3 saat sonra ertesi gün hapı aldım hamile kalır mıyım

Seymos

Yeni Üye
Üye
3 saat sonra ertesi gün hapı aldım hamile kalır mıyım
Merhaba ben 21 eylülde adet oldum 6 ekimde korunmasız ilişki yasadım 3 saat sonra ertesi gün hapı aldım 18 ekimde adet kanamam oldu 5gun surdu yerlesme kanaması olabilir dıye 28 ekimde ve 6 kasımda kan testi verdım ve sonuç 0.10 idrar testi de yaptım negatif 9kasımda ultrasonla baktırdım sag yumurtalıgımda polistik over var 2cm ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gebelık gözükmedi bu arada 6 ekimden sonra birdaha ilişkim olmadı gec döllenme gibi bişi olması mümkün mü en son ki ilişkinin üzerinden 37 gun gectı 12 kasımda tekrar kan verdı sonuc yıne 0,10 ve 37gundur bidaha ilişki yasanmadı bugun adet olmam gerekirken olmadım hamilelik ihtimalim var mı
 
Selamlar, aynı soruyu değişik başlıklar ile soruyorsunuz. Ertesi gün hapı almışsınız üç saat sonra zaten hamile kalma ihtimaliniz yok onun haricinde kan testi yaptırmış ve ultrason ile baktırmışsınız gebelik söz konusu mümkün değil olamaz geç döllenme vs de mümkün değil. Hamile değilsiniz neden bu kadar stres yapıyorsunuz anlamış değilim.
 
Durumunuzu anlıyorum. Ama bu şekilde hamile kalma ihtimaliniz yok. Ertesi gün hapını zaten almışsınız hamile olmanıza mümkün değil gözü ile bakıyorum. Sizde müsterih olabilirsiniz hamilelik böyle olamaz asla olamaz !
 
Geri
Üst