olarak yaptığınız tatilden sonra güzel bir şekilde dinlenmiş ve daha zor işleri yapmaya hazır hale geleceksiniz. Sadece odaklanmış halde kalın ve çevrenizdeki olaylardan etkilenmeyin. Eğer işinize yeterince özen göstermezseniz burcunuza göre problemler ortaya çıkabilir.

Yaz ayları beklenmedik bir olay getirecektir. Çevrenizde bir hain olabilir. Arkadaşınız gibi olan birileri zor zamanlar geldiğinde ve siz ihtiyaç duyduğunuzda size arkasını dönecek. Bu şekilde en azından gerçek arkadaşları takdir etmeyi öğreneceksiniz. Bu deneyim sayesinde bir an için durmak ve önceliklerinizi belirlemek için zamanınız olacak. Bu çok geliştirici ve güçlendirici olacaktır. Burç yorumlarına göre Akrepler özellikle Eylül 2017'de en iyi kariyerlerinde kullanılabilecek biçimde çok dengeli ve ciddi görünecekler.

2017 yılı sonunda Akrep ilişkilerinde uyumu bekleyebilir, zamanınızı doğru şekilde düzenlemeyi yönetirseniz ve işiniz için yeterli çabayı gösterirseniz işte de başarıyı bekleyebilirsiniz ve bunu hak edersiniz. Sağlığınızla ilgili olarak yıldızlar çok olumlu bir konumda değildir. Soğuk algınlığı ve ufak yaralanmalardan sakının.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): Yay burcu 2017 yılında yıldızlara göre hem kariyer hem özel hayatla ilgili ağırlıklı olarak istikrarlıdır. Jüpiter gezegeni bu burç altında doğan insanları yönetir, kararları hızlı ve güvenle verme yeteneklerinin tüm avantajından yararlanabilecekler. Özellikle yılın ilk yarısında yıldızlar istikrarlı ve olumlu bir konumda olacağından -ilişkilerde bile. Ancak yılın ikinci yarısında bozulmalar yaşayabilirsiniz.

2017 yılının hemen başında çevrenizdeki birileri belki bir meslektaş, arkadaş ya da hatta partneriniz sıkıntı içinde olacak. Onlara yardım etmekte tereddüt etmeyin. Belki sırf bir cesaret sözü yeterli olacaktır, her halükarda kişi bu jesti asla unutmayacak. Çalışma dünyasında yüksek bir tempoya gireceksiniz ve bunu sürdürebileceksiniz. İş başarısına sahip olmakta birincisiniz.

Burç yorumları Yay'a ilkbaharda daha çok boş zamanı çalışmaya feda etme konusunda korkmamasını öneriyor. Uzun vadede bu kesinlikle iyi bir yatırımdır. Daha sonra tatil yapabilirsiniz. Ancak gevşemenin esas olduğunu ve kendinizi aşırı strese maruz bırakmamayı aklınızda bulundurun. Bu dönemde ilişkilerde - uzun süreli olanlar çok istikrarlı olacaktır- de başarılı olacaksınız ve bekar olanlar ruh eşleriyle tanışmak için büyük bir şansa sahip olacaklardır. Gözlerinizi geniş bir şekilde açık tutun.

Yılın ikinci yarısında ise, burç yorumu Yay'ın ilişkilerinde zorluklar yaşayacağını öngörüyor. Sürekli huzursuzluğunuz ya da yüksek çalışma temponuz nedeniyle tümden olmamanız sayesinde özellikle Temmuz 2017'de partnerlerinizde güvensizlikle karşılaşabilirsiniz. Bu tür sorunları en kısa sürede çözmeye çalışın. Aksi halde durum daha kötü olacak. Aile üyelerinizi de ihmal etmemelisiniz. Sevdiklerinizin tümünü memnun edebileceğiniz mükemmel bir yol mesela evinizde bir parti organize etmektir.

Sonbaharda, Yay ne yazık ki kariyerinde zorluklardan kaçınamayacak. Açıkçası yeterli dikkati sürdüremeyeceksiniz ve sonunda bir hata yaparsınız. Daha sonra başkaları hatanız ile uğraşmak zorunda kalacak ve herhangi bir açıklama duymak istemeyecekler. Bir başarısızlık döneminin ardından kesinlikle vazgeçmemelisiniz. Geçmiş olayları değerlendirin ve hatalarınızdan ders çıkarın; olumsuz deneyimler bile değerlidir. Burç yorumunuza göre 2017 yılının sonu Yaylar için zorlayıcı olacaktır. Ama en azından ilişkilerdeki anlaşmazlıklar yok olur böylece partnerinize ve ailenize destekleri için güvenebilirsiniz.
Benim burcum bu arada yay olunca kendi burç yorumlarımı ayrı bir dikkatli okudum hahaha Her burcun sahibinin de aynı şeyi yaptığından eminim;)

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): 2017 yılında Oğlak burcuna kariyerlerinde başarılar vaat ediliyor. İlişkiler söz konusu olduğunda bu burcun altında doğan Satürn'ün yönetimi altındaki amaca yönelik ve hırslı insanlar pek başarılı olmayacaklar. Özellikle yılın ikinci yarısında. Özellikle kişiliğiniz alanında pozitif enerji hissedeceksiniz. Ayrıca büyük bir gelişme yaşayacaksınız ve yeni bir iç barış bulacaksınız. Yeni dengeli bir kişi olarak her zamankinden daha iyisini yapacaksınız.

Bu yılın başında burç yorumuna göre Oğlakları yoğun bir dönem bekliyor. Kariyerinizle ilgili olarak çok başarılı olacaksınız. Noel tatillerinden sonra bile temponuzu düşürmezsiniz, diğer meslektaşlarınıza karşı kolaylıkla galip gelebilirsiniz. Çalışmalarınızda ilerleme bekleyebilirsiniz, ardından nihayet daha fazla boş zamanınız olacaktır.

2017 yılının bahar ayları istikrarlı bir dönemi beraberinde getirecektir. Belki uzun süreli bir ilişki içinde bir kriz yaşayabilirsiniz, ama bu soğuk tavrın mazereti olamaz. Sorun hakkında açıkça konuşun, çözüldüğünü göreceksiniz. Sözde "sessiz tavır"la problem çözme yoluna kesinlikle gitmemelisiniz. Her ikiniz de denerseniz kayıp olan uyumu yakında bulacaksınız.

Burcunuz özellikle 2017 yılının başlarında size seslenecek, yardımı gerçi çevirmemelisiniz. Strese aşırı maruz kalmak sağlığınıza zarar verebilir. İş yerinde her zamankinden daha fazla zaman harcamanız gerekebilir, ama en azından sorunlarınızı eve götürmemeye çalışın. Partnerinize yeterli ilgiyi gösterin, aksi takdirde problemler ortaya çıkabilir. Ayrıca partneriniz yokluğunuzun artmasını yanlış anlayabilir. Sağlığınıza da özen gösterin. Oğlaklar mide sorunlarını önleyemeyebilirler. Ama endişelenmeyin, bu geçici olacak.

2017 yılının son üçüncü kısmı ilişkiler konusunun etkisi altında olacaktır. Yıldızlar sonunda doğru konuma gelecekler ve özellikle bekar olanlar karşı cinsle tanışmalarında harika olacaklar. Uzun süreli ilişki içinde olan Oğlaklar uyumun keyfini bir kez daha çıkaracaklar. Karşınıza çıkan engelleri unutacaksınız ve bir çiftseniz keyifli anların tadına varacaksınız. Kariyerinizle ilgili burç yorumu Aralık ayında bir kez daha gelişme kaydedeceğinizi gösteriyor. Noel'den önce iyi olan çalışmalar fazla çaba ya da düşünce olmaksızın çok güzel bir şekilde gidecek.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): Uranüs yönetimi altındaki bu burçta doğan insanlar çok hassas ve entelektüel temelli olabilirler. Yıldızlar 2017 yılının Kova burcu için hiç kolay olmayacağını söylüyorlar. Özellikle de yılın sonunda. Ancak kariyerinizde başarı bekleyebilirsiniz. İlişkilerde özellikle gelecek için planlama yaparken kullanılması gereken kararlılık ve pasiflikleridir - ağırlıklı olarak yılın başında.

2017 yılının başında kariyerinize yeterli ilgiyi vermezseniz burcunuza göre bu sadece sıkıntıya yol açacak. Dikkatiniz oldukça kolay dağıldığı için önemli haberleri, değişimleri veya bilgileri gözden kaçırabilirsiniz ve sonra telafi etmek için daha çok çalışmanız gerekecektir. Özellikle Mart ayında aile üyelerinin desteğine güvenebilirsiniz.

Kova'nın pozitif enerjisi 2017 yılının ilkbahar ve yazında çevrelerine yayılabilir. Burcunuz size dikkatli olmanızı tavsiye ediyor. Bu burcun bekar kişileri için yıldızlara göre ruh eşleriyle tanışmak için en büyük şans geliyor. Belki uzun bir süre sonra toplum içine geri döneceksiniz ve karşı cinsin varlığının keyfine varacaksınız. Mutlu bir ilişki yaşayan kişiler çok istikrarlı ve uyumlu bir dönem yaşayacaklar. Bu nedenle bu zaman uzun vadeli planlama için uygundur. Bir sonraki adımı atmaya korkmayın. Ayrıca diğer sorunları önlemek için iş yerinde yeterli zamanı harcamanız gerekir.

Burcunuz Kova'ya göre huzurlu ve sakin bir sonbahar geçireceksiniz. Kariyeriniz daha iyiye gidecek ve başarılı olacaksınız. Yüksek tempolu bir iş yürütüyorsanız ve azimle bunu sürdürürseniz ödül harika olacak. Bir süreliğine programınızı çalışmak için değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Buna değip değmeyeceği konusunda artıları ve eksileri dikkatle değerlendirin. Kuşkusuz doğru bir şekilde seçeceksiniz. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız mesela arkadaşınızdan tavsiye istemekten korkmayın.

