5 ayda 36 kilo verdiren çay ile kilolara elveda

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
5 ayda 36 kilo verdiren çay ile kilolara elveda
5 ayda 36 kilo verdiren çay 5 ayda 36 kilo verdiren çay tarifi ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

KİLO VERMEK İÇİN HER ŞEYİ DENEDİNİZ Mİ?


Kimisinin metabolizması yavaş çalıştığı için doğal olarak kilo vermek istediğinde çok yavaş kilo verebiliyor. Aslında isteyince insanoğlu her şeyi yapabiliyor ama sanırım tam anlamıyla istemek gerekiyor kilo vermeyi de. Kilo vermek için çok şey denedim ama yine de veremiyorum ya da verdiğim zaman alıyorum aynı kiloları diyenlere önerilerde bulunacağız. Yıllar önce magazin programında yayınlanan bir ropörtajda bir kişinin 5 ayda 36 kilo verdiğini dinlemiştim. Aktarlar derneği başkanının verdiği bu mucize çay tarifi ile 36 kilo veren kişi herkese bu çayı tavsiye etmişti. Kilo vermek için aktardan alacağınız birkaç çeşit ot ile hazırlayacağınız çay ile kilolarınızdan kurtulabilirsiniz siz de. Doğanın en güzel yanı hastalıkların her çarenin çözümünü bize sunmasıdır ki zayıflamak yağ yakmak için de bitkilerden yardım alabiliriz. Kilolarınızdan kurtulmak için hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermek için bu çayı denemelisiniz.

9 hayat cayi.jpg


5 AYDA 36 KİLO VERDİREN ÇAY TARİFİ


Çayın mucidi buna 9 hayat çayı demiş içerisinde 9 ayrı ot bulunduğu için böyle bir isim takmış olmalı. Bizim isimle alakamız yok içeriği ve verdirdiği kilolar bizim için önemli olan değil mi hanımlar? Neyse tarife geçelim yavaş yavaş tüm detayları da belirteceğim ki doğru ve hiç bir detayı atlamadan kilolarımızı verelim.

9 hayat çayı için gereken malzemeler:
Mate çayı
Kekik ama beyaz bilye kekik olmalı aktara söylediğinizde size doğru kekiği verecektir.
Çoban çökerten
Barut ağacı kabuğu
Yeşil çay
Sinirli ot
Biberiye
Funda yaprağı
Cinnema

Çayın içeriğindeki mate çayı sağlam bir iştah kapatıcı ve tok tutucudur. Beyaz bilye kekik ise tansiyonu biraz yukarı çekeceğinden tansiyon hastalarına kullanmamaları tavsiye edilir. Bir diğer otumuz çoban çökerten ve bu da metabolizmayı hızlandırıcı, damarları açıcı genişletici bir etkiye sahip. Diyet yaparken bir sinirlilik asabiyet hali varsa çoban çökerten birebirdir bunun için. Barut ağacı kabuğu tıpkı tarçına benzer bir ağaç kabuğudur ve bu çaydaki en büyük etkisi size bağırsakları çalıştırması olacaktır. Yeşilçay da bildiğiniz gibi antioksidan ve ödem atıcı. Sinirli ot ise hem metabolizma hızlandırıcı hem yağ yakıcı bir etkiye sahiptir. Yine biberiyenin de en büyük özelliği yağ yakması. Funda yaprağı da ödem azaltıcı bir etkiye sahip. Cinnema ise insülin direncini koruyucu etkiye sahip.

5 ayda 36 kilo vermek mumkunmu.jpg


Öncelikle barut ağacı kabuğu küçük parçalara ayrılır. Büyük bir tutam yeşil çay bir iki yaprak buna ilaveten cinnema otu ekliyoruz. Diğer tüm otlar da aynı şekilde iki parmağımızın ucu ile bir çimdik kadar konulacak. Sıcak suyun içine bütün otlar atılır ve kaynatmadan demlemeye bırakılır. Bu tür hazırlamalarda otları kesinlikle kaynatmıyoruz sadece demleme usulü ile hazırlıyoruz. Bu çay tansiyonu yükseltebileceğinden aman dikkat diyoruz. Tansiyon sorununuz varsa kullanmayın. Eğer öyle aşırı bir kilonuz yoksa günde 2 fincanı geçmeyin. Çok kilolu iseniz de günde 5 fincandan fazla tüketmeyin. Bu çay ile ilk 15 gün hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. İnsülin direncine karşı altın çilek tüketebilirsiniz. Akşam yemeklerinde de sadece bol salata yiyebilirsiniz. Sabah ilk kalktığınızda mutlaka çayınızı hemen demleyin. Bu çayın hazırlanışını aşağıdaki linkten de izleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst