2017'nin en özel halıları ile şık salonlar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017'nin en özel halıları ile şık salonlar
İşlevsel oluşu ve görünümde hoş dekoratiflikler sunuşu ile halı modelleri her sezon evimizde önemli yere sahip ürün zenginliklerindendir. Yeni trend seçenekleri ile karşınıza çıkan en yeni halı modelleri ile karşınızdayım. Beğendiğim ve pek çok odanızda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz halı tasarımlarını aşağıya eklerken en hoş görünümleri yakalamanıza destek olmaya çalıştım. Renkleri, desenleri, yeni trend şıklıkları ile her odaya salına salına giren halı modelleri hemen hemen her bayanın ihtiyacına cevap verebilecek standartta oluşu ile tüm ilgiyi üzerinde toplayabilmektedir.

2017-Kaşmir-Halı-Modelleri-1.jpg


İstikbal kalitesinin hiçbir şeye değişmediğini söyleyen bayanlar olsa da Merinos halılardan vazgeçemeyen ya da evinde Royal halı modelleri ile daha etkili görünümler elde ettiğini söyleyenlerde vardır. Birkaç sene öncesine nazaran bu halı markalarında gözle görülebilen tek değişim modaya uygun hale getirilmek amacı ile girişilen çaba olmaktadır. Renk alternatiflerinin yanında desenler ve farklı objelerin ahengi ile muhteşem bir uyum yakalanarak odadaki tüm aksesuar zenginliği ile elde edilmek istenen görünüm zenginliğinden ödün verilmemektedir.

2017-merinos-halı-modelleri-ve-fiyatları.jpg


Desenli halı modelleri ya da farklı renklerin bir araya gelişindeki estetik etkilerde harika bir vurgu yapan tasarım modelleri evinizde uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz etkileri yakalayabilme fırsatını sizlere sunabilmektedir. Anti bakteriyel özellik, anti statik özellik, güveye dayanıklılık, ısıya dayanıklılık ve solmaya dayanıklılık gibi özellikleri ile beğenilen halı modelleri son derece ahenk katıcı yönleri ile oda dekorasyonlarınızda beğenilen etkileri vurgulayabilmektedir. Son derece hoş görünümler ve dokunduğunuz zaman işte kalite budur diyebileceğiniz mobilya sektörünün en beğenilen dekor tamamlayıcısı olan halılar sizlere beklediğiniz şık etkileri sunabilmektedir.

artemis-exclusive.jpg



Üst resimde yer alan Artemis halı koleksiyonundan bir örnek de odalarınızda özellikle şık salon dekorunuzda vazgeçmek istemeyeceğiniz görünümleri sunmada başarılı bir seçenek olabilecektir. sizlerin en beğenilen tasarımlar ile odalarınızda etkiyi yakalama durumunuz oldukça kolay. Yeter ki isteyin. Güçlü ve güvenilir marka temsilcilerin arkasına sığınarak gerçekleştireceğiniz seçimler sayesinde uzun ömürlü bir değişim yakalama fırsatınız olabilecek.

istikbal-moda-halı-serisi.jpg


Klasik dekordan modern görünüme, çocuk odası dekorasyonu için gerçekleştireceğiniz tercihlerden salon dekoru ihtiyacınıza kadar her türlü seçimde oval halılar, desenli halılar, renkli halılar, çiçekli halılar, yatak odası ya da banyo için tercih edebileceğiniz halı modellerine kadar her tarzı marka mağaza katalogları ya da koleksiyonlarında yakından inceleyebilirsiniz. Bu tercihte şık bir görünüm için size sunduğum resim galerisindeki fikirler de asla beğenilmeyecek tarzlar değildir. Seçim için ne bekliyorsunuz?

pudra-desenli-2017-hali-modeli.jpg
 
Hiç kuşku yok ki evimizin olmazsa olmazıdır halılar. Bir zamanlar Shaggy halılar pek modaydı ama ben pek sevmemiştim; hijyenik gelmemişti bana. Ben, açık renk tonlu halılara bayılıyorum. Beyaz renk, odaları çok ferah çok huzurlu gösteriyor. Oğluma pek güvenemediğim için beyaz renkli halı kullanabilir miyim? Bundan emin değilim.


Oğlum biraz daha büyüdüğün de sanırım evimi baştan aşağıya beyaz halılarla kuşatacağım. Son fotoğraftaki örnek halı, tam olarak zevkime uygun; pembe ve beyazı birbirine çok yakıştırıyorum. İnsanın içi gidiyor ama zınk diye de alamıyor işte. Alışveriş merkezlerindeki halı mağazaların da fiyatlar daha da uçuk. Bana anca bakmak düşer.:(:eek:o_O
 
Geri
Üst