2018 ev dekorunda en trend renkler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2018 ev dekorunda en trend renkler
2018 geliyorken ev dekorunda yapacağınız değişiklikler adına sizlere fikir vermeye geldim baylar bayanlar. Her sezon bambaşka görünümlerle ev dekorunda daha farklı esintilerle karşımıza çıkan mobilya modelleri ve renkleri adına önemli bir değişime var mısınız? Vitrinleri süsleyecek olan 2018 ev dekorunda ne gibi renkler kullanılacağıyla ilgili gerçekleri öğrenmek ister misiniz? Resim galerimde de göz kamaştırıcılığı elinden bırakmayacak olan bu renk koleksiyonunda ruhunuzu okşayacak bambaşka tasarımlarla karşı karşıya kalabileceksiniz. Trend renk koleksiyonu belirlenirken her zevk ve anlayış göz önünde bulundurularak bambaşka oda dekorları gerçekleştirilmiş önerilerle karşınızdayım. Pastel tonlu seçimler ile oda görünümlerinde derinlik ve yoğunluk dengesini çok iyi bir şekilde dengeleme imkanı yakalayabilirsiniz. Pastel renk dedim diye lüks dekoru metalik renk ile dekoru sevenler üzülmesinler hemen. Elbette ara ara metal renklerin coşkusuna da oda dekorlarınızda yer açabilirsiniz.
1.jpg

Renk seçimlerinde parlak sarılar, yeşiller; mavi ve turuncu gibi zıt renklerin bütünlüğü; daha parlak seçimler için parlak tonlardaki metaliklerle bambaşka görünümlere de yer açabilme olanağını yakalayabileceksiniz. Canlı sarı ve yeşil tonlarını birden fazla renk tonu tercihiyle aynı ortamda kullanmak daha akıllıca olacaktır. Yeşilin aynı tonunu bir odada kullanmanız durumunda çok da istenilen bir görünüm ortay acıkmayacaktır. Daha boğucu bir hava olacaktır. Ama canlı yeşilin farklı tonlarıyla elde edilen bir oda görünümü hiçbir şeye değişilmeyecek keyif verici bir dekorun başlangıcı olabilecektir.
2.jpg

İnsanın zaman geçirdiği odaların keyifli bir dekorasyonla bütünleştirilmesi kadar özel bir istek olamaz. Yatak odasından salona; oturma odasından mutfağa ya da çocuk odasına kadar her odada zevkinizi yansıtan ve sizi yormayan bir dekor anlayışının yer almasını sağlayarak bambaşka trend görünümleri elde edebilirsiniz. Toz pembe ve mavi tonları ev dekorunda 2018 trendinde görebilecekleriniz arasında yer alacaktır. Metalik ton sevenler bu renklerle bütünleyici aksesuarlarla da trend takibini yakınen uygulayabileceklerdir. Hareketli ve çarpıcı renklerle mat on uyumunu da yapmak mümkün görülmektedir. 2018 size ne hissettiriyorsa beğenilen en trend renklerden olan beyaz, Atlantik mavisi, nane yeşili, siyah, bakır, pirinç renkleri, sarılar, pembe tonları gibi tercihlerle harika kombinler yakalayabilirsiniz.
3.jpg
4.jpg
2018-renk-trendleri.jpg
 
Geri
Üst