2020 Survivor gönüllüler takımından Cemal Can kimdir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2020 Survivor gönüllüler takımından Cemal Can kimdir?
2020 survivor yarışmacıları, cemal can kimdir, cemal can canseven, cemal can canseven danla bilic

2020 Survivor yarışması tv8 kanalın da geçtiğimiz günler de başladı. Birçok kişinin büyük bir heyecan ve merakla izlediği survivor yarışmasının yeni sezon ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları oldukça beğeni toplarken bazı yarışmacılar da dikkatlerden kaçmayarak merak uyandırmaya başladı.

Birçok kişinin yakından tanıdğı ve bazılarının da yarışma da ilk kez gördüğü gönüllüler yarışmacılarından oldukça medyatik bir ismi sizlere konumuz da paylaşmak istiyoruz.

Son zamanların en ünlü youtuber isimlerinden biri olan Cemal Can Canseven dikkatleri yarışma da üzerine çekmeyi başararak göstermiş olduğu performansla da beğeni kazandı. Acun ılıcalının da Cemal Can için " ondan böyle bir performans beklemiyordum beni çok şaşırtı" açıklamasını da paylaşmadan geçemicez;)

Cemal Can Canseven sosyal medyayı oldukça aktif kullanan bir kişi olarak özellikle fanları sosyal medya üzerinden bulunuyor.Sosyal medya ve youtube kanalın da çektiği videolar ile üne kavuşan Cemal Can hakkın da merak ettiğiniz bilgiler sizler ile...



CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR? KAÇ YAŞIN DA NERELİ?

survivor cemal canseven.JPG

cemal can.JPG


Cemal Can Canseven, sosyal medya fenomeni olarak birçok kişi tarafından tanınan bir kişidir. Çektiği videolar ile adından sıklıkla söz ettiren Cemal Can 24 yaşın da olup İzmir doğumludur.

Babası Selanik göçmeni olan Cemal Can'ın annesi ise Rize'lidir. Kendisinden tam 9 yaş büyük bir de ablası bulunuyor.Lise eğitimini İzmir de tamamlayarak İstanbul yedi tepe üniversitesin de reklam tasarımı ve iletişim bölümünü okumaya başlamıştır. Bu arada okulunu dondurup dj academy de dj lik eğitimi almaya başlamıştır.

Üniversite yılları zamanın da yine kendisi gibi ünlü youtuber olar Danla Bilic ile tanışarak bu tanışıklıkları oldukça sıkı dostluğu dönüşmüştür.


DANLA BİLİÇ KİMDİR? KAÇ YAŞIN DA NERELİ?

danla bilic.JPG


Danla Biliç 5 Ekim 1994 Kütahya doğumludur. Survivor gönüllüler yarışmasının öne çıkan isimlerinden biri olan ünlü youtuber ve sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven ile çok yakın arkadaşlardır.Danla Biliç'in gerçek adı Neslihan Damla Akdemir dir. Özellikle you tube kanalın da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile kısa sürede inanılmaz bir üne kavuşmuş ve kendisine fenomenler arasına girmeyi başarmıştır.

Son zamanlar da yaptırmış olduğu çekik göz ameliyatı ile de gündeme gelerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kendi makyaj markasını oluşrarak internet üzerinden de satış yapmaya başlamıştır. Beykent üniversitesi psikoloji bölümün de ikinci sınıfa devam eden Danla Biliç, şimdiler de ise Makyaj Avcıları adlı yarışma programın da kendisi gibi sosyal medya fenomenleri olan Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır..
 
Geri
Üst