Bayan Saç Kesim Trendleri Havalı Modeller

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Bayan Saç Kesim Trendleri Havalı Modeller
2019 bayan saç kesim modelleri 2019 saç kesim trendleri ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

2019 BAYAN SAÇ KESİM MODELLERİ ÇOK HAVALI


Her yıl olduğu gibi yeni saç trend örnekleri ile karşınızdayız. Biz bayanların saç kesim modelleri biraz daha beylere göre fazla olması şansımız. Bu sezonun bayan saç kesim örneklerine baktığımızda hareketli çok havalı gösteren modeller yer almakta. Eminim sizler de çok beğeneceksiniz. Özellikle kısa saç modellerinde kesimin daha canlanması daha havalı görünmesi için saçların kesimine hareket katmak olağanüstü bir şey. Özellikle aşağıdaki saç kesim modeli kısa bir model ama hareket ve hacim katılarak sıradanlıktan kurtulması sağlanmış. Sizce de çok havalı bir kesim değil mi?

2019 kisa sac kesimi.jpg


2019 SAÇ KESİMLERİNİZE KAHKÜL MUTLAKA EKLETİN

2019 saç kesim trendleri arasında kahküller yine vazgeçemediklerimizden olmuş. Kahkül modelli bir saç kesimi için özellikle geniş alına sahip olanlar kahkülü mutlaka tercih etmeliler diye tavsiye etmek istiyorum. Uzun bir saç kesim modeli istiyorsanız uzun kahküllerle daha rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Örneğin bağladığınızda kahküllerinizi de bağladığınız alana katabilirsiniz. Saçlarınız ince telli ise hareket katmak için bob kesim modelleri hala trendliğini koruyor. Bu şekilde hareketli hacimli saçlara sahip olabilirsiniz. Bob kesim oldukça rahat kullanıma sahip şık ilgi çeken örneklerden. Kulak hizasında kestirilebileceği gibi omuzun hemen üstünde de bob model örneklere rastlayabilirsiniz. Kahküllü bir kullanım da bob kesiminize hareket katacaktır demiştik zaten.

2019 bob kesim modeli.jpg


2019 BAYAN UZUN KESİM MODELLERİ

Kısa saç örneklerini gördük şimdi de saçlarından vazgeçemeyenlere uzun saç trendleri neymiş hep birlikte inceleyelim. Son yıllarda kısa saç kesim modelleri daha çok tercih edilse de uzun saçlarından vazgeçemeyenlerin sayısı da bir o kadar fazla. O yüzden uzun saç sevenlere saçlarına farklılık ve tarz katacak kesim örneklerini sunacağım. Uzun saç herkese göre değişkenlik gösterir. Örneğin bana göre bele kadar saç uzun saçtır. Size göre omuzu geçen saç uzun saç kategorisine girmektedir. Olabilir mümkündür ama aslında uzun ve kısanın ortasında orta saç modeller de bulunmakta. Uzun saç kesimlerde de katlı kesimlerle her zaman sıradan uzun saç modelinize biraz hareket katmış olursunuz ki bir de üstüne ombre ya da balyaj attırdığınızı düşünün harika bir görünüme kavuşacaktır. Hemen aşağıda gördüğünüz gibi balyaj uzun saçlara harika bir görünüm katacaktır. Balyaj nedir nasıl uygulanır örnekleri ile birlikte bu yazımızda bulabilirsiniz.

balyajlı uzun sac kesimi 2019.jpg



2019 orta boy sac kesim modeli.jpg
 
Geri
Üst