2019/2020 sezonunun trendi ekose desenler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2019/2020 sezonunun trendi ekose desenler
moda güncel, ekose kaban modelleri, ekose pantolon modelleri, ekose pantolon kombinleri, ekose modası ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Yeni sezonun hiç şüphesiz en büyük moda trendlerinin başın da ekose desenleri geliyor. Aslın da ekose desenler yıllardır moda dünyasın da her zaman için önemli bir detay olmakla birlikte her zaman için giyim sektörün de yer almıştır. Fakat yeni sezon moda trendlerine baktığımız da ekose desenlerinin diğerlerine göre daha çok ön plana çıktığını görüyoruz. Özellikle sonbahar kış modasın da kaban modellerinden pantolon ve elbiselere eteklere kadar her yerde bir ekose rüzgarı esecek;)

Geçen sezon de daha çok gömlek modellerin de tercih edilen ekose desenler yeni sezon da bir çok giyim modelin de ön plana çıkartılarak bayanların vazgeçilmezi haline gelecek..

Ekose desenli kıyafetler, günlük yaşantımızdan ofis ve iş ortamına kadar birçok alan da bayanlara oldukça şık kombinler hazırlarken modanın da gerisin de kalmamanın garantisini bizlere sunuyor.

Ekose desenli kıyafetleri kombinlerken mutlaka dikkat edilmesi gereken önemli ayrıntılar vardır. Sizler için ekose desenli kombin örneklerini ve dikkat etmeniz gereken ayrıntılar hakkın da bilgileri paylaşıyoruz.


ekose kombin önerileri.JPG
ekose modası.JPG
ekose modelleri.JPG
ekose pantolon kombin.JPG
ekose pantolon.JPG
ekoseler nasıl kombinlenir.JPG
en güzel ekose modelleri.JPG
moda güncel.JPG
yeni sezon moda.JPG
yeni sezon mode.JPG


Her ne kadar ekose desenler ciddi bir duruşa sahip olmuş olsa da eğer doğru bir şekil de kombin yapıldığın da oldukça spor bir giyime sahip olacaktır. Yeni sezon da bayanların vazgeçilmezi olan tayt modellerinde de sık sık karşımıza çıkan ekose desenli tayt modellerini düz renk kazak modelleri ile kombin yaparak spor bir giyim elde edebilirsiniz.

Eğer ekose desenli bir kombin yapacaksanız alt ve üstün ekose desenlerinin mutlaka takım olarak tercih edilmesi gerekir. Eğer alt farklı ekose üst ise farklı bir ekose ise bu gözü çok fazla yoracağı gibi kombin olarak da alakasız olacaktır.

Eğer ayrı ayrı bir kombin yapacaksanız da alt ve üsttün mutlaka birbiri ile ilişkili olması gerekiyor. Eğer üsttü bir ekose düşündüyseniz alt kısıma düz bir renkten oluşan parça ile kombininizi tamamlamanız gerekiyor. Ekosenin en çok yakıştığı renk nedir diye sorarsanız şüphesiz ki kırmızı renk diyebiliriz. Kırmızı ekoseli desenlerden oluşan giyim modelleri yeni sezonda da yerini alarak moda sever ile buluşuyor.

Kombininizi tamamlayacak ve daha şık bir görünüm elde edeceğiniz çanta, kemer ve aksesuarlarınızı da ekose kombinlerinize dahil etmeyi unutmayın;)
 
Geri
Üst