29 Ağustos 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

TİTAN

*Melekler Mekanı*
29 Ağustos 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları
29 ağustos burç yorumu, günlük burç yorumları, 29 ağustos 2014 burç yorumları


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için güzel bir gün diliyor ve 29 Ağustos 2014 Cuma Günlük Burç Yorumlarını bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


burç2.jpeg




Koç

Bugün yapacağınız görüşmeler, gideceğiniz yerlerde karşılaşabileceğiniz olaylar ya da insanlar kısaca hemen herşey size mutluluk verecek durumdadır. Eğer tatil ya da aile ziyareti için yaşadığınız yerden uzak bir yere gitmişseniz ya da böyle bir yolculuk için bugün harekete geçmişseniz son derece olumlu ve rahat bir yolculuk yapacağınızdan şüpheniz olmasın. Sevdiğiniz ve anlaşabileceğiniz insanlarla bir arada bulunabilir, dinlendirici veya eğlenceli şeyler yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerle ilgili ve sizi memnun edebilecek olan bazı haberler almanız da olasıdır. Duygusal olarak son derece uyumlu ve hoş görülü yapıda olmanıza rağmen karşı cins ilişkileriniz beklediğiniz seviyede olmayabilir. Duygusal ilişkilerinizdeki vasatlık sizden değil karşınızdaki kimsenin yapısından kaynaklanmaktadır.

Boğa

Bugün karşı cins ilişkileriyle ilgili bir gelişme ya da haber bekliyorsanız hayal kırıklığına uğramanız olasıdır. Karşı cins ilişkileriniz tatmin edici olmaktan uzaktır. Eğer evli ya da sürekli bir ilişkiniz varsa birlikte olduğunuz kimseyle hafif bir anlaşmazlık yaşamanız olasıdır. Bu anlaşmazlık çok önemsiz bir şey olabilir fakat canınızın sıkılmasına ve birçok konuda isteksizlik duymanıza sebep olabilir. Genel olarak dikkatsiz ve dağınık yapıda olacağınız için karşılaşabileceğiniz anlaşmazlıklara sizin tutumlarınız da sebep olabilir. Maddi konularda hesapsız davranmaya ve elinizdeki parayı gereksiz yere saçıp, savurmaya uygunsunuz.

İkizler

Bugün çevrenizde olumsuz hayallere sahip kimseler bulunabilir. Onların herşeye olumsuz gözle bakmalarından etkilenmemeye çalışmalısınız. Eğer siz de onlara uyarsanız, gününüzü boşa geçirmiş olursunuz. Siz bir kadınsanız bir erkekten önemli bir hediye almanız ya da büyük bir iyilik görmeniz mümkündür. Siz bir erkekseniz iş hayatınız alışılmadık bir hareketlenme kazanabilir. Bir çok konuda başarılı olabilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun güzel yolculuklara ve yoğun sosyal aktivitelere açıksınız. Bugün ayrıca yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır. Fiziksel zayıflıklarınız varsa bunlar daha olumlu hale gelebilirler.

Yengeç

Bugün pahalı bir hediye almanız ya da karşı cins ilişkilerinizle ilgili olan, hiç beklemediğiniz bir gelişmeye sevinmeniz olasıdır. Dikkat edeceğiniz tek şey, gelişmelerden şımarmamak ve ayaklarınızı yere sağlam basmaktır. Fazla büyük hayaller kurmaya başlar ya da kendinizi dev aynasında görürseniz bu hayallerinizden uyanmanız üzücü olabilir. Herşeyi gerektiği gibi değerlendirmeli ve akılcı davranmalısınız. Bugün alkollü içkilerden de zarar görmeniz olasıdır. Eğer içkili bir yer ya da toplantıda bulunursanız ölçülü davranmanız ve gerek alkolde gerekse ağzınızdan çıkan sözlerde aşırılıktan kaçınmanız gerekmektedir. Bir kadınla olan ilişkileriniz son derece yumuşak bir yapı kazanabilir.

Aslan

Bugün karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz. Siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğin bugün sizden uzakta olması ya da ihmalci tutumuyla canınızı sıkması olasıdır. Siz bir erkekseniz davranışlarınızla birlikte olduğunuz kadını kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun bugün çevrenizdeki kimselerden birinin aşırı maddiyatçı tutumu sizi şaşırtabilir. Bu insan hakkındaki görüşünüz tamamen değişebilir. Çevrenizdeki kimselere haksızlık yapabilir, gereksiz yere üzerlerine gidebilir ve sevdiğiniz kimseleri istemeden üzebilirsiniz. Sizi çok uğraştıran ve bıkkınlık seviyelerine getirmiş olan bazı işleri tamamlayıp, rahatlamanız da olasıdır.

Başak

Bugün karşı cinsle yeni arkadaşlıklar kurmaya açık ve bu konularda şanslısınız. Ancak üzerinizdeki kararsız yapınız nedeniyle aşk hayatınızla ilgili fırsatları değerlendiremeyebilirsiniz. Eğer bu konuda çıkan bir fırsatın bir daha elinize geçmeyeceğini zannediyorsanız ne yapıp yapıp, gerekli girişimde bulunmalısınız. Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz. Bu durumda aile büyüklerinizden ya da sevdiğiniz bir dostunuzdan gereken desteği görebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey, her ne olursa olsun zamanında davranmak ve geç kalmaktan kaçınmaktır.

