2019 Çizme modasın da trendler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2019 Çizme modasın da trendler
çizme modelleri, çizme modası, diz üstü çizme modelleri, topuklu çizme modelleri, en yeni çizme modelleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Sonbahar kış aylarından itibaren giyilmeye başlayan çizme modelleri farklı renk ve tasarımlar ile bayanların gözdesi olmaya devam ediyor. Modanın asla değişmeyen trend bir parçası olan çizmeler, günlük ve özel günlerin de kombinlerinizi tamamlayan aranılan bir parça olarak yer alıyor.

Zengin ve şık seçenekler ile bayanların gönlünü cezbedecek en yeni çizme modelleri 2019 yılın da yine trendler arasında yer alıyor.

Çizme modellerinin asla değişmeyen renklerinin başın da yine yeni sezon da siyah yer alıyor. Bunun yanın da diğer trend renkler kahverengi ve gri tonların da çizmeler yer alıyor.

Şık kıyafetleriniz ile kombinleyebileceğiniz abiye çizmeler de 2019 yılın da oldukça göz kamaştırıcı tasarımlar ile bayanların içini ısatacak;)

diz üstü cizme modelleri.JPG


en yeni cizme modelleri.JPG


Bir süredir devam eden diz üstü çizme modelleri trendi yeni sezon da yine davam ediyor. Oldukça dikkat çekiçi diz üstü çizme modelleri, deri ve süet tasarımlar ile bayanların kombinlerini iddialı bir şekil de tamamlıyor. Özellikle mini etek, elbise ve şortların altına çok şık ve dikkat çekici duran diz üstü çizme modelleri bayanların şıklığını tamamlamaya yardımcı oluyor.

cizme kombinleri.JPG


Bağcıklı çizme modelleri, desenli ve çiçek desenli çizme modellerinin yanısıra nakışlı çizme modelleri enler arasın da yer alıyor. Hem spor hem de klasik giyimleriniz ile tamamlayabileceğiniz çizme modelleri, rahatlığına ve şıklığına düşkün bayanlara hitap ediyor.

2019 çizme modası oldukça zengin seçenekler ile farklı markaların yeni sezon koleksiyonların da yerini alırken tabi bize de "hangisini alsam acaba" seçeneği kalıyor:)

cizme modelleri.JPG

topuklu cizme modelleri.JPG


Çizme modelinizi seçerken bacak boyunuzu ve kullanacağınız ortamları mutlaka göz önün de bulundurmanız da fayda olacaktır. Eğer giyim tarzınız da miniler ve kısalar yoksa diz üstü çizme modellerinden ziyade tam dize kadar yada hemen diz altın da biten çizmeleri tercih etmelisiniz.


Yine sezonun trendleri arasın da bacağı sıkı sıkı saran streç çizmelerin de olduğunu söyleyebilirim. Deri ve süet çizmelerin yanın da yeni sezona bir de kadife çizmelerin de eklendiğini belirtmek isterim.

Rahat bir stil için topuksuz çizme modelleri tam size göre olacaktır. Çizme modeli seçerken günlük mü yada özel günler de mi kullanacağınızı göz önün de bulundurmalısınız. Tabi bunun yanın da yapacağınız kombinler de çizme seçimin de büyük önem taşır.
 
Geri
Üst