2017 yılının trend kaban modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 yılının trend kaban modelleri
Kış aylarının gelmesi demek daha kalın ve sizi sıcak tutacak kıyafetlerin giyilmesi demek anlamına geliyor.

Bazı yerler de kış ayları daha sert geçerek soğuk kendini çok daha fazla hissettiriyor. Normal ceket yada ince mont türleri sizi ısıtmaz ve sizi ısıtacak kaban modellerine ihtiyacınız olur. Kaban modelleri her sene farklı renk ve tasarımlar ile her yaştan kişilerin kış ayların da ihtiyacı olan giysilerdir. Şimdi ki konumuz da sizlere bayanlar için en trend kaban modellerinden bahsedecem.

Geçen sezon çok fazla adapte olamadığımız özellikle beli kuşaklı salaş kaban modelleri 2017 yılının trendleri arasın da yer alıyor. Kaban modelleri daha çok uzayarak hatta bileğe kadar yeni sezon da inen tasarımlar ile koleksiyonlar da yerini aldı.

Değişmeyen trend detaylardan biri de yakası tüylü ve kürklü olan kaban modelleri... Tabi bunların yanın da düğmeli kaban modelleri, fermuarlı kaban modelleri de yeni sezon da tasarımlar için de yerini aldı.

Salaş giyimden hoşlananların da oldukça tuttuğu yeni sezon kaban trendleri arasın da yer alan ve oldukça bol bir görünüm veren uzun kaban modelleri ile bu kış her zamankinden çok daha sıcak geçecek...

Sizler için yeni sezon kaban modasından seçtiğim örnekleri paylaşarak moda kaban modelleri hakkın da fikir oluşturmanız da yardımcı olmak istiyorum. Alışverişe çıkmadan önce sizler için paylaştığım trend kaban modelleri hakkın da fikir edinebilirsiniz.

3-2.JPG
4-1.JPG
2015-kaban-modelleri-ve-kombinleri-8.JPG
2017-kaban-ve-manto-modelleri.JPG
23560744d744ada0508b4005988a7a16.JPG
baştan-ayağa-beyaz-giy.JPG
bayan-kaban-modelleri-2017.JPG
bayan-kışlık-ceket-modelleri-2017.JPG
bebek-mavisi-kombinler-3.JPG
burberry-camel-rengi-uzun-kaban-2016.JPG
hakim-yaka-koton-kaban-400x525.JPG
Kaban-modelleri-bayan-2017.JPG
kadın-mont-kaban-modelleri.JPG
Oversized-Palto-Kombin.JPG
 
Yine harika tasarımlarla süslemişsin konuyu mawim. Kabanlar dan 2. gri model benimkine benziyor. Pastel tonlarında ki kabanlara bayıldım. Salaş tasarımlar bu yıl çok trend . Özellikle yan fermuar detaylar bu yıl her kaban da var. Ellerine sağlık mawi adminim .
 
Açıkcası kuşaklı modelleri ben şahsen çok tutamadım ama dediğin gibi fermuarlı olanları çok beğeniyorum. Geçen sene siyah kaşe yandan fermuarlı almıştım ama geçen mağazada yine siyah ve yandan fermuarlı bir kaban gördüm çok hoşuma gitti... Evde ki kabanımdan farkı yakasının kürklü olmasıydı ve istendiğin de bu kürk detayı çıkartılarak o şekilde de kullanılıyor sanırım bu kabana da sahip olacam çünkü inanılmaz bir rahatlığı vardı:D:D
 
Geri
Üst