Bu yılın sona ermesiyle birlikte durumlar sakin kalacak ve bu nedenle Noel zamanı civarında zamanınızı aileniz, partneriniz ve kendinize ayırabilirsiniz. İlişkilerdeki durumlar istikrarlı olacaktır. Bekar olanlar cesurca flört edebilir ve romantizmin tadını çıkarabilirler. Ayrıca geçmiş olaylar hakkında da düşüneceksiniz. Kova kişiliği 2017 yılında çok daha güçlü hale geliyor. Sağlığınızı düşünün ve önlem alın. Sıcaklıktaki sık değişiklikler vücudunuza iyi gelmeyecektir.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): Neptün tarafından yönetilen bu dünya burçta doğan insanlar genellikle empatik ve duyarlı doğaları ile başarılı olurlar. 2017 burç yorumları Balık'ı yeteneklerini sadece ilişkileri söz konusu olduğunda değil özellikle kariyerlerinde de kullanmaları için zorluyor. Geçen yıl burcunuz ve yıldızlar sizi huzurlu bir yola doğru götürüyordu, ancak bu yıl sadece belirli bir tane değil pek çok zorlukla karşı karşıya geleceksiniz. Özellikle de yaz geldiğinde. Yılın sonunda durumlar yine sakinleşecek ve Balıklar yeniden uyum ve konforun tadına varabilecekler.

2017 yılının başlamasıyla birlikte işinizden eskiden olduğu gibi keyif almadığınızı görebilirsiniz. Burcunuzun öngörüsüne göre bunu değiştirme şansına sahip olacaksınız. Ancak riske değip değmeyeceğini değerlendirin. Yıldızlar bu dönemde çok istikrarlı değildir. Bahar aylarına kadar beklemeyi tercih etmelisiniz.

Balıklar uzun vadeli ilişkilerde partnerinizi oldukça ihmal ettiğinizde küçük bir krizin ardından yeni bir uyumun keyfine varacaksınız. Bekar kişiler canlanacak, özellikle Haziran ayında bir şirket için girişimde bulundukları zaman ruh eşlerini arayacaklar. Hemen o anda verimli bir dönem başlar, bu yüzden gözlerinizi açık tutun ve bu eşsiz fırsatı boşa harcamayın.

Özellikle 2017 yılının ilk yarısından sonra Balıkları memnun etmek zor olacak. Sadece dişlerinizi gıcırdatırsanız ve yolunuzda duran her şeyle kavga ederseniz zorlukların üstesinden gelmeyi yönetebileceksiniz. Söz konusu olan kariyeriniz olduğunda bu özellikle doğrudur. Karmaşık ve zorlu bir proje karşınıza çıkacaktır. Başta korksanız bile bu fırsattan çekinmeyin. Bu enerjinizin çoğalmasını gerektirecektir hatta belki de boş zamanınız pahasına. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız, her zaman bir iş arkadaşı ya da arkadaşınızdan tavsiye isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.

2017 yılı çok daha sessiz bir şekilde sona erecek. Balık bu süre içinde bir denge halinde kalacaktır. Bu süre yatırımlar ya da uzun vadeli planlamalar için uygundur. Uyumlarla rehavete kapılmayın. En yakın aile fertleri ile sorunlara karşı tetikte olun. Belki birileri bazı önemli bilgileri gizlemek isteyebilir. Daha fazlasını öğrenmek için öncelikle bir güven düzeyi oluşturmak zorundasınız. Ayrıca halihazırda düşünceleriniz başka bir yönde odaklanacak olsa bile partnerinizi de unutmamalısınız. En azından bir adım atın, daha sonra karşılıklı uyumun keyfine varacaksınız.

BURÇLARIN SEMBOLLERİ VE ANLAMLARI

Evet sevgili üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz 2017 yılı için tüm burçların özelliklerine göre yıllık burç yorumlarını sizler için paylaştık. Ne demişler fala inanma falsız da kalma diye... Hakkınız da herşeyin hayırlısı olmasını dileriz maksat muhabbet olsun diyelim 2017 herkese sağlık, mutluluk, bol para, aşk, huzur ve barış getirsin...
 
Bu yılın başında burç yorumuna göre Oğlakları yoğun bir dönem bekliyor. Kariyerinizle ilgili olarak çok başarılı olacaksınız. oğlak burcu yorumunda bu bölüm çok hoşuma gitti inşallah güzel bir yıl bizi bekliyordur. 2017 de insanlar daha vicdanlı daha barışsever daha iyi niyetli olurlar inşallah. Bizler için herkes için iyi bir yıl geçirmek dileğiyle..
 
inş cnm 2017 yılı ilk saatinde her ne kadar hoş gelmesede dilerim bundan sonra herkesin özlediği ilk başta sağlık, barış ve huzur dolu günlerle dolu bir yıl geçiririz.
 
Kova kişiliği 2017 yılında çok daha güçlü hale geliyor muş hadi bakalım .2016 Benim için pek güzel geçmedi .Millet olarakta çok sıkıntılar yaşadık. İnşallah hayırlı ,uğurlu bir yıl olur..
 
Geri
Üst