2019 tesettür gelinlik modelleri yepyeni tasarımlar

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
2019 tesettür gelinlik modelleri yepyeni tasarımlar
2019 tesettür gelinlik modelleri tesettür gelinlik yeni modeller ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

2019 TESETTÜR GELİNLİK MODELİ EN GÜZEL SİZİNKİ OLSUN


Gelinlik en özel gününüz olan evlendiğiniz gün mutluluğunuz ile birlikte taçlandırdığınız o özel ve belki de bir kez giyebileceğiniz kutsal şey. Tercih ederken titiz davranmanız doğal. Tesettür modası artık o kadar gelişti ve gelişmeye devam ediyor ki her zevke uygun modeller hep elinizin altında. İnternete girdiğinizde modelleri bir bir görebilmek mümkün. Yaz aylarına yakın düğün nişanların artmasıyla da tasarımcıların harıl harıl çalıştığı yeni yaz dönemine yepyeni modellerle karşımıza çıktığını görüyoruz. Her yıl eskilerine yeni modeller ekleniyor tercih edebileceğiniz model sayısı da çoğalıyor. Kışa kadar düğünlerin devam ettiği bu günlerde de sizlere bu sezon modelleri üzerine konuşurken tavsiyelerde bulunacağız. Gelinliklerle beraber gelin başı duvaklar gelin çiçeği ve daha birçok gelin aksesuarları ile görselleri de sizlerle paylaşacağız.

tesettur gelinlik kabarik model.png



2019 TESETTÜR GELİNLİK EN ÇOK TERCİH EDİLENLER

Bu yılın gelinlik örneklerini incelediğimizde kolları dikkatimizi çekiyor. Tesettur kıyafetlerde oldukça tercih edilen ispanyol kolları gelinliklerde de görmek mümkün. Kollara verilen bu süs detayı şık bir uyum ve güzellik sağlayacağa benziyor. Yeni sezon tesettür gelinlikler sade modellerden çok gösterişli modellere kadar değişiklik gösteriyor. Örneğin ben prenses tesettür gelinlik modeline bayıldım. Gösterişli ihtişamlı bir model ve özellikle biraz balık etli gelinleri kapatıcı rolü de olacaktır diye düşünüyorum. Yine harika modellerden biri de bu yıl da çok tercih ediliyor tesettürlü gelinler tarafından a kesim tesettür gelinlikler. Üst kısımda göğüsü saran bir yapısı olan a kesim gelinlik aşağı doğru a seklinde bir açılımı vardır. Her mekanda kullanışlı ve kullanımında çok rahat edeceğiniz bir modeldir diyebilirim. Buradan en sevilen kabarık tesettür gelinlik modellerini inceleyebilirsiniz.


tesettür prenses gelinlik modeli.jpg


a kesim tesettur gelinlik.jpg


GÖSTERİŞTEN UZAK SADE TESETTÜR GELİNLİKLER

Gösterişi ihtişamı sevmeyenlere de sade gelinlikler bu yılın çok tercih edilenlerinden. Çok sade olmasını istemiyorsanız kollarında şık dantel detalı modelleri tercih edebilirsiniz. Sade gelinliklerde özellikle kollarda taş işlemeler harika bir görünüm katacaktır. Özel dikim gelinlik yaptırıyorsanız çok sadeden ziyade biraz hareket katabilirsiniz.

2019 EN ÇOK TERCİH EDİLENİ 3 BOYUTLU GELİNLİK

Üç boyutlu tesettür gelinliği anlata anlata bitiremeyebilirim. Baştan aşağı kadar ihtişam ve özen. Üç boyutlu olmasının sebebi şık taşlar çiçekler motiflerle bezenmesi ve her gören genç kızın da buna düşmesi diyebilirim. Üzerinde çok işlem olduğu için illaki maliyeti de biraz pahalı olabiliyor bu gelinliklerin ama bir kereye değer mi derseniz değer. Eğer düğününüz de büyük ihtişamlı bir mekandaysa hiç düşünmeyin bu gelinlik modeli sizin olmalı bence. Hem tesettürlü hem açık gelinler için şahane bir model olabilir üç boyutlu gelinlik modelleri.

3 boyutlu tesettur gelinlik.png
 
Geri
Üst