2018 Kışının modası çorap bot modelleri ve kombinleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2018 Kışının modası çorap bot modelleri ve kombinleri
çorap bot, çorap bot modelleri, çorap bot modelleri nasıl kombin edilir, çorap bot nasıl giyilir ile ilgili bilgileri sizler için hazırladığımız bu konumuz da bulabilirsiniz.

Kışa damga vuran moda trendlerinden biri de şüphesiz ki çorap bot ve çizme modelleri oluyor. Geçenler de uğradığım zara mağazasın da çok şık bir kombin altında ki çorap bot dikkatimi çekerek ilk kez bir çorap bot modelini orda denemiştim. Denediğim de esnek bir yapısı olduğu için ne kadar rahat bir kullanımı olduğunu o anda hissettim . Adından da anlaşılır üzere çorap botu adeta bir çorap giyer gibi giyiyorsunuz ve buda zaten kullanımının rahatlığı açısından ilk tüyoyu size veriyor.

Moda dünyasının ünlü markaların da başlayan bu çorap bot modası kısa sürede hızla yayılarak şu anda hemen hemen tüm ayakkabı mağazaların da yerini alarak satışa sunuluyor.

Araların da dünyaca ünlü güzellerin de tercih ederek kullandığı çorap bot modellerini nasıl giyerim ve kombinlerim diye merak ediyorsanız sizler için birazdan bazı örnekleri paylaşacam.. Ben özellikle siyah süet çorap bot modelini çok sevdim ve en kısa sürede kesinlikle satın almak istiyorum hem gece hemde gündüz rahat ve şık bir şekil de istediğiniz kıyafetle kombinleyebilirsiniz. Hatta şık bir abiye elbise altına bile çorap siyah süet bot modeli oldukça şık bir kombin tamamlayıcı olacaktır.


Çorap çizme modelleri ve kombinlerini gördünüz mü?

42899_1.JPG
bot modelleri.JPG
bot.JPG
c.igte.JPG
çorap bot.JPG
kombin.JPG
pixiz-28-08-2017-19-31-24.JPG
süet çorap bot.JPG
topuklu bot.JPG
Zaraglitteryboots3-1024x768-1-1024x768.JPG
 
bu botların adı çorap botmuymuş bilmiyordum ama son zamanda alışverişe çıktığımda sıklıkla görüyorum benim bileğim çok ince olduğu için normal botların çoğu geniş duruyordu buda benim hoşuma gitmiyor ama çorap botların bilek kısmını streç gibi saracağını ve düzgün duracağını düşünüyorum bunun için ilk fırsatta bu botlardan almak isterim
 
kesinlikle bu çorap botları tavsiye ederim eğer denemediyseniz ilk bakışta giymesi zor gibi görünür olsada inanın çorap gibi esnek bir şekilde rahatlıkla giyilip ayağın bilek kısmını sarıyor ben geçen stradivairus ve zara da denedim hem fiyatlarıda gayet makul hatta stradivarius da isterseniz çorap botların çizme versiyonlarıda var benim bileğim ince olduğu için streç tarzı çorap botları çok benimsedim kıyafetlerle çok şık kombinler yapılabilir
 
Geri
Üst