Terazi

Bugün tatil ya da ziyaret gibi bir amaçla yaşadığınız yerden uzakta bulunuyorsanız ya da bir yolculuğa çıkmak üzereyseniz yolculuklarda şanslı olduğunuzu bilerek rahat davranabilirsiniz. Eğer yolculuk durumunda değilseniz önceden planlanmadığı halde bazı arkadaşlarınız sizi arayıp, bir yerlere götürmek için zorlayabilirler. Hatta bu yüzden bazı planlarınızı da ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bu durum gerçekleşirse aklınız ertelediğiniz planlarınızda kalmasın çünkü yeni gireceğiniz durumlar sizin için çok daha verimli olabilirler. Karşı cins ilişkileriniz de rahat ve dinlendirici seviyededir. Birlikte olduğunuz kimsenin hoşunuza giden sürprizleri olabilir

Akrep

Bugün karşı cins ilişkilerinde inanılmaz derece şanslı olmanıza karşılık, bu konularda dayanılmaz derecede huysuz olabilirsiniz. Bu durumda sizi beğenen ya da çevrenizde dolanıp, iltifat eden kimseleri huysuzluğunuzla bezdirmeniz ve aslında istediğiniz halde yakınlık kuramamanız olasıdır. Parayla ilgili şeylerde şanslısınız. Yapmayı planladığınız masrafların çok azıyla günü kapatmanız olasıdır. Pahalı hediyeler vermeye ve almaya açıksınız. Yakınlarınızın sizi sevindirecek sürprizleri olabilir ve yine aynı şekilde siz de çevrenize hoş sürprizler yapabilirsiniz. Bugün olabilecek olan gelişmeler önümüzdeki günler için bazı planlar yapmanıza sebep olabilirler.

Yay

Bazı duygusal karışıklıklarınız olmasına rağmen bugün her konuda inanılmaz derecede şanslısınız. Şansınız, karışık duygusal yapınızdan kaynaklanan hatalarınızı örtecektir. Karşınızdaki kimselere istemeyerek kırıcı davranabilir ya da olmadık şeyler söyleyebilirsiniz fakat büyük ihtimalle onlar bunu ya farketmeyecekler ya da fazla üzerinde durmayacaklardır. Eğer kendinizi kontrol altında tutabilir de söz konusu hataları yapmazsanız insanlara istediğiniz herşeyi yaptırtabilirsiniz. Siz evli bir insansanız sizin ısrar ettiğiniz bir konu eşiniz tarafından da kabul edilecektir. Eğer yalnız bir insansanız istediğiniz kimseden hoşunuza gidecek bir cevap alabilirsiniz.

Oğlak

Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır. Bu durumda ya planlarınızı iptal etmek veya önemli fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Durum sizi fazlasıyla sinirlendirse bile kendinize hakim olursanız hem tatsızlıkların çevrenize yayılmasını önlemiş olursunuz hem de yeni bir hareket planı yapabilirsiniz. Bazı kimselerin sizin hakkınızda olumsuz dedikodular yapmaları ve önemli bir sırrınızı çevreye yaymaları da olasıdır. Bu olduğu takdirde söylentileri kabul etmeniz ve haklı olduğunuz yönleri ortaya koymanız reddetmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Kova

Şanslı bir gününüzdesiniz. Uzak bir yerden gelen güzel bir haber ya da yine uzak bir yerden gelen sevdiğiniz bir kimse olabilir. Fiziksel olarak son derece güçlü ve hareketlisiniz. Hemen hemen her durumda çok fazla aceleci davranabilir ve bu aceleciliğinizle olmadık sakarlıklara sebep olabilirsiniz. Bugün aile büyüklerinizden gelen bir sevinç yaşayabilirsiniz. Sizin planlarınız ve isteklerinizle ailenizin ya da aile büyüklerinizin isteklerinde çakışma olabilir. Uzun zamandan beri yapmak isteyip de yapma imkanı bulamadığınız bir çok şeyi yapmanız olasıdır. Duygusal hayatınız oldukça güçlü ve diğer alanlarda karşılaşabileceğiniz zorlukları bile size unutturabilir

Balık

Cinsiyetiniz ne olursa olsun bugün erkeklerle iyi anlaşabilir ve özellikle iş hayatınızda verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Fiziksel rahatsızlıklarınız varsa onlardan kutulabilir ve çok daha güçlü hale gelebilirsiniz. Siz bekar bir kadınsanız evlilik konusu gündeme gelebilir ve bir karara bağlanabilir. Siz bir erkekseniz kadınlara son derece çekici görünebilirsiniz.Özellikle siz bir nakil aracı kullanıyorsanız her zamankinden daha uyanık olmaya gayret etmelisiniz. Yolculuk durumlarının dışında, bazı anlaşmazlıklara, yanlış anlamak ya da anlaşılmaktan dolayı karşılaşabileceğiniz bazı zorluklara açıksınız. Sizin için günün en olumlu etkileri karşı cins ilişkilerinizdeki sevindirici gelişmelerdir.
 
Geri
Üst